A „kultúrharc” első menete döntetlennel végződött, így csak a diverzitás (sokszínűség, másság) újabb győzelmét ünnepelhetjük.
Mókás, de egyben ijesztő mobiltelefonos klipet tett közzé Paul Joseph Watson, az Infowars tudósítója. Európa második legnépesebb és legszínesebb városának (az első London) peremkerületében egy csoport arab „fiatalember” megtámadott egy transzgender személyt (így korrekt, bár „férfira” tippelnék, ha nagyon muszáj), miután az zargatni kezdett egy hidzsábot viselő muszlim asszonyt.
A tütüt (balettszoknyát) viselő szerzet meglátott egy hidzsábos nőt, ami szemmel láthatóan nagyon felzaklatta, és üvöltözve megpróbálta lerángatni róla a fejkendőt. Hamarjában előkerült egy arab migráns, és elkezdődött a bokszmeccs. Egyenlőtlennek tűntek a feltételek, mert figyelemre méltó gyorsasággal csatlakozott még az arab bandából néhány „fiatal”. A transzratyi számlájára kell írni, hogy állta a sarat, bár bevittek neki jó néhány pontot érő ütést is. Persze kislánysága ellenére nem egy törékeny alkat... Miután elhagyta a „szorítót”, egy arab fodrászüzlet kirakata előtt fenyegetőzött még egy darabig, hogy rendőrt fog hívni.
A kommentelők iróniával, szarkazmussal, vagy inkább kétségbeesetten reagáltak a látottakra. „Pillanatfelvétel legyengült, morálisan elkorcsosult társadalmunkról” – írta az egyikük.
Zoom
Diversity is our strength - a másság a mi erőnk
A másság = erő. Az európai fehérek számára még ismeretlen egyenlettel fejezi be tudósítását Paul Joseph Watson.
Verőcei Tibor - Kuruc.info