2020. június 3., szerda, Klotild, Cecília, Zille napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:00 Még megünnepelni sem képesek az országrablást: Iohannis elmulasztotta időben kihirdetni a Trianon-törvényt12:48 Továbbra is a hazafiakat tekintik ellenségnek: vádat emeltek a Horthy-megemlékezésen részt vevő gárdisták ellen12:02 Megszavazva: tűzfegyverré minősítik a gáz- és riasztófegyvereket, nehogy meg tudjuk védeni magunkat11:44 A honvédség utánpótlását könnyítő törvényt fogadtak el11:20 Dúrónak nemcsak a patai cigánysorra volt gusztusa elmenni, Vadaival is leülne vitázni11:03 Fehér, azaz rasszista volt a kerekesszékes nő - ellátták a baját az igazságszerető afroamerikai szabadságharcosok10:44 Itt teremnek a jövő raj sofőrjei: ez a derék KRESZ-király is már a nyolcadiknál tart10:23 Jakab szélsőbaloldali alakulattá züllesztette a Jobbikot - közölte egy alapszervezet, majd ők is feloszlottak09:37 Ezért jó küzdősportot tanulni: 34 éves bicskás cigányasszonyt állított meg egy fiatalkorú lány09:32 Meghalt 2 idős, krónikus beteg, 3931-re emelkedett a fertőzöttek száma09:11 Floridai seriff: lőjék le bátran a házba betörő fosztogatókat!08:49 Visszatért a növekedési pályára a kínai szolgáltatóipar májusban08:12 A párizsi fekáknak is eszükbe jutott, hogy itt a jó ürügy egy kis gyújtogatásra07:55 Minnesota állam vizsgálatot indít, hogy kiderítsék, rasszisták-e a rendőrök (vagy tényleg több a néger bűnöző)07:45 Ingyenes filmek a Budapesti Távmoziban
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Külföld :: :: Hozzászólások

2246 magzat tartósított maradványait találták meg egy abortuszdoktor hagyatékában

Reklám

Minderre akkor derült fény, amikor az orvos meghalt, és az örökösök átnézték a hagyatékot. A családtagok előbb igencsak meglepődtek, majd hívták a hatóságokat, mert erre az örökségre nem tartanak igényt. Azóta sötét titkok derülnek ki az orvosról - írja az Index.
Zoom
Ulrich Klopfer amerikai orvos az Indiana állambeli South Bend, egy 300 ezres város abortuszklinikáján volt vezető orvos. Az engedélyét 2015-ben felfüggesztették, azóta nem praktizált. A doktor úr szeptember 3-án elhunyt, és a hagyatékot áttekintő rokonok ekkor fedezték fel, hogy az orvos 2246 halott magzat tartósított maradványait őrizgette méretes házában.
Az eset már nem is Indianában történt, mert a doktor háza Chicago közelében, az Illinois állambeli Will megyében történt.
Az örökösök ügyvédje először a kórházat hívta, de végül nyomozók is a helyszínre siettek. Vizsgálat indult és a család bejelentette, hogy mindenben együttműködnek a hatóságokkal. Egyelőre nem merült fel annak a gyanúja, hogy magában a családi házban is végeztek volna orvosi beavatkozásokat.
Zoom
Ulrich Klopfer
Azóta az amerikai bulvárlapok egyre több mindent szednek elő a 75 éves doktorról, akivel kapcsolatban ki nem vizsgált, de gyanított molesztálás és egy 13 éves gyereken elvégzett illegális abortusz gyanúja is felmerült. Az orvos legális tevékenységéről részletes dokumentációt vezetett, ez alapján az évtizedek során legalább 30 ezer abortuszt vezényelt le.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready