Ötödjére is meglátogattam Gáborunk szemétkupacát, de közben kiderült, hogy van egy másik Gábor is, aki szeret szemetelni. Innentől kezdve engem is hívjatok Gábornak, és akkor ez lesz a Gáborok harca. :)
Előzmények:
Szögesdrótlevágásról már nem töltök fel több videót, van elég. Ugyanolyan szépen le lehet vágni, mint a többit :) (Ez üzenet a monitorforradalmároknak, akik továbbra sem léptek a tettek mezejére.) Igen, újra van szögesdrót, juhé. (Hogy ezért sem jelenti fel senki...) És van egy ilyen kép is kirakva, amin jót nevettem, haza is hoztam emlékbe.
Zoom
Aztán csináltak oda, egy nagy fa izét, amire felfúrták a laminált lapokat, de amikor letéped, alatta is van egy másik kép. :D (Tuti, hogy Kutyapárt-szavazók, nekik van az a szlogenjük, hogy hiába téped le, alatta is ez van.) A lekapargatásuk is elég időigényes volt. Erről sajnos nincs videó mert a következő dolog nagyon elvette az időm. Ezt nézzétek!
Jól látjátok, be van betonozva. Mind a három bőröndöt teleöntötték betonnal. :) Mire elcipeltem, és kiszedtem mind a háromból, kellemesen el is fáradtam.
A lényeg, hogy ma reggelre újra tiszta a Szabadság tér! :) A két sérült bőröndöt elszállították, és a szögesdrót, laminált lapok sincsenek már sehol, de a betont azt otthagyták.
Zoom
A kő marad...
A szabadságszínpados posztból kiderül, hogy újra próbálkoztak, de ezek megint csak bugyik voltak, könnyen elbántam velük. Azt a pár képet, ami a fa izén van, lefújtam szép pirossal, úgy is az a kedvenc színük.
Zoom
Minden a helyére kerül
Ui: Gratulálok az "ARC-oskodó" hősöknek!
Üdv,
"Gábor"
Kapcsolódó: