2021. június 19., szombat, Gyárfás, Mikó, Hajnalka napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:18 Húszan sérültek meg egy Mezőörsnél történt balesetben, halott is van21:53 "Francia"országi szólásszabadság: így keverik le a volt tábornokot, amikor válaszol arra a kérdésre, hogy kik irányítják a médiát21:23 Szovjet csapatkivonások Közép- és Kelet-Európában21:01 Sűrűbben járnak éjszakánként a forgalmasabb szakaszokon a BKK-járatok20:35 A szokásos cigány "együttérzés"...20:00 A szép jövő: egy kínai cégnél "okoskamerákkal" kényszerítik mosolygásra az alkalmazottakat19:38 A Fehér Ház tanácsadója azt bizonygatja, mennyire megérte Bidennek találkozni Putyinnal19:06 Horvátországba szabadon léphetnek be a zöld jelzésű országokból érkezők18:42 Egész vékonydongájú legény lett Molnár Ricsi: a magánzárkától és a médiacirkusztól is szenved szegény17:58 Kaczynski: Oroszország területéről érkező kibertámadás ért vezető lengyel politikusokat17:24 Akkora a rend, hogy simán lehet sodrófával sétálgatni Tapolca belvárosában, haragosra várva17:02 Parancsnok: megszűnt a zsúfoltság a büntetés-végrehajtási intézetekben, és vandálbiztos táblagép is van már16:23 Merkel minisztere nem érti: "érzékenyítésen" esnek át a német katonák, mégis megünneplik a Führer születésnapját15:55 Cigi- és pénzkérés, szóváltás, majd életveszélyes sérülés - a szokásos Zuglóban is15:32 Korrupció miatt vettek őrizetbe egy rendőri gazdasági vezetőt
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Zsidóbűnözés ::

Döglődik a világ egyik legnagyobb zsidó szélhámosa, családtagjainak az élete is válságban van

Reklám

Az irdatlan összegeket elsíboló zsidó szélhámos, Bernie Madoff szívrohamot kapott, mi több, előrehaladott veserákja is van. Felesége nem áll vele szóba, egyik fia öngyilkos lett, másik fia pedig ugyancsak súlyos rákbeteg.
Zoom
A 75 éves bűnözőt 2009-ben 150 év börtönbüntetésre ítéltek, amiért 65 milliárd dollárral károsította meg a befektetőit. A New York-i elektronikus tőzsde, a Nasdaq igazgatótanácsának egykori elnöke a CNBC amerikai hírtelevíziónak nyilatkozva elmondta, hogy a múlt hónapban szívrohama volt, ami után kórházba szállították. Most már azonban ismét az észak-karolinai börtönben van, ahol dialízist sem kap, holott előrehaladott (4-es fokozatú, vagyis feltehetően halálos kimenetelű) veserákban szenved.
A Wall Street egykori koronázatlan királyát 2008. december 11-én vették őrizetbe a szövetségi hatóságok. 2009 márciusában bűnösnek vallotta magát. Madoff meglehetősen egyszerű módját választotta a lopásnak: lényegében új ügyfeleinek a pénzével fizette ki a régebbi ügyfeleit, miközben a befektetett összegek és azok hozama szőrén-szálán eltűnt. Amikor a 2008-as pénzügyi válság hatására ügyfelei egyszerre akartak a pénzükhöz jutni, a világra szóló szélhámosság lelepleződött. Még zsidósága sem mentette meg Madoffot, már csak azért sem, mert nagybankokat és pénzügyi alapokat is megkárosított, továbbá olyan hírességek is az áldozatai voltak, mint például Kevin Bacon, Steven Spielberg, John Malkovich és Gábor Zsazsa. (Nem mintha kár lenne értük.) Ami azonban sokkal súlyosabb bűne, hogy sok ezer ember egész életen keresztül gyűjtögetett megtakarításait is semmivé tette.
Saját bevallása szerint a csalássorozatát az 1990-es évek elején kezdte meg, egyrészt válaszul az akkori recesszióra, másrészt pedig állítólag azért, hogy kielégítse exkluzív ügyfelei igényeit. “Nem tudom megfelelően kifejezni, mennyire sajnálom az elkövetett bűncselekményeket” – üzente az áldozatainak. (Amiről azonban a disznó mélyen hallgatott, és amiről máig meglehetősen keveset lehet tudni: vajon az eltűnt pénzek hová vándoroltak?)

Családtagjai is megbűnhődtek: fia, a 47 éves Andrew Madoff – akinek állítólag nem volt tudomása arról, amit az apja művelt – a Wall Street Journal című lap híradása szerint szintén előrehaladott rákban szenved. Jelenleg kemoterápiás kezelés alatt áll.
A gazfickó felesége, Ruth Madoff 50 éven keresztül élt együtt férjével, most azonban, hogy elapadt a pénzforrás, minden kapcsolat megszakadt közöttük. Ruth Connecticutban él beteg fiával, Andrew-val.
Zoom

A csaló másik fia, Mark, apja letartóztatásának második évfordulóján, New York-i luxuslakásában felakasztotta magát, miközben fia, Nicholas, a szomszédos szobában aludt.
Amikor a nagyszabású pilótajáték lelepleződött, Markra is a gyanú árnyéka vetült. Felesége állítólag a válást fontolgatta.
Nos, így áll jelenleg a Madoff család helyzete.
Perge Ottó - The Daily Mail nyomán

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready