2020. március 29., vasárnap, Auguszta napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:25 Észak Korea megint kilőtt valamit a tengerbe08:12 408-ra nőtt hazai koronavírus-fertőzöttek száma, újabb két idős beteg hunyt el07:59 Az éjjel elvesztettünk egy órát07:34 Komoly fagyot ígér jövő hétre az OMSZ06:54 Tizenegymillió nevet utaztat a NASA a Marsra 23:07 Sánchez: minden leáll két hétre, ami nem létfontosságú22:49 Tizenegy város piacain segítettek be a honvédek22:32 Bolsonaro sajnálja, hogy néhányan meghalnak, de hát ilyen az élet22:14 Trump nem szívesen, de belengette három állam karantén alá kerülését21:57 A globalizmus vége?21:41 Megugrott a halottak száma Franciaországban - több mint egymilliárd maszkot rendeltek21:04 Budapesten egy órára kissé sötétebb lett20:45 Tízezer fölött a Covid-19 halálos áldozatainak száma Olaszországban20:17 Hétvégenként négyszer is oláh himnusszal üdvözlik a koronavírust - ha ettől nem futamodik meg...19:59 A MÁV és Volán ismertette az egészségügyi dolgozók ingyenes utazásának részleteit
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Pécs: a kutya megvédi a családot a részeg apától - nem így a mindig megbocsátó feleség

Reklám

Egy kétéves keverék staffordshire terrier megelégelte, hogy a részeg családapa kezet emelt nejére és gyermekeire: amikor a nagyobbik lánya felé ököllel ütött, támadásba lendült, és megvédte kis gazdáját.
Előzetes letartóztatásba került az a pécsi férfi, aki csak azért nem tudta összeverni nejét és két gyermekét, mert a család befogadott kutyája megakadályozta ebben. Ginát két hónapos korában találták az árokparton, egyszerűen nem volt szívük otthagyni.
A gyerekek nagy szeretettel gondozták a keverék ebet, a hűséges állat múlt szombaton meghálálta kis gazdáinak a rengeteg törődést.
– Megöllek, elvágom a torkod – kiabálta a 39 éves K. Gábor feleségének, majd utánadobott egy fém széket. A férfi majd négy liter bor ivott előzőleg. Először nejére, Bernadettre támadt, majd kiabáló gyermekei ellen fordult. A rendőröket a nagyobbik lány, Dalma hívta, annyira megrémült az apjától.
– Anyát fojtogatta, én elestem, mert az asztalt felém lökte. Megütni már nem tudott, mert Gina közbelépett – magyarázta a kislány a Borsnak.
– Amikor ököllel ütött a nagylányom, Dalma felé, a kutya azonnal rátámadt. Valójába neki köszönhetjük, hogy nem vert minket össze. Félelmetesen vicsorgott és morgott felé, amitől a férjem megijedt – mesélte a feleség – Bele sem merek gondolni, hogy milyen verést kaptunk volna mindannyian, így megúsztuk néhány karcolással – összegzett az anya.
Zoom
A férfit a tanúk befolyásolása és a bűnismétlés miatt egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte a Pécsi Járásbíróság.

Bernadett máris megbocsátott neki, a tárgyalás után megcsókolta a láncon vezetett férjét. – Ha iszik, nem lehet vele bírni, de én nem rúgok fel tizennégy évnyi házasságot. Segíteni akarok neki, hogy megjavuljon – tette hozzá a feleség.
Gábor két éve viselkedik így, amióta több munkahelyén nem fizették ki. Egyszer már bevitték a rendőrök, mert beindított láncfűrésszel kergette asszonyát az utcán, és azt kiabálta, hogy feldarabolja – de úgy látszik, olyan nagyon ez nem zavarja a nőt, aki arra sem gondol, mi lesz a gyermekei lelkivilágával - hogy a testi épségükről, életükről már ne is beszéljünk.
(Bors nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready