Bizony, ott tart ma a Fidesz, hogy ilyen "hülye volt, de lehetett volna sokkal rosszabb is" érveléssel mentegetik "Jóskát", akire igazából csak azért haragszanak, mert most ment el 25 fős buzi gangbang partira, amikor a nagy harcot vívjuk a liberálisok ellen (Szájer-félékkel az oldalunkon, ugyebár). Egy kis betekintés abba, milyen erkölcsi állapotok uralkodhatnak a Fideszben, mely fokmérőhöz Bayer Zsoltnál keresve sem lehetne jobbat találni...
"Ennyire nem lehet hülye valaki. Most, amikor vétózunk Brüsszelben, amikor élet-halál harcot vívunk az egész Soros-hálózattal, az EU-val  - ilyenkor ezt megcsinálni, ez egy olyan fokú felelőtlenség és ostobaság, amit én egész egyszerűen nem bírok elhelyezni a fejemben" - háborgott az ex-népszabadságos műsorvezető, s már itt érezni lehetett, hogy csak az időzítéssel volt baja, majd jöttek is az enyhítő körülmények.
Merthogy nem menti fel... de azért
  • küzdött a démonával szegény, csak ez most valahogy nem sikerült (meg az elmúlt harminc évben sem igazán, tehetjük hozzá),
  • biztosan soha nem drogozott, csak berakták neki az Sz. J. monogramos táskájába (ezt a fordulatot Boros Imrének köszönhetjük),
  • titkosszolgálati akció is volt ez stb.
És el is jutottunk a következtetéshez: a többiekhez képest ő egy erényes ember:
Igenis egy morális lény:
Boros szerint pedig egyenesen úriember, mert bezzeg a ballibek és a Jobbik "náci" múltja - mondta ezt egy holokausztos könyvvel a háta mögött...
Pedig jobb lett volna megmaradni Bogár László ítéleténél:
Csődöt mondtunk, Zsoca. Ennek a kockázatát harminc éve tudta mindenki.
De nem álltak meg ennyinél, előkerült az egyik legkeményebb "érvelés" is: a Thaiföldre kisfiúzni járó harcostárs ügye, amiről ugyancsak mélyen hallgatott a Fidesz, bűnpártolást is elkövetve, az erkölcsi vonatkozásokról nem is beszélve. Nesze neked, keresztény-konzervatív családpártiság.
Ráadásul egy további érdekesség is lehet a történetben. Miután Bayer elmeséli az esetet, így folytatja:
Ugyanakkor, és most jön a mondandómnak talán a nehezebbik része, hogy... ööö... (kis szünet, majd kiböki): Szájer József nem ilyen.
Az valóban a jobbik eset, ha nem ilyen, de akkor miért volt ez a mondandója nehezebbik része, s miért volt ilyen nehéz kinyögni? Talán hamarosan ez is kiderül. Mint ahogy az is, ki volt az, aki nem Szájer Jóska volt.
(Kuruc.info, a teljes műsor itt tekinthető meg)
Frissítés: gratula, Zsoca!
Sikerült megint oda jutni, hogy a hazai politikai élet legalja kéri számon a Fideszt - és pedofilügyben a fentiek alapján nem is alaptalanul:
1. DK:
Bayer Thaiföldön kisfiúkra vadászó "harcostársa" már a sokadik - Hány drogost és pedofilt bújtat még a Fidesz?
Bayer Zsolt, a Fidesz 5. számú tagkönyvének tulajdonosa arról beszélt tegnap a HírTV-ben, hogy egy régi "harcostársa" egyszer azt mesélte neki, hogy azért jár Thaiföldre, mert ott "kisfiúk is rendelkezésre állnak". Annak a pártnak a véleményformálója mesélte ezt, amely megpróbálta eltitkolni, hogy perui nagykövete, Kaleta Gábor pedofil felvételeket tárolt a számítógépén. Ahogy a Fidesz azt is megpróbálta eltitkolni, hogy XVII. kerületi egykori alpolgármestere, Fohsz Tivadar szexuálisan zaklatta saját nevelt lányát, Borkai Zsolt volt győri polgármester családjától távol, horvátországi luxusjachtokon orgiázott, vagy azt, hogy egyik alapítója, az alaptörvény írója illegális, drogos, csoportos szexorgiákon vett részt, hogy aztán egy ereszcsatornán meneküljön a hatóságok elől.
A Demokratikus Koalíció azonnali válaszokat követel a kormánytól: hány drogost, pedofilt és hasonló kétes figurát bújtatnak még a soraik között? Kiről fog még kiderülni a nagy keresztény szemforgatók közül, hogy az ég világon semmilyen morális alapja nincs erkölcsökről, hagyományos nemi szerepről meg családról prédikálni az országnak? Hány Kaleta, Fohsz, Borkai és Szájer lesz még, és milyen mély az a morális űr, ahova a Fidesz az évek során ásta magát?
Barkóczi Balázs
A DK szóvivője
2. MSZP:
Bayer Zsolt a hallgatásával támogatott egy pedofilt, ezért méltatlanná vált a lovagkeresztre és a közéleti szereplésre is
A Szájer-üggyel világossá vált, hogy morális válságban van a Fidesz. Bayer Zsolt kijelentései után azonban kiderült, hogy olyan erkölcsi mélységben van az egész párt, amellyel semmilyen szinten nem lehet közösséget vállalni. A lovagkeresztes publicista, a Fidesz tagja ugyanis nyilvánosan elismerte, hogy 20 éve tud az egyik "harcostársuk, barátjuk" pedofil ügyeiről. Bayer nem tett mást, mint hogy tétlenül, csendben hagyta, hogy az egyik párttársa büntetlenül folytathassa a szexuális jellegű bűncselekmények elkövetését. A hallgatásával támogatta az ismeretlen elkövetőt, amivel hozzájárult a névtelen kiskorúak szenvedéseihez.
Szájer József esete megmutatta, hogy mit is jelent valójában a Fidesznek a család, a keresztény és konzervatív értékek: üres propagandát, kampányszlogent. A Fidesz ugyanis már azzal morális válságba süllyedt, hogy az azonnali elhatárolódás helyett inkább köszönetet mondott a droggal a táskájában, egy illegális orgiáról a rendőrök elől menekülő Szájer Józsefnek a lemondása után.
Most azonban Bayer Zsolttól azt is megtudhattuk, hogy a közösségükben még a gyermekekkel szemben elkövetett erőszakot is bocsánatos bűnnek tartják, nem jár érte felelősségre vonás. Elnéznek bármit, mert a legfontosabb szempont egyedül a párthűség.
Bayer Zsolt a hallgatásával támogatott egy pedofilt, ezért méltatlanná vált a lovagkeresztre és a közéleti szereplésre is
A Fidesz vezetőitől, Orbán Viktortól és Kövér Lászlótól kérdezzük, hogy nem gondolják úgy, hogy párttársuk, Bayer Zsolt méltatlanná vált a Magyar Érdemrend lovagkeresztjére?
A pedofil bűncselekmények elkövetőit nem lehet mentegetni és rejtegetni, ezért az MSZP feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen.
Az MSZP szerint egy ilyen beismerő vallomás után Bayer nemcsak az állami kitüntetésre vált érdemtelenné, hanem mindennemű közéleti szereplésre is.
3. Szél Bernadett:
Ez konkrétan pedofília, és saját bevallása szerint Bayer 20 éve tudja. Én viszont haladéktalanul feljelentést teszek ismeretlen tettes ellen, és indítványozom Bayer Zsolt tanúként való meghallgatását.
2. frissítés: egy G-nap idején átállt újságíró ügyét hozhatta fel Bayer, hogy terelje a saját ügyükről a figyelmet
"A régi ismeretségek és közös szerkesztőségi évek alapján számunkra nem volt nehéz kitalálni, hogy kire utalhatott Bayer Zsolt: egy, a G-nap után átállt közismert riporterre, aki korábban a Magyar Nemzetben, ma pedig a Magyar Hang egyik vezetőjeként írja világjáró tudósításait. El is értük a férfit, aki a távol-keleti kalandokat egyáltalán nem tagadta, de hangsúlyozta: 18 év alatti fiúkkal sehol nem volt együtt, mást bűncselekménnyel vádolni pedig önmagában is bűncselekmény. Megkerestük Bayer Zsoltot is, aki nem akarta megnevezni az érintettet, de mint mondta, a bíróság előtt kész tanúskodni az ügyben" - áll a Pesti Srácok cikkében.
Bayer konkrétan annyit mondott: ha kell, akkor vele együtt számos fültanú igazolhatja a bíróság előtt, hogy azon a bizonyos erdélyi úton valóban elhencegett az érintett a történetekkel.
Telefonon elérték a szóban forgó újságírót is, aki hosszú időn keresztül a Magyar Nemzet világjáró riportere és titkosszolgálati ügyekben meglehetősen jártas kollégája volt – azóta is rendre feltűnt nagy port kavart, minden bizonnyal egy vagy több titkosszolgálat működésével összefüggő botrányokban, leleplezésekben. Jelenleg a Simicska Lajos-féle G-nap után 180 fokos fordulatot vevő újságíróknak menedéket nyújtó szerkesztőség, a Magyar Hang egyik vezetője. Az érintett kollégával hosszan beszéltek, s kifejtette: valóban beszélgetett sok mindenről Bayer Zsolttal azokon az erdélyi riportkörutakon, és sosem titkolta, hogy a fiúkat szereti, továbbá, hogy volt már számos kalandja a Távol-Keleten is. Kiskorúakkal azonban sosem létesített szexuális kapcsolatot – állította –, nyomatékosítva, hogy bárkit bűncselekménnyel vádolni önmagában bűncselekmény.
3. frissítés: a Magyar Hang közleménye:
Szájer után az egész fideszes holdudvarban fellobant a vágy
Fellobbant a vágy a kormányzati holdudvarban, hogy revansot vegyen. Revansot, amiért a tömeges orgiáról, droggal a táskájában rendőrök elől menekülő Szájer József az egész magyar kormányt nevetségessé tette szerte Európában. Ez már a sokadik botrány Orbán Viktor környezetében. A jachtozó Borkai, a pedofil Kaleta és a megannyi korrupt politikus ügye kikezdte a kormánypárt népszerűségét.
Vajúdtak néhány napig a hegyek, és törvénysértést szültek: Bayer Zsolt a Hír Tv nevét viselő csatornán leereszkedve régi harcostársáról – néven nem nevezve őt – pedofil bűnelkövetőként beszélt. Majd erre rácsavarodva a Pesti Srácok nevű propagandatermék széles körben felismerhetővé tette azt a személyt, kollégánkat, akit aljas módon bűncselekmény elkövetésével vádolt meg. (Fotót is loptak hozzá, ezt már megszoktuk, a lopás ennek a szennylapnak a legfőbb gyakorlata.) A Magyar Hangot néven is nevezték, nem titkolva, hogy a független szerkesztőséget, ezt a közösséget tekintik egyik fő ellenségüknek. Tíz év alatt volt időnk megismerni Orbán módszereit, csak a határok tolódtak egyre kijjebb.
Kollégánk egyértelművé tette: semmilyen törvénysértést nem követett el, soha nem létesített testi kapcsolatot kiskorúakkal, sem itthon, sem más országban. Ezen túlmenően a magánélete senkire sem tartozik. Ellentétben a brüsszeli éjszakában bujkáló fideszesekkel, neki nincs rejtegetnivalója. Mondani sem kell: a pedofíliát, emberek kizsákmányolását, életük megnyomorítását mélyen elítéljük.
Bayer Zsolt, a Fidesz 5-ös számú párttagkönyvének tulajdonosa hibázott. Szájer József botrányát úgy facsarta ki, hogy ő került bajba. Azt állította, hogy bűncselekmény jutott tudomására, ám nem tett semmit, nem értesítette a hatóságokat, így ha a történet igaz lenne, ő maga válna bűnössé, morális értelemben mindenképp. A képmutató, velejéig romlott Fidesz mocskos hadjáratba kezdett egyetlen célja érdekében, hogy megőrizze hatalmát. Most egy ember aljas megtámadásával a Magyar Hang és a kritikus magyar sajtó ellen is újabb, megtervezett akció indult. Mi nem akarjuk, hogy a közbeszéd színvonala az ő szintjükre zuhanjon, hogy a ránk szakadó társadalmi problémák helyett rágalmazásokkal legyen tele minden. Ebben a játszmában semmi sem drága nekik, az ember a legkevésbé. De ez nem a mi világunk. Mi nem ilyen országban akarunk élni. És ezzel egyre többen vannak így.
Készen állunk, hogy minden felmerülő kérdésre őszintén válaszoljunk, és megtesszük a jogi lépéseket.
György Zsombor
a Magyar Hang főszerkesztője
4. frissítés: egy kis számtan
Ha abból indulunk ki, hogy Bayer története igaz, márpedig ő ezt állítja: az eset húsz évvel ezelőtt történt, tehát 2000-ben. Ezt a számot 2015-ből kell kivonnunk, akkor volt ugyanis az úgynevezett G-nap. Az eredmény pedig 15. Ennyi évig cimboráltak tehát Zsocáék azzal, akit most lepedofiloznak. 15 hosszú esztendőn keresztül lehetett gond nélkül harcostárs az, akinek ilyen sötét titka, ilyen megvetendő és a szó minden értelmében bűnös életvitele volt.
Vagy azért lehetett ez így, mert
  • nem igaz, amit most Bayer elmondott, csak próbált bedobni egy újabb gumicsontot, hogy elterelje Szájerről a figyelmet,
  • vagy pedig azért, mert Bayerék nihilista aljadékok, akik gyakorló pedofilokkal "harcolnak" együtt, miközben tudják róluk, hogy mit művelnek.
Egyik sem helyezi Zsocát túlságosan jó fénybe, utóbbi pedig pártját sem, ha egyáltalán lehet még tovább rontani a "menő" fideszesek hírnevét. Egyszer talán kiderül az igazság.
5. frissítés: Zsoca megmagyarázza, és próbál kihátrálni a pedofilvádból
Blogbejegyzése szerint a "fiatal fiúk" körül forgott a félreértés, 18 év fölötti férfiprostituáltak farával élvezkedni már rendben van. (Thaiföldön ez egész biztos egy magas presztízsű szakma, ahol véletlenül sincs szó kizsákmányolásról. És az életkorról való hazugság esetén is lehet mosni a kezeket. Persze mi nem tudjuk, hogyan zajlottak az események, és ennél jobban nem is szeretnénk elképzelni.)
Én ezt nevezett „egykorvolt barátomnak és harcostársamnak” – akivel határon túli magyarok és úgy általában nemzetpolitikai ügyekben hosszú éveken át együtt harcoltunk- készséggel elhiszem. Ugyanis nincs okom kételkedni a szavában. Nyilván az annak idején „fiatal fiúkról” szóló történeteket mi értettük félre – kétségtelen, hozzánk képest egy 18 éves fiú már akkor is „nagyon fiatal” volt.
Csak az nem derül ki, évekig hogy fért bele, hogy pedofil állatnak tekinti neki gyónó barátját, és ezt az apróságot miért nem tisztázta vele. És annyira szent volt neki a barát titka, hogy csak "beazonosíthatatlan" módon osztotta meg az egész országgal, mint a mellékelt ábra mutatja...
De az igazság ennél bonyolultabb. És azzal kezdődik, hogy mi, itt, ezen a térfélen, ilyen esetben nem nézzük meg a büntető törvénykönyv vonatkozó passzusát, és nem annak alapján hozunk döntéseket. Hanem például a feljelentés fel sem merül. Amikor az általam meg nem nevezett egykorvolt barátom és harcostársam ezekről beszélt nekem, akkor ez számomra olyan volt, mint a gyónás. Hogy még patetikusabb legyek: egy barát vallomása. Ami szent, amivel nem élünk vissza, soha, semmilyen körülmények között. És tovább megyek: errefelé akkor sem élünk vissza egykorvolt barátok gyónásával és vallomásaival, ha a barátságnak vége, és az élet a lehető legtávolabb sodort bennünket egymástól – például a politikai paletta két ellentétes pólusán találtuk egyszer csak magunkat.
A lényeg, hogy a lelkének könnyebb.
Annak viszont örülök, hogy az érintett állítása szerint csak mi értettük félre annak idején a szavait.
Az én lelkemnek könnyebb így.