A tapasztalt amerikaiak így beszélnek: „Around blacks, never relax!” (Kb. „Ha ott a feka, légy kész a harcra!”). Az alábbi felvételek is alátámasztják ennek az okát.
Légy kész! Az emberek nemsokára elkezdenek fehérekre vadászni. (A felvételen niggerül éppen erről beszélgetnek az itt éppen nem látható bőrszínüktől fogva antirasszisták - a szerk.)
 
 (Ha törölnék, VK-n is elérhető a videó.)
Egy fekete ember ok nélkül kiüt egy 67 éves fehér embert. Észreveszed már a közös vonást [ezekben a támadásokban]?
 
 (Ha törölnék, VK-n is elérhető a videó.)
Legközelebb menj át az út túloldalára!
 
 (Ha törölnék, VK-n is elérhető a videó.)
Úgy gondolom, hogy már elég jóvátételt fizettünk [a rabszolgaságért]. Szerinted nem? A nebraskai Omahában 2020. június 4-én (csütörtökön) egy fehér embert fémtárggyal vertek fejbe.
 
(Ha törölnék, VK-n is elérhető a videó.)
 (Hidra)
Bónusz: a túlerőben lubickolnak a faji igazságosság hősei
Nem tudjuk, hol és mikor történt ez a Facebookon talált videó, George Floyd halála előtt vagy után, de az bizonyos, hogy a jámbor négerek ott sem voltak...
(Ha nem indul, a videó itt is elérhető.)
Frissítés: További gyöngyszemek
"Ne érj hozzám, nigger!" - hajtogatja a hátulról alattomosan támadó, a földön fekvőt ütő dzsungelszökevény. Talán elhangzott ez korábban, amikor meglökte a fehért, talán csak a rap"kultúrából" eredeztethető, nem akarunk a véglény fejével gondolkozni. A látottak éppen eleget mondanak így is.
(Ha nem indul, a videó ezen a linken megnézhető.)
Nem tudjuk, hogy a BLM legújabb reneszánsza előtt készült-e a felvétel, vagy eddig is így teltek az angliai hétköznapok, de a rendőrség a befenyítése pontosan ide vezet...
(Ha nem indul, a videó ezen a linken megnézhető.)
2. frissítés: Sikerült beazonosítani az egyik fentebbi videó hátterét: egy cigi- és telefonkérős négerbanda közel egy évvel ezelőtti akciójáról van szó
Több ilyen eset volt még 2019 augusztusában az USA-beli Minneapolisban, ahol 13-25 éves négerekből álló banda fehéreket vert meg és rabolt ki okostelefonjuk miatt. Néha cigarettakéréssel vagy a telefon kölcsönkérésével indítottak, néha akadályozták az áldozat továbbhaladását, miközben kizsebelték. A rendőrök által kikérdezett banda ezt fineszezésnek hívta: megpróbálták a rablás előtt fineszezni, azaz dörzsölt módon felmérni, hogy a leendő áldozat milyen státuszú és mennyire van alkoholos állapotban.
(Hidra)
Korábban írtuk: