Bezár!
2020. július 4., szombat, Ulrik napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:34 Az orosz egészségügyi miniszter szerint februárig nem lehet visszatérni a normális élethez22:23 Kanada felmondja a kiadatási megállapodását Hongkonggal22:11 Megölik a nőstény medvét, amely két embert támadott meg az olasz Alpokban21:51 Törvényt hoztak Németországban a szénalapú energiatermelés fokozatos leállításáról21:37 Franciaországban vizsgálat indul a távozó miniszterelnök és volt egészségügyi miniszterei ellen21:22 Pancsolással próbálják siettetni a partra szállást az élősködők21:18 Több mint 48 ezer új fertőzöttet jelentettek Brazíliából21:06 Szlovéniában megerősítette parlamenti többségét a jobbközép koalíciós kormány20:47 Veneto tartományban emelkedett a reprodukciós ráta, ismét szigorítanak20:23 Módosítani kellett a Nemzetközi Űrállomás pályáját, hogy ne ütközzön űrszemétnek20:03 Amerika szövetségi ünnepének napján lép érvénybe az orosz alkotmánymódosítás19:30 Jövő péntektől hazánkból is karanténkötelezettség nélkül lehet Angliába utazni 19:19 Fotók és videó a borsodnádasdi gyilkosság helyszíni tárgyalásáról18:38 "Heroizmus" a nyugati világban18:04 Alig vált muzulmánná egy angol nő, máris székesegyházat, szállodát és metrót akart robbantani
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

"Románia, fedezd fel újra önmagad!" - hirdeti Bukarest... Nagy-Magyarországgal

Reklám

A koronavírus-járvány miatti leállás után lassan Románia is éledezik, és Magyarországhoz hasonlóan szeretné feléleszteni a ragály által leginkább sújtott ágazatot, az idegenforgalmat.
Természetesen elsősorban a hazai turizmusba és vendéglátóiparba szeretnének életet lehelni, ezért televíziós reklámokban népszerűsítik az országban található látványosságokat, köztük számos erdélyi helyszínnel. A videó teljesen átlagos, nincs benne semmi különös, hozza az ilyenkor szokásos pátoszos szöveget és szépen beállított felvételeket. Egészen az utolsó képkockáig, amely egy hó borította hegycsúcsot ábrázol, jobban mondva a hegycsúcsról a néző szeme elé táruló csodálatos tájat.
Az előtérben egy kettős kereszt látható – ami még nem annyira feltűnő, bár a magyar címerben látható keresztet idézi. Ha viszont jobban szemügyre vesszük a képet, a kereszten Nagy-Magyarország körvonalait is láthatjuk, valamint egy piros-fehér-zöld nemzeti színű szalagot.
És ekkor jelenik meg a kampány jelmondata is a képen: Románia, fedezd fel újra önmagad!
A reklámfilm végén feltüntetik a megrendelőket is, köztük a Tarom légitársasággal és a Román-Amerikai Alapítvánnyal.
Talán nem vagyunk nagyon gonoszak, ha megjegyezzük: így, Trianon centenáriumán, a Bukarestben dúló magyarellenes őrjöngés és információs hadviselés közepette nem is hangzik olyan rosszul ez a felszólítás Románia újrafelfedezéséről úgy, hogy illusztrációként az ezeréves magyar határokat mutatják meg - állapítja meg a Főtér.ro.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready