Azt ugyanis álmunkban sem mernénk feltételezni, hogy e mindennemű kirekesztésre oly érzékeny gyöngéd fiatalok faji alapon diszkriminálnának, mondván, hogy magyar ne rendezhessen olimpiát, csak zsidó, ráadásul a magyar pénzén, azaz olyasminek álljuk a számláját, amin még csak részt sem vehetünk... Célszerű megbizonyosodni arrül, hogy valóban nem mérnek antimagyar kettős mércével, nyugodtan meg lehet kérdezni tőlük például a vidéki turnéjuk során.
Addig is lehet támogatni a petíciót, biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan a momentumosok és a teljes balliberális banda aláírása is beérkezik, elvégre ha NOlimpia, akkor NOlimpia (még akkor is, ha csak azért szervezik, hogy a zsidók is nyerhessenek a sportban), nemdebár?

Tiltakozunk a 2019-es Maccabi Games Budapesten való megrendezése ellen!
Követeljük, hogy a magyar kormány vonja vissza az eseményre beígért 2,1 milliárd forintos támogatást, és fordítsa az összeget szociális, kulturális célokra!
Álláspontunk szerint a Maccabi Games, amely közkeletű nevén a zsidók európai olimpiája, súlyosan kirekesztő, fajgyűlölő rendezvény. Ellentétes az olimpiai eszmével, mert származási alapon különbözteti meg az embereket, csak zsidó sportolók részvételét teszi lehetővé.
Álláspontunk szerint a Maccabi Games nemzetbiztonsági kockázatot jelent, 2019. július 29. és augusztus 7. között a magyar fővárosba vonzhat szélsőséges terroristákat, öngyilkos merénylőket. A rendezvény biztonságának megteremtése újabb súlyos, milliárdos kiadást jelentene a magyar államnak.
Magától értetődő, ha egy nemzet kulturális és sporteseményeket szervez külföldre szakadt leszármazottainak, rokonainak. Javasoljuk, hogy a 2019-es Maccabi Gamesnek Magyarország helyett Izrael adjon otthont.
Aláírni itt lehet.
(Cikkünk megjelenésének pillanatában 1534 volt az aláírások száma.)
Korábban írtuk: