Bezár!
2020. augusztus 11., kedd, Zsuzsanna, Tiborc napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:16 Részletes járványügyi intézkedési protokollt kapnak az intézmények08:33 Bidennek most már tényleg muszáj lesz vásárolnia egy néger nőt08:12 Ukrán embercsempészt fogtak a rendőrök07:46 Lövések a Fehér Háznál, Trump kiment a sajtótájékoztatóról07:40 Al-Shabaab-ritkítást végzett a szomáliai kormányhadsereg07:29 A világon másodikként esett át ismételt arcátültetésen egy amerikai nő06:55 A kijárási korlátozások miatt több idejük maradt az embereknek a kincskeresésre Nagy-Britanniában23:38 Japánban első ízben esett 30 százalék alá a dohányzó férfiak aránya23:17 Bezárattak Iránban egy újságot, amelyben egy szakértő megkérdőjelezte a hivatalos koronavírus-adatokat22:49 Az Egyesült Államok társult államában újból megtartják az előválasztást, mert elfogyott a szavazócédula22:29 Kassai Viktor és az Állami Duma alelnöke szerint is szemüveg dukált volna a bírónak Szpartak Moszkva-PFK Szocsi-meccsen22:15 Az ún. Szlovákia kiutasított három orosz diplomatát - az okát nem pontosították21:50 Egy sukár csávó a bejrúti robbanásról: "Bárcsak Pesten történt volna, okádék Magyarország"21:42 Belorusz elnökválasztás: ismét összecsapott a rendőrség a tüntetőkkel - "szakrális áldozatra" van szükség21:36 Izraelben már férfi nemi szerv alakú lufikkal is követelik Netanjáhu távozását
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

LMBTQ-agymosásra szólítottak fel egy világi tantárgyakkal hadilábon álló angliai haszid iskolát

Reklám

A brit tanfelügyelet szerint a gyerekeket úgy lehet felkészíteni a modern életre, ha megismerik a különböző szexuális orientációkat — írja a The Jewish Chronicle.
Meglepő felszólítást kapott a Manchester közelében lévő Salford haszid fiúiskolája, amely 12 éves korig fogadja a gyerekeket. Az Ofsted brit tanfelügyelet szerint a független Talmud Torah Yetev olyan iskola, amely „fejlesztésre szorul” a homoszexualitás oktatása területén, ráadásul a világi tantárgyak terén sem eléggé erős.
Zoom
A progresszívek így képzelik el a jövő mindennapjait (illusztráció)
A 409 diáknak tanítanak ugyan a brit értékekről és a más emberek iránti tiszteletről, de a gyerekek nem tesznek szert „biztonságos megértésre”, ami az egyenlőségi törvényt illeti (amely a diszkriminációval szemben nyújt védelmet) — érvelt a tanfelügyelet.
„A diákoknak fejleszteniük kell a tudásukat és megértésüket a szexuális orientációval és genderváltással kapcsolatban. Így lehet biztosítani, hogy a tanulók felkészüljenek az életre a modern Nagy-Britanniában” – állítja az Ofsted.
A vallásos zsidó illetékesek szerint viszont a brit oktatási minisztérium az iskolák belátására bízza, hogy eldöntsék: bizonyos témákat mely korban megfelelő bevezetni a tanításban.
Szerintük például nem kötelező az általános iskolákban a szexuális oktatás keretein belül az olyan családokról beszélni, ahol a szülők azonos neműek. Ezt egyébként a következő tanévtől várnák el az iskolától.
Az Ofsted azonban egyértelművé tette, hogy a Yetev Lev iskola nem kap felmentést a homoszexuális témák oktatása alól annak ellenére sem, hogy kisebb gyerekek járnak oda.
A tanfelügyelet szerint egyébként a matematika (ebben az eredeti cikk szerint a legutóbbi ledorongolás óta már fejlődtek - a szerk.) és az angol oktatása terén is előre kellene lépnie az iskolának.
(Neokohn)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready