Bezár!
2021. január 24., vasárnap, Timót, Surány napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:25 Joghurttal ünnepelték "román barátaink" a "kis egyesülést"16:14 A holland rendőrség őrizetbe vette a sárga Escobart15:46 Tényleg semmi szükség kerítésre: sok elszenesedett holttestet találtak Mexikóban, az amerikai határ közelében14:59 "Keményen az asztalra csaptunk" - mondta az Európai Tanács elnöke14:23 A demokrácia csodája: továbbra is "jobboldali-szociáldemokrata" elnöke lehet Portugáliának13:57 Lapátra tették a Hertha vezetőedzőjét - Dárdai visszatérhet13:41 Eljött a női kvóták ideje a madridi Prado múzeumban is - mindezt a takarékosság jegyében13:02 Az iraki vezetés ma elárasztotta a jogvédők könnycsatornáit12:26 Lassan érkezik a vírus antiszemita variánsa11:57 OGYÉI-főigazgató: idő kérdése, és Európában szerephez jut a Szputnyik V11:40 Tizenegy bányászt kimentettek a berobbant kelet-kínai aranybányából11:23 Az "elveszett jobboldali szavazat" mítoszának cáfolata11:06 Közútkezelő: újra téliesebbek az útviszonyok10:51 Szijjártó: kész a megállapodástervezet a kínai vakcináról, csak alá kell írni, ha megkapja a hazai engedélyt az oltóanyag10:34 Így játszhatták át a kurvák a cigánybűnözők kezei közé a később meggyilkolt milliárdost - egy érdekes beszélgetés fedett fel újabb részleteket
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Hamilton, a lovag - Heti progresszió (LVI. rész)

Reklám

A Heti progresszió aktuális részében betekintést kaphatunk, hogyan tették lóvá a szélsőségesen liberális kanadai miniszterelnököt, de – lassan állandó vendégként – Hamilton is ismét szerepet kap a rovatban. Kellemes vasárnap estét kívánok minden kedves olvasónknak!
3. Justin Trudeau annyira elfogadó és toleráns, hogy még egy orosz humoristák által megformált ál-Greta Thunberggel is szívesen elcseverészik „rasszizmusról”, „katonák nélküli világbékéről” és miegymás hasonló dologról, amiről a liberálisok egymás között cseverészni szoktak. A humoristák már több közéleti szereplőt is megvicceltek, Trudeaunak azonban tíz perc kellett ahhoz, hogy rájöjjön a turpisságra, amikor az ál-Greta már másodszorra említi meg a kanadaiakat parodizáló South Park-karakterek nevét.
Zoom
Hát... ezt rendesen megette a liberális miniszterelnök (forrás: Vovan222prank- YouTube)
Ez a mondat részemről mindent visz, nem mellesleg jól kiparodizálja a világnézetet is, amely alapján Trudeau az országát vezeti:
„De lépjetek ki a NATO-ból, dobjatok el minden fegyvert, szedjetek virágokat és mosolyogjatok a természetre!”
Persze a dolog legalább annyira tragikus is, mint vicces, hiszen részben pont a liberálisok miatt kerülünk egyre távolabb a békétől és a biztonságtól. Aki szeretné, az alább meghallgathatja a beugratást.
2. Noha egyáltalán nem tartozik a nagybetűs Nyugathoz, azért Oroszországban is találkozhatunk bőségesen abszurd dolgokkal. Amolyan oroszosan, nem éppen pozitív értelemben. Bár eléggé nehéz azt a három 14 éves fiatalt sajnálni, akiket hónapok óta fogva tartanak, az eset mégis kiválóan jellemzi az orosz jogi és „igazságszolgáltatási” viszonyokat, amit a magyar emberek is többször megtapasztalhattak viharos történelmünk során. A három tinédzser eredetileg egy anarchista egyetemista szabadon bocsájtásáért szórt röplapokat a szibériai Kanszk városában, amiből jutott egy a helyi titkosszolgálat, az FSZB épületére is.
Zoom
Fiatal anarchista terroristák, vagy Putyin gépezetének áldozatai? (kép: Baza - Telegram)
A fiúk aztán kitalálták, hogy a híres Minecraft (nem Mein Kampf) nevű számítógépes játékban megépítik az említett épület mását és felrobbantják azt, mármint a játékon belül. Persze a vád nem csak ennyiből áll, a hatóságok állítják, hogy a való életben is robbantani akartak a fiúk, gyártottak házilag robbanószereket, gyakorlatoztak és „tiltott könyveket olvastak”, jelentsen ez bármit is. Hogy ez igaz-e, vagy sem, elég nehéz eldönteni, hiszen az orosz igazságszolgáltatásban és az anarchistákban sem lehet túl nagy bizodalmunk, viszont ha bebizonyosodik a bűnösség, a fiúk akár 10 évet is kaphatnak. Putyin centralizált hatalma egyébként nem csak a szélsőjobboldalt irtja ki, hanem lecsap a baloldali ellenzékre is, amint azt a mellékelt ábra is mutatja.
1. A képmutató, a saját kutyáját halálra éheztető, BLM-támogató, adócsaló Hamiltont a The Sun újság szerint hamarosan lovaggá üthetik. Több híres személyiség már régóta kampányolt ezért a „halaszthatatlan” tettért, s úgy néz ki, hogy az utolsó, adóügyi akadály is elhárult a nemesi cím megszerzésével kapcsolatban. Hát, erre igazán nehéz szavakat találnom – még nekem is. Mit is mondhatnék? Ha évszázadokkal később valahogyan jellemezni kéne a jelenkorunkat, mondhatnánk-e kifejezőbbet annál, minthogy egy olyan korban éltünk, ahol egy képmutató BLM-néger is büszkén viselhette a Sir előnevet?
Zoom
Lewis Hamilton, a jövő brit lovagja (kép: The Sun)
Olvasóinknak köszönöm, hogy ismét velem tartottak, ez volt mára a Heti progresszió. Egy hét múlva ismét találkozunk, addig pedig ne szégyelljenek hírjavaslatokat küldeni a hetiprogresszio@protonmail.com címre.
Ábrahám Barnabás - Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready