Bezár!
2020. július 4., szombat, Ulrik napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:57 Tartós afganisztáni békében és gazdasági fejlődésben reménykedik Washington különmegbízottja14:29 Túl feltűnőek voltak a 12-0-s eredmények az örmény másodosztályban14:12 Budaházy: Július 4.14:03 "Ki a székely himnuszt a Parlamentből, le a székely zászlót a Parlamentről!" - követeli a Horthy-szobor megrongálását vállaló hisztérika13:58 Gyorsul a járvány terjedése Indiában és Japánban13:41 Gaudi: az új rendszer szakított a nemzetellenességre épülő iránnyal, de a gárdisták üldözését folytatta13:25 Több mint 900 új fertőzöttet regisztráltak Ukrajnában13:08 Baleset miatt torlódás van az M7-esen Érdnél12:39 MÁV: a vonat nem játék - közleményben figyelmeztetik a csínytevőket12:21 Így támad az antirasszista kölyökniggerhorda11:57 Többtucatnyi halálos áldozata van az indiai átvizeknek11:36 Országos halünneppé tennék július második szombatját11:05 Rasszista metrómegállót füleltek le Berlinben10:48 Bolsonaro megvétózta a kötelező maszkvislést előíró törvényt, módosításokat kér10:33 Felborult egy román országjelzésű kisbusz az M7-esen - egy halott, 8 sérült
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

LMBTQ-agymosásra szólítottak fel egy világi tantárgyakkal hadilábon álló angliai haszid iskolát

Reklám

A brit tanfelügyelet szerint a gyerekeket úgy lehet felkészíteni a modern életre, ha megismerik a különböző szexuális orientációkat — írja a The Jewish Chronicle.
Meglepő felszólítást kapott a Manchester közelében lévő Salford haszid fiúiskolája, amely 12 éves korig fogadja a gyerekeket. Az Ofsted brit tanfelügyelet szerint a független Talmud Torah Yetev olyan iskola, amely „fejlesztésre szorul” a homoszexualitás oktatása területén, ráadásul a világi tantárgyak terén sem eléggé erős.
Zoom
A progresszívek így képzelik el a jövő mindennapjait (illusztráció)
A 409 diáknak tanítanak ugyan a brit értékekről és a más emberek iránti tiszteletről, de a gyerekek nem tesznek szert „biztonságos megértésre”, ami az egyenlőségi törvényt illeti (amely a diszkriminációval szemben nyújt védelmet) — érvelt a tanfelügyelet.
„A diákoknak fejleszteniük kell a tudásukat és megértésüket a szexuális orientációval és genderváltással kapcsolatban. Így lehet biztosítani, hogy a tanulók felkészüljenek az életre a modern Nagy-Britanniában” – állítja az Ofsted.
A vallásos zsidó illetékesek szerint viszont a brit oktatási minisztérium az iskolák belátására bízza, hogy eldöntsék: bizonyos témákat mely korban megfelelő bevezetni a tanításban.
Szerintük például nem kötelező az általános iskolákban a szexuális oktatás keretein belül az olyan családokról beszélni, ahol a szülők azonos neműek. Ezt egyébként a következő tanévtől várnák el az iskolától.
Az Ofsted azonban egyértelművé tette, hogy a Yetev Lev iskola nem kap felmentést a homoszexuális témák oktatása alól annak ellenére sem, hogy kisebb gyerekek járnak oda.
A tanfelügyelet szerint egyébként a matematika (ebben az eredeti cikk szerint a legutóbbi ledorongolás óta már fejlődtek - a szerk.) és az angol oktatása terén is előre kellene lépnie az iskolának.
(Neokohn)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready