Mert egész egyszerűen lenyűgöző, ahogyan a természet kijavítja a saját hibáit, és mindezt a szemünk előtt...
Íme a megvalósult Stop Soros(-gének)!
Frissítés: sajnos úgy tűnik, korai volt az örömünk
És igen, megint a zsidók rontották el. Meg két aberrált. Ráadásul pont azok, akik a fenti videóban szerepelnek. Merthogy az Index által futtatott Comment.com blog szerint akit a videót közzétevő Turul TV Soros fiának vélt, az egy Péter nevű "Magyarországon született huszonéves fiú", a néger pedig egy "Jason nevű fiú". Igen, fiú.
És ez a fiú most nagyon szomorú. Ezt nyilatkozta a blognak:
Először én is csak nevettem rajta, mert minden, ami a cikkben szerepel, az 100 százalék hazugság. Peti nem Alexander Soros, mi nem járunk, és én sem vagyok Maxwell Osborne. De minél többet gondolkodom, annál frusztráltabb és idegesebb vagyok. A Youtube-videó címe nagyon sértő, és nem akarom, hogy bárki felismerjen az utcán emiatt. Azt szeretném, hogy a videót töröljék és gondolkodom, hogy beszélek egy ügyvéddel, milyen lehetőségeim vannak még.
A gondolkodás hasznos tevékenység, javasoljuk minél gyakrabban űzni, adunk is egy fontos támpontot: ha nem akarja, hogy az utcán felismerjék ilyesmi miatt, akkor ne járjon buzifelvonulásra. Reméljük, hasznos volt a tanácsunk.
(És egy bónusz a végére: ha pedig mégis szeretne járni, de nem akar kitűnni a tömegből, akkor javasoljuk, hogy Afrikában járjon hasonló rendezvényekre, biztosan ott is tolerálni fogják.)
A fentiektől függetlenül azért még leszögezhető: Soros Alex nevű fia valóban nem fogja továbbörökíteni apja génállományát. Csak éppen (valószínűleg) nem ő van a fenti videón. De az alábbi képeken igen:
Zoom
Zoom
Zoom