Puzsér Róbert írta ezt Mester Csabáról öt éve, amikor az aljaceleb Hajdú Péter ügyvédjeként került vele szembe (képernyőmentés itt látható a bejegyzésről, arra az esetre, ha Zuckerbergék úgy döntenek, hogy nem léteznek c***** Facebook-gengszterek). De nem Hajdú képviselete és az ízléstelenség Mester összes bűne.
Zoom
Ez pedig a kép hozzá
A mostani védencénél is kártékonyabbnak tűnő ügyvéd védett már bozótvágós kaszabolást nyolc napon belüli sérüléseknek beállítva rendőrbűnözőt, és Marian Cozma egyik gyilkosánál még a jogos önvédelmet is felvetette. Persze egy ügyvéd képviselje ügyfele érdekét, de aki a kereskedelmi pöcegödör, a rendőrbűnözők és a cigánybűnözők legalja mellett most egy pedofilt is képvisel (nem, nem fatális névegyezésről van szó), és folyamatosan minden határt átlépő pofátlansággal teszi ezt, annál nehéz véletlennek látnunk, hogy éppen rendre a véglények ügyvédje. (Ugyanakkor a korrektség kedvéért érdemes hozzátenni, hogy az egyik Stohl-ámokfutás áldozatának is volt a jogi képviselője.)
És olykor több mint ügyvéd, Mester ugyanis az időközben elhalálozott, Terry Black néven hírhedtté vált aberrált Danikájának a keresztapja. "Jól" válogatja meg a társaságát, kétség sem fér hozzá, és nyilván ő a gyermekvédelem Fehér Liliom-díjas lovagja...
(Kuruc.info)