Bezár!
2020. augusztus 9., vasárnap, Emőd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:17 Líbiai "Bejrúttól" tart az állami olajtársaság vezérigazgatója09:02 Árokba borult egy busz az M5-ösön - egy halott, 34 sérült08:45 19,5 millió fölött a világ koronavírus-fertőzöttjeinek száma08:28 Több ezer amerikai katonát kivonnának Afganisztánból az elnökválasztásig08:11 Megnyíltak a szavazóhelyiségek Fehéroroszországban07:58 Átlépte a százezret a covidos halottak száma Brazíliában07:41 Nincs már sok idejük hátra a Huawei Kirin-csipjeinek07:25 Trump nem jutott dűlőre a demokratákkal, rendeletben próbál munkanélküli segélyt adni06:56 Összetört a gigászi Milne23:01 Fehéroroszország: a választásra jogosultak harmada már előzetesen voksolt, "véletlenül" őrizetbe vettek két ellenzéki kampánystábtagot22:48 Napi devianciapropaganda: Józsefváros a legújabb Zugló22:33 "Akasszátok fel őket!" - ez a tüntető tömeg kedvenc jelszava az "ítélet napján" Bejrútban22:19 Jeruzsálemben tömegtüntetésen követelik Binjámin Netanjáhu és kormánya távozását21:57 Momentum-DK-viszály: manipulált hangfelvétellel, fizetett hirdetésben sározással folytatódott a gödi történet21:25 Ronaldinhóék újabb 200 ezer dollár kifizetése után szabadulhattak a paraguayi luxushotelből
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Beszélgessünk a szivárványszínű zebráról! - Heti progresszió (XXXVI. rész)

Reklám

Heti progressziónk keretében ismét górcső alá vesszük, milyen előrelépések történtek a tökéletes, értéksemleges, toleráns világ megalkotásának rögös útján. Tekintsük meg közösen az emberiség haladó sikereit és bízzunk benne, hogy hamarosan egy szebb és jobb világban ébredünk majd!
3. Töretlenül épül tovább a négerek uralta Egyesült Állatok. Mint korábban megírtuk, a szolgalelkű sajtó (ezúttal a New York Times) is újabb támadásokat indított, így mostantól a "fekete" szó nagybetűvel írandó, ha négerekkel vagy az ő "kultúrájukkal" kapcsolatban használják. Hasonlóan nagy kezdőbetűvel kell használni az "őslakos" és a "bennszülött" szavakat is. Megnyugtató azonban, hogy a "fehér" viszont (természetesen akkor is, ha bőrszínre értendő) kisbetűs szó marad, mert ha nagybetűvel írnánk azt is, akkor az a "fehér felsőbbrendűségre" emlékeztetne. Végül is logikus. Az őrjöngő, szoborrongáló majmok ehhez a szinthez már túl hülyék lennének. Szükség van a zsidóság által leuralt médiára is, hogy a negyedik hatalmi ág erejét kihasználva támogassák a fehér civilizáció elleni hadjáratot.
Zoom
2. Mindezekkel párhuzamosan a média és a globalizmus táplálta világmárkák, óriáscégek az emberek által elképzelt szépségideált is igyekeznek a normalitástól minél távolabbra tolni. Mielőtt ismertetném a hírt, szeretném leszögezni, hogy itt természetesen nem a fogyatékkal élőkkel van probléma, hanem azzal, hogy miként próbálják "bizonyos körök" kiforgatni a világot a négy sarkából. A Gucci Beauty és a Vogue névre hallgató "életstílus" magazin nemrég kampányt indított, ahol fogyatékkal élők fognak bemutatni különböző, jobbára szépségipari termékeket. Itt jön a képbe a Down-szindrómás, 18 éves Ellie Goldstein (erre mindjárt visszatérünk), aki a Gucci egyik sminkjének lett a reklámarca.
Micsoda MODERN esztétikai érzék és haladó szellemiség! Meg azért a név is sokat elárul ebben az esetben. Egy belterjes, ám de befolyásos világhódítók által létrehozott frigy szülötte ő, vagy csak "véletlenül" sodorta a szél a 18 éves lányt egyenesen a Gucci karjaiba? Persze, civilizációnkban már nem azt a korszakot éljük, hogy az egyértelmű és megkérdőjelezhetetlen szépségideál a szép, csinos, jó alakú, egészséges fehérbőrű nő legyen, de a Goldstein-lány talán segít nekünk a szemléltetésben, milyen mértékű balliberális kultúrhadjárat folyik ellenünk ezekben a percekben is. Az előbb említett média mellett pedig a multinacionális óriáscégek is zászlóshajónak számítanak a baloldali flottában. Ebben az arctalan, értéksemleges, kiüresedett nyugati kultúrában már csak az létezik, amelyet ezek a gigászi szörnyetegek az ember elé tárnak: ők mondják meg, kik az "elnyomottak", akiket a fehér ember kárára "fel kell szabadítani", s sok minden más mellett ők szabják meg azt is, hogy mostantól az az ideál, ami természetszerűen nem lehetne az. Haladás minden frontvonalon! Mindeközben a hasonló világmárkák ruháit a Távol-Keleten élő gyerekmunkások pár forintnak megfelelő órabérben varrják össze, de hát az már "kit érdekel", ugyebár.
1. Távozni kényszerül az OK-jelzés a Call of Duty: Modern Warfare című játékból. A népszerű többjátékos módjairól elhíresült játékban mostantól nem jelezhetsz csapattársaidnak ezzel a módszerrel, mert ez is a "fehér felsőbbrendűséget" hirdeti, legalábbis a Rágalmazásellenes Liga szerint biztosan. Az, hogy a videojátékok világába is begyűrűzik az őrület, sajnos már nem új keletű, de lassan már az erdőben való túrázás kivételével tényleg semmit nem lehet csinálni anélkül, hogy az ember ne botlana bele ebbe progresszív pestisbe.
 
RIP to the “okay” gesture from r/modernwarfare
 
3+1. A vancouveri rendőrségnek egy "igazi rosszfiút" kellett megtalálniuk a bűnökkel teli városban. A renitens egyén ugyanis autójával "összemaszatolta" a nemrég felavatott szivárványszínű zebrát, ezzel pedig a lelkébe taposott az egyenlőség emlőin cseperedő progresszív Kanadának. A bűnüldöző szervek roppant tapintatosan úgy tették közzé a felhívást, hogy "beszélgetni szeretnének" az elkövetővel, akit amúgy azóta sikeresen meg is találtak.
Feltételezhetően az egész őrs őt kereste. Gratulálunk a rend éber őreinek s őszintén reméljük, hogy a valódi bűnözők felkutatásában és semlegesítésében is ilyen eredményesek lesznek majd! Ha így a heti rovat végére maradt energiája a kedves olvasónak, itt nézegethet képeket a július elsején tartott zebraavatásról is. Én amúgy nem néztem végig őket, csak gondoltam, szólok.
A hírbeküldés címe a szokásos (hetiprogresszio@protonmail.com), mindenkinek sikeres jövő hetet kívánok!
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready