2020. január 20., hétfő, Sebestyén, Sebő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:56 Kilyukadt fűtéscső miatt haltak meg többen egy orosz szállodában14:25 Helsinkis csótányok dilemmája: inkább az MTI-t jelentik fel, de nem zárják ki, hogy a püspök "mégiscsak hazudott"13:52 Isten veled, édes hazánk!13:20 Még a végén ráébred az EU-vezetés, hogy a palesztinoknak is vannak emberi jogaik13:03 Felmenthetik a férfit, aki meg akarta ölni szüleit12:41 Dróntámadást hajtottak végre egy orosz bázis ellen Szíriában12:27 Vádat emeltek tömegszerencsétlenség okozása miatt egy metróvezető és egy forgalomirányító ellen12:11 Kína betiltja az egyszer használatos műanyagokat11:46 Az most a téma Amerikában, milyen mintájú egyenruhában kellene "rejtőzködni" az űrben11:19 "Nem vagyunk egyek" - Zsindex-alapító mutatja meg, miért fölösleges a Pokorni-félék alázkodása a bosszú népe előtt10:25 2015 óta 100 milliárdot költött propagandára a kormány10:03 Tucatjával nyithattak illegális hoteleket Budapesten09:40 Ausztrália: tűzvész közben jég- és porvihar09:11 Fekete-Győr máris szívesen megszabadulna a ballib versenytársaktól - csak Gyurcsányt tartaná meg08:41 Kényszerszabadságra küldték a Fehér Ház európai és orosz kérdésekkel foglalkozó tanácsadóját
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

EFOTT: román zene az "csődközeli" Jobbik sátrában

Reklám

Meglepő fényűzés tanúi lehetnek azok a fesztiválozók, akik most Velencén tartózkodnak. Aki még nem járt ezen a fesztiválon, annak röviden elmondanánk, hogy ez a fesztivál biztosít teret különböző civil szervezeteknek, illetve politikai pártok ifjúsági szervezeteinek is. Azonban vannak itt érdekes látnivalók is, például azt nem értjük, hogy a szervezői kiírásban az szerepel, „olyan pártok ifjúsági szervezetei, akiknek van parlamenti képviselete”, így teljesen érthetetlen számunkra, hogy a Momentum TizenX-e hogy vehet részt ezen az eseményen.
Azonban vannak olyan megfejthetetlen dolgok, amik talán először egy gondatlan szemnek fel sem tűnnének, de aki jártas egy kicsit is a „nagy” politikában, annak feltűnhet egy apró ellentmondás. A Jobbik elvileg egy csődközeli párt, melynek van 1 milliárd ÁSZ-bírsága, de azt nem közlik egyetlen esetben sem, hogy 2,7 milliárd Ft éves bevétele van a frakciónak, de ha ezt figyelembe sem vesszük, akkor is feltűnő lehet, hogy nagyjából 1 millió Ft értékben van kitelepülésük és a helyi IT-s tagok által elmondottak alapján, nagyjából 1,5 millió Ft értékben hoztak ajándékokat. Ezek után itt a megfelelő kérdés: vajon már nincs csődközelben a Jobbik? Mindez csak kampányfogás? Hova tűnt az ÁSZ-bírság?
Zoom
A másik szembetűnő dolog az, hogy hasonló fényűzést hajtott végre a Momentum is, mely egyébként itt sem lehetne… Ők mindössze nagyjából 500 ezer forint értékben bérelik a helyet. Vajon Macron pénzéből vannak jelen? Netalán Szél Bernadett független parlamenti képviselő a Momentum új csillaga? Érdekes dolgok lehetnek még a háttérben.
Zoom
Azonban a legszemrevalóbb, hogy a kormánypártoknak együtt sincs annyi területe, illetve az ajándékaiknak az összege, mint külön-külön a Jobbiknak és a Momentumnak.
Román "zene" a Jobbik üres sátrában
Mindezen élmények, gyomorforgató képsorok után felüdítő volt látni a Mi Hazánk Ifajait is a fesztiválon. Költséghatékony programjuk kulturált, érdekes, vicces. Totójuk igazán megnevettet mindenkit, akit láttunk, bár tudott fejtörést is okozni. „Változtasd meg a véleményünket!” Van, aki megpróbálja az egyesült balliberális tömb olcsó kommunikációs paneleivel és a szokásos náci/fasiszta szöveggel elvtelen kollaborálásra bírni a Gyurcsány-mentes ellenzéket, azonban a nyugodt, nem hisztis ellenzéki viselkedés sikerrel veszi az akadályokat.
Zoom
Zoom
Továbbiakban is sok sikert kívánunk a Mi Hazánk Ifjai csapatának a farkasveremben!
Horváth Roland - Mi Hazánk Ifjai
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready