Az alábbi levelet kaptuk a BRFK-tól - örömmel láttuk, hogy van, aki tényleg a munkáját végzi. Mivel a szóban forgó videót a jelzett idősávban nem találtuk az archívumunkban, olvasóinkhoz fordulunk: ha esetleg tudják, melyik anyagról van szó, esetleg ha az akkori beküldő olvassa e sorokat, kérjük, jelezze szerkesztőségünknek, hátha sikerül elkapni a rohadékot.
Tisztelt Szerkesztőség!
A BRFK Bűnügyi Főosztálya nyomozást folytat életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt több ember ellen. A nyomozás tárgya egy 2011. augusztusában a Budapest, X. kerületben történt esemény, mely során több elkövető egy villamos-megállóban bántalmazott egy férfit.
A nyomozás során információ merült fel arra vonatkozóan, hogy az eseményt egy ismeretlen személy telefonjával rögzítette, majd a videót 2011. augusztus 20-23. közötti időszakban a kuruc.info nevű web oldal videó galériájába is feltöltötte.
Az eljárás sikeres lefolytatása érdekében kérem szíves tájékoztatásukat arra vonatkozóan, hogy ennyi idő elteltével visszakereshetőek-e még a web-oldalra feltöltött videók?
Segítségüket előre is köszönöm!
Jakab Gábor
BRFK Bűnügyi Főosztály