A magyar társadalom jelentős rétegei tagadják a háborús bűnökben való részességet - nyilatkozta Zuroff a The Jerusalem Postank hétfőn a Csatáry Lászlóra való fradista megemlékezés kapcsán. Azt is elpanaszolta, hogy korábban "Zuroff, a kurva anyád!" feliratú molinóval üzentek neki a szurkolók.
Zoom
Ha valakinek bizonyíték kellett arra vonatkozóan, hogy miért volt fontos vádat emelni Csatáry ellen a holokauszt idején elkövetett bűnei miatt, annak a Ferencváros szurkolói bemutatták múlt szombaton - jelentette ki a Simon Wiesenthal Központ jeruzsálemi irodájának igazgatója, kész tényként kezelve bírósági ítélet nélkül is a "háborús bűnösséget".
Zuroff rámutatott: a szombati mérkőzés már a harmadik az elmúlt évek Ferencváros-MTK meccseinek sorában, mikor a "zsidónak tartott csapat" elleni mérkőzésen antiszemita molinó jelent meg. "Mindig ez történik, ha az MTK ellen játszanak" - panaszkodott a legalább két magyar ember haláláért felelős zsidó.
Zoom
Tavaly azt mutatták fel, hogy "Efraim Zuroff, a kurva anyád!", 2011-ben pedig "a híres vérvádra emlékeztek" - sorolta a tavalyi év molinójának címzettje, majd kitámadta az amúgy is a fajtársai hátsóját nyaló MLSZ-t, mondván, soha nem tesz semmit ez ellen, ami felháborító.
A lap cikkéből kiderül, hogy a Mazsihisz csak a hosszú hétvége miatt nem reagált még a szörnyűséges esetre.
(Kuruc.info - The Jerusalem Post)
Korábban írtuk: