2020. január 19., vasárnap, Kenéz napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:27 Nyolc ember halt meg egy csehországi betegotthonban13:17 Hazaszállították az Iránban lelőtt utasszállító ukrán áldozatainak maradványait12:49 BZSH-elnök: a budapesti zsidóság örök hálával tartozik a felszabadító szovjet katonáknak - kormányzati támogatással12:18 A hejcei légi katasztrófa áldozataira emlékeztek11:18 Az apostolok cselekedetei vannak a ma kezdődő ökumenikus imahét központjában11:04 Szellemi holokauszt, fizessenek a gonosz, rasszista szegregáló tanárok! - 444-riport és egy vérző szívű Polgár pénzgyűjtése10:45 Nyíregyházi rasszizmus: túl gyorsan kapnak bérlakásokat a cigányok, és nem is magyar családok mellett10:27 Trump-ügyvédek: az amerikai polgárok szabad választáshoz fűződő jogát sérti az impeachment10:09 Hattagú családot mészároltak le Afganisztánban09:48 Kétszázezer öncélú, hedonista és extravagáns párttagot büntettek meg Kínában09:25 Albin Kurti kapta a kormányalakítási megbízást a koszovói elnöktől09:02 Miskolci orvosigazgató: hazugság a cigánysterilizáció, a magyar nőnek sem vették ki mindkét petevezetékét08:59 Pöcegödör lett a kínai elnökből - a Facebook szerint ez csak műszaki hiba08:43 Gaudiék bepereltek egy magyargyalázó szennyportált08:21 Maduro tárgyalna az Egyesült Államokkal
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Romániában nem bízzák a véletlenre: kiderült, hogy cigány boszorkányok intézték el a kormány bukását

Reklám

Jaj nekünk, egyszerű földi halandóknak, akik azt hittük, hogy a teleormáni félisten(ek) politikai császársága „csupán” az utcai tiltakozások, majd az ellenzéki összefogás miatt omlott össze egyik hónapról a másikra. A Vice.com által szerdán közzétett, egyszerre hátborzongató és vicces videó alapján a háttérben sötét erők dolgoztak azon, hogy a korrupt politikusok eltűnjenek a süllyesztőben - írja a Főtér.ro. Alább a folytatás.
Mert azt ugye mindig tudtuk, hogy Romániában az okkultizmus szinte iparágnak számít, de azt, hogy a haza főboszorkányai aktívan dolgoznak azon, hogy az ország szekere rúdja jó fele forduljon, na azt azért mégsem gondoltuk volna.
Zoom
Könyves Kálmán minden bizonnyal tévedett
És íme: a riport főszereplőjétől, Mihaela Minca boszorkánytól megtudjuk, a májusi EP-választások előtt egy hetekig tartó rituáléba kezdett a társaival, hogy elátkozza az ország korrupt politikusait. A hatékonyság érdekében hókuszpókék fekete mágiát alkalmaztak.
Na de most fogózzanak meg: az ország legerősebb boszorkája szerint amúgy a román politikusok legnagyobb problémája a korrupción kívül az impotencia és az alkoholizmus.
Ez nagyon durva diagnózis, de az állítólag világhírű boszi csak tudja.
Zoom
Boszigyűlés pisilő kecskével. Középen a BosziBoss magyaráz
A videó közben bemutatja, amint a boszorkák csapata (Minca és a lányai, na meg két beöltöztetett férfi) éjfélkor, hajnalban és napnyugtakor elvégzik varázslataikat egy ital felett, melyben állati eredetű összetevők mellett növénymaradványok is vannak.
Közben megy a bűbájoskodás, a néző azt sem tudja, sírjon-e vagy nevessen, a tüzes pentagramma körül pedig két szerencsétlen fekete kecskét is körbejáratnak (egyik be is pisil ijedtében), mi több, egy adott ponton bejelentkezik videocseten egy Lazaros nevű amerikai cyber-varázsló – Minca szerint azért hívták, mert egyesített erővel jobban hat (szóródik) az átok. Az óceánon átívelő együttműködés révén a román főboszi egy Trump elleni rituálén is részt vett, ami egyelőre nem jött be, de aztán ki tudja…
Zoom
Ők hozták a kecskét, tehát palástot is kaptak
A riport fényét Adrian Wiener USR-s szenátor is emeli, aki elmondja szépen, hogy a román politikusok egy része bizony érzékeny a mágiára, szóval nem kizárt, hogy az átok hatni fog. A fekete mese úgy végződik, hogy egy nappal az EP-választások előtt a boszorkányok elmennek a parlament épületéhez, és ott szerteszét szórják a jól előkészített nedűt.
Persze lehet most kuncogni, de lássuk csak, mi is történt a rituálé után: a PSD leszerepelt a választásokon, két nappal később Liviu Dragneát börtönre ítélték, később a népszerűtlen Tudorel Toader volt igazságügyi miniszter kórházba került, október elején pedig megbukott a Dăncilă-kormány is. Ámen.
Na de itt a film:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready