2018. február 18., vasárnap, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:09 Három bélmegyeri vadász szembe mert szállni Mészárossal10:39 Nagyon rosszul sikerült a rablási kísérlet ennek a kínai párosnak10:04 Lezuhant egy utasszállító Iránban - a 66 utasból senki sem élte túl a tragédiát09:46 Sault és Slomót már kihallgatta az izraeli rendőrség, egyre közelebb járnak Benjáminhoz is09:22 "A polgár nemcsak polgár, hanem katona is egyben" - Svájcban is rengeteg a fegyver, mégsincs tömeggyilkos őrület08:53 Választás 2018: hétfőn kezdődik az ajánlások gyűjtése08:19 Előre szól a NAV, mely adózói kört érinti a traffipax07:47 Csomagokat dézsmáló bűnözőt fogtak Ferihegyen07:18 A fegyvertartás szigorításáért tüntettek Floridában06:55 Drónnal csaptak le a békésen motorozó terroristákra Jemenben 22:59 Conchita addig fogja ütni-verni a rendszert, amíg az össze nem roppan - nagy szavak egy törpepárt elnökétől22:36 Úgy néz ki, elmarad a vasárnapra tervezett sztrájk a Boschnál22:12 K.O.: Juhász Péter már TASZ-os cigányvédőként is egy elfogulatlan erkölcsi fenomén volt21:39 Mexikói földrengés: egymillió háztartás áram nélkül maradt, a belügyminiszter helikoptere lezuhant21:13 Orosz épületre támadtak ukrán soviniszták Kijevben - zászlót égettek, gyerekekre ijesztettek rá, kiállítást vertek szét
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Soros eddig magyar származású üzletember volt - akkor most mégiscsak zsidó?

Sokak számára ismerősek lehetnek az olyan állandó eposzi jelzős szerkezetek, mint leleményes Odüsszeusz, vagy hókarú Héra.
Eddig a megmondóemberek ezt az állandó eposzi jelzős szerkezetet használták George Soros kapcsán: a magyar származású üzletember.
Íme, néhány példa:
Soros György szerint az euró fordulóponthoz érkezett és könnyen lehet, hogy gyorsan erősödni fog a dollárhoz képest. - Úgy tűnik, az euró megfordul a dollárhoz képest. És ha egyszer megfordul, ez önmagát tápláló folyamattá válhat az új irányba - mondta a magyar származású amerikai nagybefektető a The Times című brit lapban pénteken megjelent nyilatkozatában.
Soros György nem vonul ki Oroszországból (Nonprofit; 2002. július 29.)
Soros György nem vonul ki Oroszországból az alapítványa által működtetett Nyitott Társadalom Intézet körüli problémák miatt. A magyar származású amerikai üzletember reméli, hogy az intézet székházának bérleti szerződése körüli jogi vita hamarosan rendeződik.
Soros György: Átadom a stafétát (Nonprofit; 2003. július 03.)
Történelmi jelentőségű is lehet ez a konferencia – vélekedett Soros György, magyar származású üzletember, a Soros Alapítvány elnöke, a háromnapos regionális roma tanácskozás egyik támogatója tegnap a konferencia lezárása után.
Három magyar származású került be az amerikai milliárdosok exkluzív klubjába.
BUDAPEST - Két magyar kapott helyet a dollármilliárdosok exkluzív társaságában: Soros György és Steven UdvarHazy jutott be a 793 fős klubba.
A magyar CEU-t tartja egyik fő művének (Nonprofit; 2015. augusztus 13)
Soros György magyar-amerikai pénzügyi szakember, befektető és mecénás augusztus 12-én lesz 85 éves.
A magyar származású amerikai milliárdos, Soros György neve is felbukkant a közelmúltban kiszivárogtatott panamairatokban.
A DK az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, Orbán Viktor Soros György magyar származású amerikai üzletembernek "köszönheti angliai ösztöndíját és nemzetközi politikai pallérozódását", mint ahogy "Soros-pénzen tanult" a fideszes Szájer József, Németh Zsolt és a kormányszóvivő, Kovács Zoltán is.
A kormány hetek óta azt harsogja, hogy Soros György nagyon csúnya dolgokban mesterkedik. Mi pedig csak remélni tudjuk, hogy vaklármáról van szó, mert ha valóban úgy akarná, elég nagy károkat tudna okozni az országnak minden idők legsikeresebb magyar származású pénzembere.
Soros György magyar származású amerikai pénzügyi szakember félmilliárd dolláros (138 milliárd forintos) beruházással készül támogatni a menekültek és migránsok által indított startup vállalkozásokat, cégeket és társadalmi kezdeményezéseket.
Soros berozsdásodott, ráfizetett (Mfor; 2017. január 12.)
A magyar származású milliárdos az összeomlásra játszott Donald Trump győzelme előtt és után is.
Soros György, magyar származású üzletember, az amerikai Forbes számításai szerint 24,9 milliárd dolláros vagyonával a világ 19. leggazdagabb embere, a Soros Alapítvány és a Magyarországon működő CEU (Közép-Európai Egyetem) alapítója, örökös kurátora.
Ugyanebben az időszakban találkozott a magyar származású, amerikai üzletember Orbán Viktorral is, miután 1 millió dollárt utalt át az alapítványa kolontári vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére.
Soros György Budapest díszpolgára (Mandiner; 2017. július 11.)
A magyar származású üzletember 2002 óta viseli a címet, mellyel egyébként ingyenes díszsírhely is jár.
2003. január 29. Demszky Gábor főpolgármester átadta a díszpolgári címet Soros György Amerikában élő magyar származású üzletembernek a Főpolgármesteri Hivatalban.
Most viszont azért megy az ájvékolás, mert a Sorost ábrázoló plakátoknak antiszemita felhangjai lehetnek.
Akkor tisztázzuk a dolgot!
Ha Soros magyar, akkor mire fel megy az ájvékolás, hiszen egy magyar arcképe láttán a többi magyar nem fog a zsidókra gondolni.
Ha Soros zsidó, és ezért a plakátokkal kapcsolatban az ájvékkorús tagjai antiszemita felhangoktól félnek, akkor azt is elismerik, hogy évtizedeken át hazudoztak, amikor azt sulykolták, hogy Soros magyar származású.
Zoom
Sokan látják azért a lényeget
Vajon a megmondóemberek ebből a 22-es csapdájából milyen nyakatekert kifogással akarnak majd kijönni?
Az egyetlen, amit el tudok képzelni, az az, hogy előadják: tulajdonképpen mindig is arra gondoltak, hogy Soros magyar zsidó származású.
Ez a gyenge magyarázkodás azonban ne tévesszen meg minket!
Egyrészről olyan, hogy magyar zsidó, nem létezik, ahogyan fából vaskarika sincs.
Másrészről emlékezzünk, hogy ők Sorosról sohasem beszéltek úgy, hogy a magyar zsidó származású üzletember, hanem csak és kizárólag így emlegették és emlegetik: a magyar származású üzletember.
Mindezek fényében a megmondóembereknek csak két lehetőségük van: vagy lakatot tesznek a szájukra, vagy tovább ájvékolnak, amivel persze automatikusan elismerik, hogy mindeddig hazudoztak.
Hidra - Kuruc.info
Kapcsolódó: Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready