Mielőtt ennek részleteiről szó esne, nézzük meg, mi folyik az USA nyugati partján! Ígérem, hogy a két dolog összefüggése az írás végére ki fog derülni. 
Kalifornia lakossága az 1945-1990-es időszakban kb. másfélszeresére nőtt. 1990-től viszont kb. 3,5 millió ember vándorolt el onnan, főleg nyugati és déli államokba: Arizonába, Texasba, Nevadába, valamint kisebb mértékben Oregonba, Washingtonba, Coloradóba, Idahóba és Utah-ba.
Miért volt és van elvándorlás? 
A hatvanas évektől három évtizedbe telt, hogy a szentimentális széplelkek és a kultúrmarxista felforgatók Kaliforniára erőltessék az olyan társadalmi programokat, mint a fegyvertilalom, a homoszexuális házasság, a színesbőrűek simogatása és segélyezése, a korrupt szakszervezetek megerősítése, a vállalkozások nyakára ültetett bürokrácia kiterjesztése, valamint az egész rendszer fenntartására szükséges adók emelése. A saját önhittségük szerint remek programok azonban nem az általuk várt szivárványos-egyszarvús utópiához vezettek, hanem egy élhetetlen, vállalkozásokat elűző, bűnözéstől sújtott romhalmazt hoztak létre. 
Az eredményt látva sokan máshová menekültek, azonban arrogáns természetükből adódóan nem tanultak hibáikból, és mostanság ugyanazokat a programokat próbálják meg ráerőltetni az új lakóhelyük szerinti államokra, amivel a régit tönkretették: miért lehet itt nyíltan fegyvert viselni? Miért nincs több környezetvédelmi jogszabály és bürokrácia? Miért nincs több színesbőrűeket segítő program? Miért nem így, miért nem úgy…
A transplant (átültetett) az a megnevezés, ahogyan a többi állam lakói az ilyen alakokat nevezik. Coloradóban sok helyen olyan táblát tettek ki, hogy „Ne kalifornikáld Coloradót! ('Don't Californicate Colorado'), ami utalás a Californication (California+fornication, Kalifornia+paráznaság) címet viselő, az élvhajhászatot éltető tv-sorozatra. Idahóban olyan lökhárító-címkéket lehetett látni, hogy “Tartsd meg Idahót gyönyörűnek… menj vissza Kaliforniába!” ("Keep Idaho beautiful ... go back to California.")

Mi a helyzet Brüsszellel?
A brüsszeli muszlim támadások után megjelent egy oldal, ahol svéd nők hidzsábban (muszlim fejkendőben) fejezik ki szolidaritásukat a muszlim közösség iránt. Ezek azok, akikre Lenin anno azt mondta: hasznos idióták. 
A fényképes listát itt lehet megtekinteni. Rá kell kattintani a Továbbiak betöltése (“Load more”) feliratra, majd újra és újra a lap aljára kell húzni az egeret. 
Hogyan függ össze a két dolog?
Elképzelhető, hogy néhány év vagy évtized után Nyugat-Európa, valamint Közép-Kelet-Európa viszonyában ugyanazt látjuk majd viszont, amit Kalifornia, valamint a déli és nyugati államok viszonyában: a transplantek (átültetettek) Magyarországra is átjutnak, letagadva „refugees welcome” előéletüket.

Megtörténhet az is, hogy a degeneráltak a fejük felett összecsapó hullámok elől menekülnek majd, és ugyanazt az agitációt és felforgatást fogják végezni. Ha ez utóbbit nem is teszik, az sem kellemes gondolat, hogy magukat üldözöttnek kiadva beszivároghatnak, mint azt az Ausztráliában még mindig élő Vajda Tibor/Tibor Timothy Vajda ÁVH-s őrnagy példája mutatja.
(Hidra)