2019. június 27., csütörtök, László, Bársonyka, Dalia napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:36 Hillary Clinton-i állapotba kerülhetett szegény Olga az eredményhirdetés után, azért nem volt ott a sajtótájékoztatón10:01 Egy orosz még azt is képes túlélni, hogy egy medve elraktározza az odújába tartalék ennivalónak egy teljes hónapra09:54 Trump zsidó veje 50 milliárd dollárral kenyerezné le a palesztinokat09:37 Maduro eddig sz@rt sem ért, de most végre meg akarták gyilkolni09:11 Szóváltásba keveredő Vilmost keresi a rendőrség - nem is értjük, miért mondják egyesek, hogy van cigánybűnözés08:58 Menekülni próbált a Hableány kapitánya a katasztrófa elől08:33 Cápák martak halálra egy turistát a Bahamákon08:18 Újabb hibát találhattak a Boeing repülőknél07:43 Filmforgatás miatt lezárják a pesti alsó rakpart egy szakaszát vasárnap07:33 Teljessé vált a Kis-Balaton vízvédelmi rendszer06:55 Intelligens közlekedési rendszert tesztel a Magyar Közút22:40 Újra lecsapott Gyurcsány banyatankos különítményének egy magányos harcosa22:22 Nagyon erős UV-B sugárzás várható holnap22:10 Az MSZP elnöke nem fárad új felszólalások írásával, jók lesznek a két évvel korábbiak is21:48 Egyre zavarosabb a tűzben meghalt kislány története
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

A mohamedánok ajánlata a "hitetleneknek": áttérés, alávetettség, halál

Reklám

Üdv Kurucok!
A „Már csak ez hiányzott: 327 év után újra szól az Allah akbar Egerben” című cikkhez szeretnék kiegészítést tenni.
Bár az írásom csak egy rövid áttekintést nyújt, mégis meleg szívvel ajánlom.

1. A Korán isteni mű, ezért megváltoztathatatlan
A muszlimok szemében a Korán nem egyszerű vallási könyv, hanem isteni alkotás, ami mindig is létezett tökéletes formában. Ez azt jelenti, hogy aki halandó létére azt megpróbálja átírni, vagy abból egyes részeket törölni, az istenkáromlást követ el, melyért halálbüntetés jár.
2. Mohamed próféta, a példakép
A Korán 33.21 kimondja, hogy “Bizony, Allah küldöttében (Mohamedben) jó, követendő példára talál az, aki Allahot (az Allahhal találkozást) és az Utolsó Napot reméli, és sokat gondol Allahra.”

Kedves mohamedán tüntetők Londonban
3. A muszlimok a legjobbak - mindenki más a legrosszabb teremtmény
A muszlimok szerint ők az emberiség legjobbjai.
A Korán 3.110 kimondja, hogy „Ti (iszlámhívők) a népek legjobbjai vagytok, akiket az emberiség számára valaha a magasba emeltek, élvezitek az al-marufot (az iszlám egyistenhitét, és mindent, amit az iszlám elrendelt) és megtiltjátok az al-munkart (a többistenhitet, a hitetlenséget, és mindent, amit az iszlám tilt), és Allahban hisztek. És ha az Írás népei (a zsidók és a keresztények) hittek volna (Allahban), jobb lett volna nekik; van közöttük néhány, akiknek van hite, de a legtöbbjük al-fasiqun (engedetlen Allahhal szemben; lázadozó Allah parancsolatával szemben).
Ezzel szemben a nem muszlimok alávalóak.
A Korán 98.6 kimondja, hogy „Bizony azok, akik nem hisznek (az iszlám vallásban, a Koránban és Mohamed prófétában) az Írás népei (a zsidók és a keresztények) és az al-mushrikun (többistenhívők, pogányok, bálványimádók, Allah egyistenségében nem hívők) közül, a pokol tüzében fognak lakozni. Ők a teremtmények leghitványabbjai.”
4. Egy muszlim nem barátkozik zsidóval és kereszténnyel
A Korán 5.51 kimondja, hogy „Ó te, aki hiszel (az iszlámban)! Ne fogadd a zsidókat és a keresztényeket aulijának (barátnak, védelmezőnek, segítőnek), mert ők csak egymás barátai. És ha közületek valaki őket annak (barátnak) fogadja, akkor ő bizony egy közülük. Allah bizony nem vezeti azokat az embereket, akik zalimun (többistenhívők, gonosztevők, igazságtalanok).
5. A muszlimok kíméletlenek a hitetlenekkel, de könyörületesek egymással
A Korán 48.29 kimondja, hogy „Mohamed Allah küldötte, és azok, akik vele vannak, kíméletlenek a hitetlenekkel, de könyörületesek egymás között.”
Zoom
Hollandia is szívesen látja vendégeit
6. A muszlimok ajánlata a nem muszlimoknak: 1. áttérés 2. alávetettség 3. halál
A Korán 9.29 kimondja, hogy „Harcoljatok azok ellen, akik nem hisznek Allahban, sem az Utolsó Napban, és nem tiltják, amit Allah és küldötte (Mohamed próféta) megtiltott, és nem az igaz vallást (az iszlámot) gyakorolják, még ha azok a Könyv népei is (a zsidók, a keresztények, a zoroasztriánusok), amíg azok készséges alázattal meg nem fizetik a dzsizját (a nem muszlimok adóját), és magukat alávetettnek nem érzik.”
Ezt erősíti meg Mohamed próféta, a példakép is.
Bukhari 8 387: „Anas bin Malik elmondta: Allah küldötte azt mondta: >>Megparancsoltatott, hogy harcoljak az emberek ellen, amíg azt nem mondják, hogy senkinek sincs joga arra, hogy istenként imádják, csak Allahnak.<< És ha így szólnak, a mi imáink szerint imádkoznak, arccal a qiblánk felé (az iszlám imádkozási irány felé) fordulnak, és úgy öldökölnek, ahogyan mi öldöklünk, akkor vérük és vagyonuk szent lesz nekünk, és nem fogunk a dolgaikba avatkozni, kivéve törvény szerint, és utolsó ítéletük Allah kezében lesz.”
7. A későbbi kinyilatkoztatás lerontja a korábbi kinyilatkoztatást
A muszlimok esetleg megpróbálják becsapni Önt azzal, hogy a Korán egy békés részéből idéznek, például a 109.6-ból “Neked a te vallásod, nekem az én vallásom (az iszlám egyistenhite)."
Ez azonban nem más, mint takija (megtévesztés), ugyanis a muszlimok kihasználják a nem muszlimok iszlámmal kapcsolatos tudatlanságát.
A Korán 2.106 kimondja, hogy „Bármiféle versszakot (kinyilatkoztatást) rontunk is le vagy teszünk elfeledetté, egy jobbat, vagy hozzá hasonlót hozunk. Nem tudod, hogy Allah minden dolgot képes megtenni?” Ez a naskh (lerontás), amikor egy időrendileg későbbi kinyilatkoztatás lerontja, azaz semmissé teszi a korábbit.
Időrendileg a 9.29 (áttérés, dhimmiség/alávetettség, vagy halál) később keletkezett, mint a 2.106 (neked is, nekem is saját vallást), ezért a 9.29 a hatályos.

Párizsi látkép
8. A muszlimok nyugodtan hazudnak a nem muszlimok szemébe
A Korán 3.28 kimondja, hogy „A hívők (muszlimok) ne fogadjanak hitetleneket (nem muszlimokat) barátul, csak ha általuk veszélyeztetve vannak, és tőlük önmagukat meg akarják védeni.”
Ez a takija (megtévesztés).
Pályafutása kezdetén Mekkában Mohamednek csak kevés követője volt, hiszen az Arábiai-félszigeten főleg pogányok, valamint keresztények és zsidók éltek. Azután persze egy sem maradt közülük… Éppen ezért Mohamed, erőhátrányából adódóan, békés és toleráns kinyilatkozásokat tett. Amikor azonban a székhelyét Medinába tette át, és sikerült nagy sereget és sok követőt toboroznia, a kinyilatkozások hangneme is gyökeres fordulatot vett.
A muszlimok a nyugati világban nyílt csatában nem nyerhetnek, ezért megjátsszák azt, hogy a nem muszlimok oldalán állnak, és békés arcot mutatnak, mert Mohamed próféta, a példakép korai cselekedeteit másolják. Amikor viszont egy-egy városban vagy országban megnövekszik a számuk és az erejük, akkor megjön a hangjuk is, és kimutatják a foguk fehérjét, ami Mohamed próféta, a példakép késői cselekedeteivel vág egybe.

Zárszó
Ha Ön, kedves olvasó, nem akarja, hogy az orránál fogva vezessék, illetve ha kételkedik az itt leírtakban, akkor nyugodtan kutasson – a megjelölt anyag az interneten szabadon elérhető.
Ami pedig a törököket illeti, még száz évvel Hunyadi János halála után is, a török anyák így csitították el az engedetlen török gyerekeket: „Sesini kes! Hunyadi gelijor!” (Elhallgass! Jön Hunyadi!).
És ez nekem sokkal jobban hangzik, mint a müezzin szava.
Hidra
Frissítés: Az Apologetica Hitvédelemnek köszönhetően alább olvashatók a cikkben hivatkozott Korán-idézetek és szúraszövegek.
2.106
Zoom
3.28
Zoom
3.110
Zoom
5.51
Zoom
9.29
Zoom
33.21
Zoom
48.29
Zoom
98.6
Zoom
109.6
Zoom
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready