2020. január 22., szerda, Vince, Surány napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:20 Rég volt már a hétfői krakkói holokonferencia, épp ideje, hogy Áder Izraelbe utazzon az öreg zsidókkal túlélőset játszani16:52 Személyszállításra is alkalmassá tehető drónprototípust mutattak be Jakabszálláson16:20 Orosz lapok szerint az új kormányfő szabad kezet kapott a változtatásra16:15 Egy vérből... címmel indult gyermek- és ifjúsági drámapályázat16:00 Kölcsey buzilobbi általi bemocskolása ellen emelték fel szavukat a Mi Hazánk Ifjai az Auróránál, kiakasztva egy propagandistát15:40 Dél-Koreában nem szánalmaskodnak buziügyben: ha levágatta, akkor nem egészséges, és repül a seregből15:26 Floridai figyelmeztetés: fagyott leguánok hullhatnak a fákról15:02 Börtönre ítéltek egy korrupt rendőrt14:24 Amikor már a nézőnek fáj a tehetségtelenség: Karácsony nevetségessé tétele helyett saját magát égette a "köztévé"14:00 "Az ilyen bunkó, anyaellenes kirohanások éppen az ellenkező hatást érik el"13:51 Szuperhőst utánozva ugrott le az erkélyről egy kisgyerek13:31 Halálesetek után több millió autót hív vissza a Honda és a Toyota13:05 Szomáliai "alkalmi ismerős" kellett egy budapesti lánynak - füvezés helyett megverte és megerőszakolta13:01 Évértékelő rendezvényt tart a Mi Hazánk12:53 Vasárnap lesz a győri polgármester-választás
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Gyöngyösi már nem listázná az ördög öreganyját

Reklám

A Jobbik elnökhelyettese is úgy gondolta, szólnia kell a magyargyűlölő "nóvan vaz torcsör" halála kapcsán, hátha legalább egy Spinoza-belépőt dobnak neki újdonsült "haverjai". De sajnos csalódnia kell, ő már csak az a "listázós srác" marad az örök túlélők szemében.
Zoom
Gyöngyösi és a balatoni sellő násztánca nem új keletű
Gyöngyösi Márton írja Fb-oldalán:
Heller Ágnes (1929 - 2019)
Tegnap, 90 éves korában elhunyt Heller Ágnes, világhírű magyar baloldali filozófus. Nekem nem volt vele soha személyes kapcsolatom, hiszen politikailag nem álltunk egy oldalon, nézeteinket, értékrendünket is világok választották el egymástól.
Ugyanakkor Heller Ágnes egyike volt azon magyar (sic!) véleményformáló személyiségeknek, akik képesek voltak ezeken a világnézeti, politikai törésvonalakon felülemelkedni és ezért elismerés illeti.
Isten nyugosztalja.
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready