2021. június 15., kedd, Jolán, Vid, Ividő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:06 Megerősítették Egyiptomban a Muszlim Testvériség több vezető tagjának halálos ítéletét21:37 Lakatos Dzsamal Dzsúlió megint hiányzott a névsorolvasásnál21:06 Jeruzsálem muszlim negyedeiben provokálnak Netanjahu hívei - a palesztinok "harag napjával" válaszolnak20:54 Boris Johnson "meglepetése": négy héttel elhalasztotta a korlátozások teljes feloldását20:10 "Szivárványcsaládos felvilágosítást" követeltek a budapesti buzitüntetésen19:02 A balti államok a szovjet rezsimtől elszenvedett deportációk 80. évfordulójára emlékeztek18:38 Putyin: "mindig is megértéssel álltunk hozzá az afroamerikaiak jogaikért folytatott harcához"18:17 Netanjahu megszokásból a kormányfői székbe ült, aztán szóltak neki, hogy már leváltották17:55 Arcátlanság felsőfokon - vérszemet kaptak a négerek17:34 Bota Ágnes: Emlék17:26 Tüntetés a cigánybűnözés ellen Monoron: Toroczkai: ketyeg a bomba16:48 Megint Monor: lépcsőfokokon át vonszolta áldozatát a táskarabló cigány16:27 Újszülött gyermeke megölése miatt kilenc év börtönbüntetésre ítéltek egy nőt Pécsen15:47 Orbán nem késlekedik: az új izraeli kormánynak is letette a hűségesküt15:32 A Mi Hazánk Mozgalom országjárása
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Amerikában is jó üzlet a rajvédelem: feketének hazudta magát a niggerek védőszentje - és mindenki elhitte neki

Kamerák előtt szembesítették azzal az Egyesült Államok egyik legbefolyásosabb, feketék "jogvédelmével" foglalkozó szervezet regionális elnökét, hogy nincsenek is néger felmenői.
- Ez az ön apja a képen?
– Igen. Van vele kapcsolatban valami kérdése?
– Igen, hogy afroamerikai-e.
– Nem tudom, mire akar kilyukadni.
– Ön afroamerikai?
– Nem értem a kérdést, mondtam, hogy ő az apám.
– Az ön szülei fehérek?" – válasz már nem érkezett, Rachel Dolezal otthagyta a KXLY4 csatorna riporterét.
A nő hosszú évek alatt építette fel "fekete jogvédő imidzsét", s az amerikaiak szellemi szintjére jellemző, hogy senki nem gondolta, hogy valójában német, cseh és svéd felmenői vannak, néger viszont egy sem - pedig teljesen nyilvánvaló. Merthogy látszik.
Zoom
Így lett az Országos Szövetség a Színesbőrűek Felemelkedéséért (NAACP) helyi vezetője a Washington állambeli Spokane-ben, és így lett a rendőrségen a civilek jogai felett őrködő ombudsman is.
Zoom
Az életrajzában azt írta, "afroamerikai" származású. Spokane polgármestere most közleményt adott ki, amelyből kiderül, hogy vizsgálatot indítanak, hogy megállapítsák, megsértett-e bármilyen szabályozást Dolezal – aki az Eastern Washington University adjunktusaként is dolgozott – azzal, hogy fehérként vallotta magát feketének.
A szervezet Facebook-oldala is Dolezal képeivel van tele (miközben ordít róla, hogy fehér, de ezt észrevenni természetesen politikailag inkorrekt lett volna - ezekből válogattunk alább), korábban az elnök ott egy képet is közzétett egy fekete férfival, akiről azt hazudta, ő az apja.
Zoom
A 37 éves nőt az egyetemen is megkeresték, ahol verhetetlen érvet hozott fel gyökereire: "mindannyian az afrikai kontinensről származunk".
Zoom
A szélhámos "jogvédő" valódi családi hátterét anyja fedte fel, miután megkereste őt a sajtó.
Zoom
Ez a különbség
Ruthanne Dolezal szerint lánya azután kezdte "megtagadni önmagát", hogy a család négy fekete gyermeket fogadott örökbe.
Zoom
De az igazi változás akkor következett be, amikor a fajgyalázó nő négy év házasság után 2004-ben elvált fekete férjétől.
Zoom
"Sajnálom, hogy Rachel nem akar önmaga lenni. Sokkal hatékonyabb lett volna a munkája az afroamerikai közösségben, ha őszinte lett volna" – mondta édesanyja.
Zoom
Így segítenek rá a "gonosz fehér rendőr veri az ártatlan kis feketéket" mesékre
De nem csak saját identitását illetően állított valótlant, hazudott is, mint a vízfolyás - akárcsak a többi rajvédő. Munkája kapcsán korábban több olyan "rendőri erőszakról" számolt be az idahói Coeur d'Alene-ben, amelyeknek ő volt az egyetlen "szemtanúja", és egyetlen esetben sem sikerült őket igazolni.
Zoom
Legutóbb azt állította, hogy, miután az NCAAP helyi elnöke lett, kapott egy kulcsot egy postafiókhoz, amelyben fenyegető leveleket talált. Amikor felvetődött, hogy azokat talán ő maga tette oda, annyit válaszolt: "Ez ostobaság. Milyen anya terrorizálná a saját gyermekét?"
(Index korrigálva)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready