Bezár!
2020. október 22., csütörtök, Előd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:58 Dunaújváros: "méltó helyet" keresnek a "békéért harcoló" Vörös Hadsereg emlékművének13:40 A 2006-os tankvezető ágyúval ad le díszlövést október 23-án a Mi Hazánk rendezvényén13:33 Őrizetbe vették a szlovák különleges ügyészség vezetőjét13:01 A trükk, amivel autód kisebb horpadásai eltűnnek (x)12:41 Őrizetben a milliárdos üzletembert elégető cigány bűnbanda egyik tagja - társai vígan élik világukat12:20 Intenzív osztályra került Belgium zsidó külügyminisztere12:00 A bűnöző Czeglédy havi 1,4 milliós közmegbízatásának felmondását kezdeményezte a Mi Hazánk11:44 A Decathlon is letiltotta a Kuruc.info elérését11:32 Az ENSZ-tilalom ellenére észak-koreaiak tízezrei dolgoznak feketén Kínában a japán sajtó szerint10:58 December 15-ig elfogadják a diákigazolványokat a BKK járatain10:10 Az eddig ismertnél is súlyosabb a Gyurcsány-Jákob-banda bűne: Hadházyék azzal támadnak vissza, hogy portálunkról idézett az a Bíró László, aki mellett a végsőkig kiálltak09:37 Januártól megkezdődik a 13. havi nyugdíj visszaépítése09:11 Meghalt 46 beteg, 2032-vel nőtt a fertőzöttek száma09:05 Kampány Obama-módra: Bident "minden egyes amerikai sorsa" érdekli08:52 Emmi: az őszi szünetben is biztosított a halmozottan hátrányos helyzetűek étkezése
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Nem kaphat akárkitől hányingert a birodalmi néger, mert a valódi gazdái szájkosarat tesznek rá

Reklám

A grime műfajban alkotó Wiley korábban azt írta az oldalára, hogy „hányingert kap a zsidóktól” és hogy „Izrael nem a zsidók hazája” - írja a Neokohn.
Wiley (valódi neve: Richard Kylea Cowie Jr. - a szerk.) a grime elnevezésű underground műfaj ismert előadója, akit még a királynő is kitüntetett a „zenéért” tett „szolgálataiért” (a Brit Birodalom rendjének lett a tagja - a szerk.). Wiley a múlt héten robbantott ki botrányt miután antiszemita üzeneteket posztolt az oldalára.
Zoom
A gazdái most rájöttek, hogy addig jó, amíg a kedvenc "előadójuk" ki nem nyitja a száját (fotó: Yui Mok / PA)
A Twitter lassú reakciója miatt bojkott is indult a szolgáltató ellen, és még a brit belügyminiszter is szigorúbb büntetést szorgalmazott. Úgy tűnik sikeres volt a kezdeményezés, a Twitter ugyanis bejelentette, hogy végleg letiltják a férfit az oldalról – írja a BBC.
Korábban az előadó zsidó menedzsere is megszólalt az ügyben, és arról írt, hogy sem támogatni, sem megbocsátani nem tudja kliense kilengését, amelynek bárminemű jeleire az együtt töltött eddigi tizenkét éves professzionális kapcsolat alatt semmilyen jel nem mutatott. A zenészt végül kirúgta a kiadója, és több rendőrségi nyomozás is indult ellene.
Zoom
Korábban Vilmos herceg simogatta a kitüntetett alattvalót (fotó: Dominic Lipinski / PA)
Wiley tagadta, hogy antiszemita lett volna és csak azért kért bocsánatot, hogy a megjegyzései „antiszemitának” tűntek, és kijelentette, hogy „nem szabadott volna általánosítania”- írja a Kl.FM 96.7 brit rádióadó honlapja. Az előadó egy riporternek azt nyilatkozta, hogy már úgy is valószínűleg a karrierje végén van, mert a rajongók „szeszélyesek.”
Az előadó összegyűjtött kirohanásai a botrányt követően, amelyek a profilja felfüggesztéséhez vezettek:
A Twitter vezetése nyilatkozatban kért bocsánatot amiért nem léptek hamarabb.
A szolgáltatót beelőzte a Facebook és az Instagram is, amik az elmúlt napokban törölték az előadó profiljait.
A Twitter állítása szerint azért függesztették fel az előadót, mert megsértette a gyűlöletbeszédre vonatkozó szabályzatukat.
Több zsidó szervezet jelezte, hogy értékelik a lépést, de a Twitter így sem tesz eleget az antiszemitizmus visszaszorítása ellen.
A Kampány az Antiszemitizmus Ellen elnevezésű szervezet örömét fejezte ki, hogy a cég végre lépett.
Wiley profiljának a felfüggesztése a túl kicsi, túl későn esete, de remélhetőleg ez csak az első lépés a rendkívül felelőtlen közösségi média szolgáltató részéről
— írták egy nyilatkozatban.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready