Bezár!
2020. július 10., péntek, Amália, Kenese, Alma napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:38 Lehet ennél betegebb? Szexuálisan bántalmazott gyermekeket segítő egyesület alapító tagja védi Kaletát22:20 Az olasz belügyminiszter szerint ősszel "robbanhat" is a társadalmi feszültség21:46 Külföldi szervezeteket és médiumokat vádoltak meg Moszkvában az alkotmányról szóló szavazás manipulálásával21:13 Kokainista hölgyemény autókázását vették videóra20:54 Mégis marad az emlékkő a braunaui Hitler-ház előtt20:34 90 km/h helyett 223 km/h20:22 Folytatódhat a Székely Nemzeti Tanács aláírásgyűjtése19:55 A WHO független bizottságot hoz létre a járvány kezelésének kivizsgálására19:38 Amerikai legfelsőbb bíróság: a demokraták nem, de a manhattani ügyész betekinthet Trump üzleti ügyeibe18:57 Strassburg nem csak a bűnözők, hanem a magukat más neműnek képzelők szorongását is nagyon a szívén viseli18:44 Leültetik végre azokat a cigányokat, akik felfüggesztett börtönbüntetésük ideje alatt támadtak rendőrre18:21 Holtan találtak rá Szöul eltűnt polgármesterére18:05 Tizenegy embert tartóztattak le a Mozaik utcai vesztegetési ügyben17:48 Bulgáriában bezárják az éjszakai szórakozóhelyeket, nem engednek nézőket sporteseményekre17:14 Nem jött be a "rágalom": Ungváry ugyanúgy visszataszítónak tartja a becsület napján megemlékező hazafiakat, mint a fideszes bértollnokok
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Az erős és szabad Magyarországért - Toroczkai bemutatta a Mi Hazánk programját - munkatáborokat is ígérnek

Reklám

Hazánk függetlensége és feltámadása érdekében elsősorban az önálló magyar nemzetgazdaságot kell talpraállítanunk - szögezi le videója elején a pártelnök.
Toroczkai elmondta, ezt három fő pillérre kívánják építeni:
  • a mezőgazdaságra,
  • a közbiztonságra,
  • a turizmusra.
A Mi Hazánk elnöke szerint ez a három pillér egyenként is óriási hatást tud gyakorolni az egész társadalomra, ezeket mutatja be részletesen az alábbi videóban. Elhangzik az is: az EU-ból való kilépéstől sem kell félni, pártja népszavazást rendezne a kérdésről.
Kiderül az is, hogyan érnék el a "tökéletes közbiztonságot".
A programnak nevet kell még adni, ahogy az elkészítésbe, úgy a névadásba is bevonják az érdeklődőket, a videó alatt lehet javaslatot tenni.
További információk:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready