2017. július 28., péntek, Szabolcs, Botond napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:04 Idén novembertől indul az e-recept - Egy évig még megmaradnak a papíralapú vények is18:33 Éles Elméjű újabb nagy hatótávolságú rakétát lőtt ki - Ezúttal Japán felé18:03 Négy autó ütközött az M7-esen, halálos baleset az M5-ösön17:45 Allah akbarozó merénylő gyilkolt az antifák Hamburgjában - macsétával, válogatás nélkül támadt a jövevény16:59 Netanjáhu most már magyarul is tanulmányozhatja a Talmudot - Slomó egyenesen fényhozónak nevezte a gázai mészárost 16:15 A vizes vb ötödik helyén végzett a nagy szívvel játszó magyar női vízilabda-válogatott15:51 Az EU önt még néhány felesleges eurómilliócskát Líbia feneketlen zsákjába15:23 Vona: a Jobbik élelmiszeripari nagyhatalommá kívánja tenni Magyarországot 14:58 Sürgősen cselekedne az Európa Tanács a menekült gyerekek érdekében - Kár, hogy nem menekültek, és nem is gyerekek14:20 Novák Előd és Bottyán fia volt másfél napig az M4 Sport Facebook-borítóképe - De már észrevették a "hibát", és törölték a fotót13:59 Egy idióta polgári kezdeményezés szerint a székelységnek külön népcsoportot kellene alkotnia Magyarországon13:27 Kisgyerekestől rabolta el a család autóját egy drogos hulladék Pápán13:11 Még a pakisztáni miniszterelnöknek is távoznia kellett a korrupciós ügyei miatt12:23 Felújítások miatt vasúti korlátozások lesznek a hétvégén Albertirsa és Ceglédbercel-Cserő között12:08 "Itt mindenki őszintén tenni akar a hazájáért" - IT-tábor Keszthelyen
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Soros eddig magyar származású üzletember volt - akkor most mégiscsak zsidó?

Reklám

Sokak számára ismerősek lehetnek az olyan állandó eposzi jelzős szerkezetek, mint leleményes Odüsszeusz, vagy hókarú Héra.
Eddig a megmondóemberek ezt az állandó eposzi jelzős szerkezetet használták George Soros kapcsán: a magyar származású üzletember.
Íme, néhány példa:
Soros György szerint az euró fordulóponthoz érkezett és könnyen lehet, hogy gyorsan erősödni fog a dollárhoz képest. - Úgy tűnik, az euró megfordul a dollárhoz képest. És ha egyszer megfordul, ez önmagát tápláló folyamattá válhat az új irányba - mondta a magyar származású amerikai nagybefektető a The Times című brit lapban pénteken megjelent nyilatkozatában.
Soros György nem vonul ki Oroszországból (Nonprofit; 2002. július 29.)
Soros György nem vonul ki Oroszországból az alapítványa által működtetett Nyitott Társadalom Intézet körüli problémák miatt. A magyar származású amerikai üzletember reméli, hogy az intézet székházának bérleti szerződése körüli jogi vita hamarosan rendeződik.
Soros György: Átadom a stafétát (Nonprofit; 2003. július 03.)
Történelmi jelentőségű is lehet ez a konferencia – vélekedett Soros György, magyar származású üzletember, a Soros Alapítvány elnöke, a háromnapos regionális roma tanácskozás egyik támogatója tegnap a konferencia lezárása után.
Három magyar származású került be az amerikai milliárdosok exkluzív klubjába.
BUDAPEST - Két magyar kapott helyet a dollármilliárdosok exkluzív társaságában: Soros György és Steven UdvarHazy jutott be a 793 fős klubba.
A magyar CEU-t tartja egyik fő művének (Nonprofit; 2015. augusztus 13)
Soros György magyar-amerikai pénzügyi szakember, befektető és mecénás augusztus 12-én lesz 85 éves.
A magyar származású amerikai milliárdos, Soros György neve is felbukkant a közelmúltban kiszivárogtatott panamairatokban.
A DK az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, Orbán Viktor Soros György magyar származású amerikai üzletembernek "köszönheti angliai ösztöndíját és nemzetközi politikai pallérozódását", mint ahogy "Soros-pénzen tanult" a fideszes Szájer József, Németh Zsolt és a kormányszóvivő, Kovács Zoltán is.
A kormány hetek óta azt harsogja, hogy Soros György nagyon csúnya dolgokban mesterkedik. Mi pedig csak remélni tudjuk, hogy vaklármáról van szó, mert ha valóban úgy akarná, elég nagy károkat tudna okozni az országnak minden idők legsikeresebb magyar származású pénzembere.
Soros György magyar származású amerikai pénzügyi szakember félmilliárd dolláros (138 milliárd forintos) beruházással készül támogatni a menekültek és migránsok által indított startup vállalkozásokat, cégeket és társadalmi kezdeményezéseket.
Soros berozsdásodott, ráfizetett (Mfor; 2017. január 12.)
A magyar származású milliárdos az összeomlásra játszott Donald Trump győzelme előtt és után is.
Soros György, magyar származású üzletember, az amerikai Forbes számításai szerint 24,9 milliárd dolláros vagyonával a világ 19. leggazdagabb embere, a Soros Alapítvány és a Magyarországon működő CEU (Közép-Európai Egyetem) alapítója, örökös kurátora.
Ugyanebben az időszakban találkozott a magyar származású, amerikai üzletember Orbán Viktorral is, miután 1 millió dollárt utalt át az alapítványa kolontári vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére.
Soros György Budapest díszpolgára (Mandiner; 2017. július 11.)
A magyar származású üzletember 2002 óta viseli a címet, mellyel egyébként ingyenes díszsírhely is jár.
2003. január 29. Demszky Gábor főpolgármester átadta a díszpolgári címet Soros György Amerikában élő magyar származású üzletembernek a Főpolgármesteri Hivatalban.
Most viszont azért megy az ájvékolás, mert a Sorost ábrázoló plakátoknak antiszemita felhangjai lehetnek.
Akkor tisztázzuk a dolgot!
Ha Soros magyar, akkor mire fel megy az ájvékolás, hiszen egy magyar arcképe láttán a többi magyar nem fog a zsidókra gondolni.
Ha Soros zsidó, és ezért a plakátokkal kapcsolatban az ájvékkorús tagjai antiszemita felhangoktól félnek, akkor azt is elismerik, hogy évtizedeken át hazudoztak, amikor azt sulykolták, hogy Soros magyar származású.
Zoom
Sokan látják azért a lényeget
Vajon a megmondóemberek ebből a 22-es csapdájából milyen nyakatekert kifogással akarnak majd kijönni?
Az egyetlen, amit el tudok képzelni, az az, hogy előadják: tulajdonképpen mindig is arra gondoltak, hogy Soros magyar zsidó származású.
Ez a gyenge magyarázkodás azonban ne tévesszen meg minket!
Egyrészről olyan, hogy magyar zsidó, nem létezik, ahogyan fából vaskarika sincs.
Másrészről emlékezzünk, hogy ők Sorosról sohasem beszéltek úgy, hogy a magyar zsidó származású üzletember, hanem csak és kizárólag így emlegették és emlegetik: a magyar származású üzletember.
Mindezek fényében a megmondóembereknek csak két lehetőségük van: vagy lakatot tesznek a szájukra, vagy tovább ájvékolnak, amivel persze automatikusan elismerik, hogy mindeddig hazudoztak.
Hidra - Kuruc.info
Kapcsolódó: Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready