Bezár!
2020. július 11., szombat, Nóra, Lili napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:59 Ez szinte hihetetlen: a déli katonai bázisok a déli csapatok vezetőinek nevét viselik - de nem tart már soká a "megosztás"22:36 Makákó lives matter: majommunka-mentességet igazoló címkével kell ellátni Thaiföldön a kókuszdiót22:14 Rekordot döntött az újonnan fertőzöttek száma Izraelben21:54 A szultán elrendelte a Hagia Sophia-bazilika mecsetté alakítását21:40 Horvátország és Bulgária belépett az euróövezet előszobájába21:11 Kanalas Kevinkosztnernek lájárt a vellneszbérlete - így várta a kiccsalád a kaposvári börtön előtt20:49 Operatív törzs: a megbetegedések jelentős része külföldi vonatkozású20:19 Hőség, extrém UV-sugárzás, erős szél és zivatar is várható szombaton19:43 A bírót nem hatotta meg az agykárosodásos mese: négy év börtönt kapott Magna Carta-tolvaj19:00 Kínai kamu: a koronavírusnál is halálosabb járvánnyal küzd Kazahsztán18:22 Magyar autonómia helyett genderelmélet kell Iohannisnak17:54 Szennyezés "Románia" felől: a patak vize koromfekete Pocsajon17:37 A szerb elnök szerint lehetséges a megállapodás Koszovóval17:20 Egyiptomi kém dolgozott a német kormány tájékoztatási hivatalánál - nem tartóztatták le, vádat nem emeltek ellene16:44 Ezúttal 200 milliárdot tapsol el az Európai Parlament a jövő agysebészeire
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Dúró: nagyon erőteljesen elém dobták a kesztyűt; politikai leszámolás zajlik a Jobbikban

Reklám

Nem hozta meg a végső döntést, hogy visszaadja-e a mandátumát - közölte Dúró Dóra a Hír TV-ben szerda este.
"Elképesztő nyomás helyeződött rám, ami teljesen elbizonytalanított engem" – mondta. Pongrátz András közleménye is szerepet játszik ebben, vele mindenképpen szeretne beszélni, mielőtt meghozza a döntését.
Szó esett a kizárását megelőző frakcióbeszélgetésről is. Felidézte, képviselőtársai semmilyen konkrét példát nem tudtak arra mondani, hogy mivel ártott a Jobbiknak, olyan "érvek" hangzottak el, mint például:
tisztában kellett volna lennie azzal, hogy ha elindul Toroczkai elnökhelyetteseként, akkor annak következménye lesz,
vagy:
amikor gratulált Gyöngyösi Mártonnak, az nem volt elég őszinte...
" Politikai leszámolás zajlik a Jobbikban, mert túl jó eredményt értünk el" - összegzett Dúró Dóra.
Szót ejtett az esküjéről is, hangsúlyozva, annak az is része, hogy "óvom és védem nemzetemet a hazugságtól és a szolgaságtól" - ennek pedig úgy tud eleget tenni, ha a hazug Jobbiktól is védi a nemzetet.
Frissítés: "a platformhoz való csatlakozásom csupán a casus belli volt"
Ilyen mértékű felháborodással még nem találkoztam a Jobbik történetében - mondta a kizárt képviselő az ATV-ben.
2. frissítés: Dúró Pörzse aljas mocskolódására is reagált:
Korábban írtuk: Lemondjon Dúró Dóra a mandátumáról? - Ön is befolyásolhatja a döntést
Hiába tette egyértelművé Dúró Dóra, hogy ha az elnökség nem engedélyezi a platformalapítást, kilép belőle, Gyöngyösi Márton frakcióvezető váratlanul kizáratta őt előbb a frakcióból, majd kezdeményezésére az országos elnökség felszólította, hogy mondjon le a mandátumáról is.
Zoom
A pártvezetés pontosabban meg nem határozott arányú többsége (bár információink szerint voltak ellenszavazatok) a Szent Korona előtt tett esküre hivatkozik, azonban ez a pártvezetés jobbára a Jobbik lelkét elvevő, s a pártot a hanukázós útra rátérítő Vona Gábor embereiből áll, akik jobbikos képviselői esküjük ellenére számtalanszor kinyilatkoztatták, hogy a Vona által kitaposott utat kívánják követni, így kérdés, milyen erkölcsi alapon hivatkoznak ők bármiféle esküre. Még azt sem tudták egyértelműen megindokolni, hogy a koncepciósnak tűnő eljárásban pontosan miért büntetik Dúró Dórát.
Ugyanakkor az is tény, hogy az eskütétel megtörtént, aki pedig nem tesz eleget az elnökség kérésének, magára vonja az esküszegés vádját. Ha viszont vállalja ezt a hálátlan szerepet, az esetleges pártszakadás esetén áldozatával a nemzeti radikalizmus megmentője lehet, hiszen számtalan lehetőséghez tudja hozzásegíteni a nemzeti útra visszatérni akarókat.
Ön mit tenne Dúró Dóra helyében?
A válaszlehetőségeket megtalálja hírportálunk jobb szélén. Ugyanitt tekinthetők meg korábbi szavazásaink eredményei is. Kíváncsiak vagyunk a véleményére, ossza meg velünk!
Frissítés: még nincs döntés
Végleges döntésem meghozatala előtt szeretnék személyesen is egyeztetni a napokban hazaérkező Pongrátz Andrással, (...) szintén szeretnék konzultálni a június 23-ai zászlóbontó gyűlés részvevőivel is - írja a képviselő.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready