"Évtizedes sérelmet törlesztett Terry Black azzal, hogy Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes nevét is feltette az erkölcstelen politikusok listájára, legalábbis a KDNP-s vezető így gondolja. Semjén évekkel ezelőtt beszólt a transzvesztita előadóművésznek, aki akkoriban fogadott örökbe egy, a sajtóban csak Danikaként emlegetett fiút" - írja az Index.
A feltűnési mániás homokos egy X-faktoros ribanc parlamenti kitiltása után jelentette be, hogy nyilvánosságra fogja hozni azoknak a magyar politikusoknak a nevét, akik szerinte "sokkal erkölcstelenebbek”, mint a pornós múltú Krasznai Tünde. Elvégre ő aztán meg tudja ítélni, hogy mi erkölcstelen, és mi nem...

A lista három nevet tartalmazott: a Semjénét, a Szájerét és a Vonáét. Szájer miatt persze senki sem kapta fel a fejét, legfeljebb a buzitársadalom, amiért Rácz "Tercsi" Károly tud annyira szemét lenni, hogy a sajátjait is feldobja csak azért, hogy hitelesebbé tudjon tenni egy politikai támadást.
Szájernek tehát nincs értelme magyarázkodnia, Vona Gábor viszont reagált vasárnap a repedtseggű vádjára. Leszögezte, hogy soha nem járt homokos bárban, vagy heteroszexuális irányultságú night clubban, nem fogyasztott kábítószert, és nem volt kapcsolata prostituálttal sem.
A KDNP-s miniszterelnök-helyettes környezetében azt mondták, nem akarnak érdemben fellépni Terry Black ellen, jóllehet Semjén Zsolt soha életében nem volt éjszakai bárokban, és a későbbiekben sem tervezi, hogy kipróbálja őket. Azt gyanítják, hogy Semjén neve a régi személyes ellentétek miatt került az erkölcstelen politikusok listájának nevezett névsor elejére.
A Semjén és Rácz közötti háború kezdete a 2000-es évek elejére tehető, miután a politikus több televíziós interjúban is kifejtette véleményét az akkoriban nagy sajtófigyelmet kapott örökbefogadási ügyéről. A női ruhákban hányingert keltő buzi ugyanis "transzvesztita előadóművészként" vette meleg szárnyai alá Danikát, amit Semjén kereszténydemokrata politikusként a nemi identitás tisztázatlansága miatt bírált. 2005-ben még inkább eldurvult a helyzet, amikor Semjén a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség küldöttgyűlésén azt mondta: "aki azt szeretné, hogy a tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze, szavazzon nyugodtan az SZDSZ-re."
A perverz állat ekkor ultimátumot adott a kivételesen igazat szóló Semjénnek: bejelentette, hogy ha nem mond le rögtön akkori emberi jogi bizottsági alelnöki tisztségéről, akkor nyilvánosságra hozza azoknak a parlamenti képviselőknek a nevét, akik szerinte homoszexuális és pedofil irányultságúak. 32 politikus nevét ígérte be, de aztán nem lett semmi az egészből - emlékeztet az Index.
Zoom
Arról viszont megfeledkeztek, hogy más oka is van annak, hogy csak fideszes és jobbikos politikus van a listán: 2010-ben ugyanis a "transzvesztita előadóművész" országgyűlési képviselő szeretett volna lenni, méghozzá az MSZP színeiben. (Azzal kampányolt, hogy Magyarországnak két olyan miniszterelnöke volt, akire ő nagyon büszke: Horn és Gyurcsány.) A komcsik bele is mentek, de aztán megbánták, még a szórólapjukról is "lefelejtették" a nevét... Végül összesen 22, azaz huszonkét szavazatot kapott - ennyi lehet a törzsvendégeinek a száma. Ezt követően csalódottságában bejelentette, hogy Dubajba költözik, mert elege van Magyarországból, de aztán inkább szervezett helyette egy ötfős kormányellenes tüntetést, és továbbra is itt rontja a levegőt (meg talán az örökbe fogadott gyermekeket), akárcsak Gerendás, a másik üldözött (ő csak kisebb kirándulásokat tesz, legutóbb pl. Bostonban volt héberül énekelni - az ottani magyar konzulátus meghívására).
De ha már régi sérelmekről beszélünk Semjén esetében, az Index arról is megfeledkezik, hogy Vonával is volt hasonló esete a degeneráltnak. A történet közel 2010-es, akkor jelentette ki a Jobbik elnöke, hogy "a meleg reggel nem azt jelenti számára, hogy Terry Black bemosolyog az ablakon". Akkor még viszonylag friss volt a Jobbik a tévében, sem a nézők, sem a műsorvezetők nem voltak hozzászokva az ilyesmihez. A korábbi feltöltésünket törölték, de most újra feltöltöttük a videót, és itt is elérhetővé tesszük, talán érdekes lehet így négy év távlatából, főleg hogy akkor is éppen választások előtt voltunk.
Nos, talán ezért akart bosszút állni a beteg lelkű szodomita (hogy tényleg így van-e, Facebookon itt lehet megkérdezni tőle):
(Kuruc.info)