2020. május 31., vasárnap, Angéla, Villő, Zengő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:59 Bűvös számot ért el a covidosok száma07:42 Kettős késelés Gyulán - egyik sérült nem élte túl07:30 Kilenc év után szállított újra asztronautákat a fedélzetén amerikai űrhajó - először magáncég06:52 Két csapat tíz koronavírusos játékosa miatt elmarad egy ukrán bajnoki22:38 Origo: elhagyta a Jákobbik süllyedő hajóját két zalaegerszegi tagja, ezzel megszűnt az alapszervezet22:07 Pompeo a kémkedéssel vádolt volt tengerészgyalogos szabadon bocsátását követeli Moszkvától21:56 A második világháború óta példátlan a mozgósítás a négererőszak ellen 21:15 Biztonságos turisztikai folyosóval mentené a menthetőt a spanyol kormány20:51 Tébolyult nacionalizmus helyett uniós zászlókat! - Kari Geri trianoni ötletén akadt ki egy rajongója20:26 Észak-Macedóniában az elmaradt választások miatt kellett meghosszabbítani a rendkívüli állapotot19:40 Gázsprére volt szüksége a rabláshoz a pesterzsébeti félszerzetnek19:23 Negyvenhét afrikai Kolumbuszt mentettek ki a Kanári-szigeteknél19:04 Gyöngyöspatai csoda: 11-re már végez a leckével az összes purdé, csak a tanároktól nem tudnak tanulni18:52 Konronavírus-fertőzött lett a belga királyi unokaöcs18:37 Adminisztratív értelemben is véget ért a járvány Szlovéniában
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Romániában nem bízzák a véletlenre: kiderült, hogy cigány boszorkányok intézték el a kormány bukását

Reklám

Jaj nekünk, egyszerű földi halandóknak, akik azt hittük, hogy a teleormáni félisten(ek) politikai császársága „csupán” az utcai tiltakozások, majd az ellenzéki összefogás miatt omlott össze egyik hónapról a másikra. A Vice.com által szerdán közzétett, egyszerre hátborzongató és vicces videó alapján a háttérben sötét erők dolgoztak azon, hogy a korrupt politikusok eltűnjenek a süllyesztőben - írja a Főtér.ro. Alább a folytatás.
Mert azt ugye mindig tudtuk, hogy Romániában az okkultizmus szinte iparágnak számít, de azt, hogy a haza főboszorkányai aktívan dolgoznak azon, hogy az ország szekere rúdja jó fele forduljon, na azt azért mégsem gondoltuk volna.
Zoom
Könyves Kálmán minden bizonnyal tévedett
És íme: a riport főszereplőjétől, Mihaela Minca boszorkánytól megtudjuk, a májusi EP-választások előtt egy hetekig tartó rituáléba kezdett a társaival, hogy elátkozza az ország korrupt politikusait. A hatékonyság érdekében hókuszpókék fekete mágiát alkalmaztak.
Na de most fogózzanak meg: az ország legerősebb boszorkája szerint amúgy a román politikusok legnagyobb problémája a korrupción kívül az impotencia és az alkoholizmus.
Ez nagyon durva diagnózis, de az állítólag világhírű boszi csak tudja.
Zoom
Boszigyűlés pisilő kecskével. Középen a BosziBoss magyaráz
A videó közben bemutatja, amint a boszorkák csapata (Minca és a lányai, na meg két beöltöztetett férfi) éjfélkor, hajnalban és napnyugtakor elvégzik varázslataikat egy ital felett, melyben állati eredetű összetevők mellett növénymaradványok is vannak.
Közben megy a bűbájoskodás, a néző azt sem tudja, sírjon-e vagy nevessen, a tüzes pentagramma körül pedig két szerencsétlen fekete kecskét is körbejáratnak (egyik be is pisil ijedtében), mi több, egy adott ponton bejelentkezik videocseten egy Lazaros nevű amerikai cyber-varázsló – Minca szerint azért hívták, mert egyesített erővel jobban hat (szóródik) az átok. Az óceánon átívelő együttműködés révén a román főboszi egy Trump elleni rituálén is részt vett, ami egyelőre nem jött be, de aztán ki tudja…
Zoom
Ők hozták a kecskét, tehát palástot is kaptak
A riport fényét Adrian Wiener USR-s szenátor is emeli, aki elmondja szépen, hogy a román politikusok egy része bizony érzékeny a mágiára, szóval nem kizárt, hogy az átok hatni fog. A fekete mese úgy végződik, hogy egy nappal az EP-választások előtt a boszorkányok elmennek a parlament épületéhez, és ott szerteszét szórják a jól előkészített nedűt.
Persze lehet most kuncogni, de lássuk csak, mi is történt a rituálé után: a PSD leszerepelt a választásokon, két nappal később Liviu Dragneát börtönre ítélték, később a népszerűtlen Tudorel Toader volt igazságügyi miniszter kórházba került, október elején pedig megbukott a Dăncilă-kormány is. Ámen.
Na de itt a film:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready