Frissítés: pótoltuk a törölt videókat:
A helyszín állítólag "Német"ország - írtuk korábban. A felvétel hosszabb változata alapján azonban úgy tűnik, hogy valószínűleg nem Németországban, hanem Amerikában történt, erre utal a felvételen felbukkanó négerek angol beszéde, kiejtése és ruházata, a háttérben lévő autók és rendszámtábláik típusa, valamint a házak típusa.
A másik, hogy a szituációból úgy tűnik, hogy a fehér nő fajáruló volt, akit a néger szeretője a maga eltérő kulturális szokásai szerint tett helyre. Látható, hogy a férfi üldözi, utoléri és megveri a nőt, majd előrehajolva leckézteti a földön fekvő, azután ülő nőt, és a végén a nő a férfit követve szépen visszasétál a házakhoz.
A vége azonban - a fajtársaknak köszönhetően - happy end.
Ez pedig Texas:
Manhattan:
Frissítés/kiegészítés ehhez a videóhoz: a néger neve Rashid Brimmage. Ez utóbbi tettét is beleszámítva 2005 óta 103 alkalommal volt letartóztatva kisebb bűncselekmények, valamint szexuális bűntettek miatt. Amikor ezt bántalmazást elkövette, akkor is három folyamatban lévő büntetőjogi ügye volt. Nem is értjük, miért "előítéletesek" velük szemben a rendőrök... (forrás: itt és itt)
Frissítés: így harcolnak a szegény elnyomottak az őket bántó fehérek terrorja ellen:
(Kuruc.info)
(Forrás és rengeteg további videó itt.)
2. frissítés: Bordák és állkapocs is tört a fenti antirasszista cselekmény során
Ez 2020 júniusában, az ausztráliai Melbourne-ben történt a Southern Cross Station (Dél Keresztje állomás) közelében. (A tévedések elkerülése végett szeretném leszögezni, hogy az eset Ausztráliában történt, nem Amerikában, és a Dél Keresztje egy csillagkép, tehát semmi köze sincs a Konföderációhoz). A tizenéves fehér lány a vonatra várt, amikor nyolc néger lány elkezdte ütlegelni, rugdosni és megtaposni. A jelentések szerint a fehér lánynak eltörtek a bordái és az állkapcsa, feldagadt a szeme és a halántéka, valamint testszerte zúzódásokat szenvedett.
A néger támadók a Black Lives Matter (BLM, Fekete Életek Számítanak) aktivistái voltak. Az egyikőjük Facebook-bejegyzése megerősítette, hogy többségük egy héttel korábban részt vett a Black Lives Matter-tüntetésen.
Végül, de nem utolsó sorban meg kell említeni azt a magyar olvasók előtt kevéssé ismert tényt, hogy Ausztráliának nagy problémái vannak az afrikai „menekültekből” alakult bandák miatt.
Hidra - Kuruc.info
3. frissítés: idegállapot a metrómegállóban:
Források:
Korábban írtuk: