Úgy hiszem, nincs abban semmi meglepő, hogy a cionista zsidóság irányítása alatt álló nyugati világban a cionista zsidók döntik el azt is, hogy ki vehet részt, és szólalhat föl jelentősebb nemzetközi konferenciákon. A B’nai B’rith International elnevezésű, a földgolyó nagy részét behálózó zsidó szervezet levélben szólította fel Ban Ki-moon ENSZ-főtitkárt, valamint Paul Seger-t, Svájc ENSZ-nagykövetét: ne járuljanak hozzá ahhoz, hogy Annie Machon ismert közíró és politikai aktivista beszédet mondjon június 6-án, a nem kormányzati szervezetek szerepével kapcsolatos nemzetközi értekezleten. A konferenciát a világszervezet és a svájci ENSZ-képviselet közösen rendezi.

Annie Machon
De ki is valójában Annie Machon, akitől ennyire tartanak a zsidók? "Holokauszt-tagadó", "újnáci", vagy a palesztinok jogai mellett szót emelő aktivista? Annie Machon 1991-től az MI5 nevű brit titkosszolgálatnak dolgozott. Öt évvel később azonban hátat fordított a szervezetnek, és elkezdte kiteregetni a szennyest. Egy évig bujkálni kényszerült, majd később Párizsba költözött. Nem csupán őt magát, de barátait, családtagjait is zaklatta a brit szolgálat, mert nem tudták megbocsátani a bátor hölgynek, hogy napvilágra hozta az elkövetett súlyos bűncselekményeket és visszaéléseket. 2005-ben könyvet is írt mindarról, amit titkos ügynökként tapasztalt. (Spies, Lies and Whistleblowers: MI5, MI6 and the Shayler Affair, magyarul: Kémek, hazugságok és informátorok: MI5, MI6 és a Shayler-ügy).Annie Machon “bűnlajstromát” azzal is tetézte, hogy több alkalommal is nyilvánosan kijelentette: a 2001. szeptember 11-i, valamint a Londonban 2005. július 7-én elkövetett merényleteket az izraeli titkosszolgálat, a Moszad közreműködésével szervezték meg.
A B’nai B’rith International zsidó szervezet Ban Ki-moon ENSZ-főtitkárnak, valamint a svájci ENSZ-képviselet vezetőjének írt levelében „kifejezni felháborodásunkat Annie Machon szereplésével kapcsolatban.” „A You Tube-on is könnyedén hozzáférhető videókon világosan kifejti nézeteit, a szeptember 11-i támadásokat önmerényletnek nevezi, melynek a célja a háború ürügyének megteremtése volt. Egy másik videofelvételen azt mondja, hogy a Moszad hajtotta végre a londoni izraeli nagykövetség elleni támadást 1994-ben, azzal a céllal, hogy aláássák a palesztinok melletti szolidaritást az Egyesült Királyságban” – írják a zsidók. Majd levelükben leszögezik: „Tekintettel Machon gyakran hangoztatott nézeteire a szeptember 11-i terrortámadásokkal kapcsolatban, úgy gondoljuk, meghívása az ENSZ értekezletére teljes mértékben elfogadhatatlan, valamint az ENSZ központjának helyet adó város lakóinak érzékenységét is sérti.”
David J. Michaels, a B’nai B’rith egyik vezetője pedig egyenesen az ENSZ „hitelességének aláásásáról” beszélt az eset kapcsán. „Azt látjuk, hogy a világszervezet már messze nem az, aminek lennie kellene. Tragédia látni, miképp gyengül a világszervezet hitelessége olyan események szervezése révén, melyeken a Machonhoz hasonló személyek vesznek részt” – nyilatkozta a pofátlan cionista, elfeledkezve arról, hogy Izrael 70-nél is több ENSZ határozatot vett semmibe történelme folyamán, az USA pedig több tucatszor emelt vétót a Biztonsági Tanácsban a súlyos bűntetteket elkövető zsidó állam elítélésének megakadályozás érdekében.
Annie Machon számos írásában, nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy tudományos és egyéb természetű bizonyítékok tömege, valamint szemtanúk vallomásai alapján egyértelműen kijelenthető: a szeptember 11-i merényletek hivatalos magyarázata egy nagy hazugság. Nem Machon egyébként az egyedüli egykori titkos ügynök, aki szerint az ikertornyok elleni terrortámadásokat az amerikai és izraeli titkosszolgálatok szervezték meg. Hamid Gul, a pakisztáni elhárítás korábbi vezetője már egy 2001. szeptember 26-i interjújában egyértelműen utalt erre a lehetőségre. Tavaly pedig egy Barry Chamish nevű szélsőséges cionista zsidó újságíró is beszélt az izraeli és amerikai titkosszolgálatoknak a szeptember 11-i merényletekben játszott szerepéről.
Perge Ottó - freebeacon.com - anniemachon.ch nyomán