2020. február 22., szombat, Kövecs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:58 A Recskre internáltaknak még koncepciós pert sem rendeztek, csak elvitték őket22:38 Földi: rejtett polgárháború van Németországban22:17 Az már biztos, hogy a moszkvai arcfelismerő rendszer jobban működik, mint a koronavírus kimutatása21:56 Kicsoda ön, dr. Sorge? Reálisak-e a 2. világháború legendás hírszerzőtörténetei?21:18 Az igazi rettegők horogkeresztet vélnek felfedezni az Opel egyik új felnijében21:04 Egy állami intézmény igazgatója hogyan lehet kuratóriumi elnök a Jobbiknál? Csak nem Fidesz-ügynök ő is?20:13 Megállapodás nélkül ért véget az EU-csúcs20:08 Erdogan felhívta Putyint19:37 Az ujjlenyomatok újbóli ellenőrzése alapján azonosították a makói kettős gyilkosság elkövetőjét19:16 Olajalku: új ajánlatot tett Putyin Lukasenkának18:49 Egyre elégedetlenebbek az ukránok a zsidó humorista embereivel18:15 A tizenötből 10 akadémiai kutatóközpont nem őrizte megfelelően a közvagyont17:44 Belekötöttek az oláhok a zilahi Ady Endre-szoborba17:32 NYT: Moszkva Trump újraválasztását támogatja17:17 Őrizetbe vettek egy illedelmesen kopogtató pakisztáni gyilkost
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Budapest nem cirkusz, szól a legújabb elmegyilkos Fidesz-kampány - pedig pont ők teszik azzá

Reklám

A Fidesz valamiért úgy érezte, már nem elég neki Gyurcsány ahhoz, hogy hatalomban tartsa. Mi pedig úgy éreztük, hogy Gyurcsánynál lejjebb már nem lehet menni.
Aztán jött a herevasalós Berki. Aki csak úgy, magától kitalálta, hogy főpolgármester akar lenni. És egészen véletlenül a Fidesz sajtója és talpnyalói futtatják:
Zoom
Zoom
És aztán jött ez. Tegnap este, fő műsoridőben, a közszolgálati tévén.
Zoom
Schlagmüller Gábor, a postai kézbesítő, aki elindulna a főpolgármesteri posztért, bár nem igazán vannak aláírásai.
De legalább úgy gondolja, hogy a köztisztaság nagyon zavarja az embereket, és hogy új virágokra van szükség a városban.
A politika elég kemény műfaj - állapítja meg, és ebben tökéletesen igaza van.
Rossz nézni, ahogy kínlódik szegény, még meg is sajnálja az ember. Csak az vigasztalja (és ezt el is mondja), hogy csupán hétfőig kell kitartania, mert akkor mennie kell dolgozni.
Mi pedig szégyelljük magunkat a Fidesz helyett, nekik ugyanis már nagyon régóta nincs szégyenérzetük, ha volt valaha egyáltalán.
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready