"Clinton nem indul el beszédet mondani, a szállodájában hisztizik" - írtuk az amerikai elnökválasztás fejleményeit összefoglaló anyagunkban, és lám, igazunk volt (de persze készséggel elismerjük, hogy nem volt nagy dolog kitalálni).

Teljesen kiakadt Hillary Clinton, miután kiderült számára az amerikai elnökválasztás éjszakáján, hogy elvesztette a versenyt – írja a Breitbart és az American Spectator, hozzátéve: a Demokrata Párt jelöltje trágárkodni, üvöltözni kezdett, és tárgyakat vágott stábja tagjaihoz. Ezért nem jelent meg választói előtt..
A lapok szerint amint kiderült, hogy veszteni fog, Hillary nemes egyszerűséggel ámokfutásba kezdett.
Ez magyarázza, miért kampányfőnöke, John Podesta állt ki New Yorkban, a Javitz Centerben, a Demokrata Párt központi eredményváró "buliján" a tömeg elé, s a szokásokkal ellentétben miért nem jelent meg Hillary Clinton. Az American Spectator szerint Hillary Clinton nem volt olyan mentális állapotban, hogy ki tudjon állni választói elé.
A Spectator szerint ez nem először fordul elő Hillary politikusi pályafutása alatt, sőt kifejezetten rendszeresnek mondható.
(Breibart - American Spectator - Mandiner nyomán)
Frissítés: igazi hisztérika
Az American Spectator magazin alapítóját, R. Emmett Tyrrellt a Breitbart hírportáltól is megkeresték az erőszakos éjjeli dühroham kiszivárogtatása után. A konzervatív magazin alapítója elmesélte, hogy ők már a 90-es években is cikkeztek Hillary Clinton robbanékony természetéről:
“Elég gyakran megtörtént, hogy lámpákat, könyveket dobált, amikor dührohamot kapott. És káromkodott. Olyan rondán beszélt, mint egy kocsis” – mesélte, és csodálkozását fejezte ki Bill Clinton “kitartását” illetően, mert bevallása szerint még most sem képes felfogni, hogy a volt amerikai elnök hogyan élte túl a házasságukat.
(Híradó)