Bezár!
2021. március 7., vasárnap, Tamás, Ubul napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:08 Egy iskolakerülő muszlima hazugsága vezethetett a francia történelemtanár lefejezéséhez19:39 Vona Gábor nem találja a helyét a mostani politikában19:10 Haláleset miatt függesztették fel az oltást az AstraZenecával Ausztriában 18:48 Megdöglött a Kutya Prágában - oszlatták is18:19 Rettegést is csökkentene egy izraeli találmány17:43 Svájc megszavazta a burka és a nikáb viselésének tilalmát17:29 Gulácsiról, új világrendről - kérdésekre válaszol Toroczkai László, 7. rész17:11 Intézményelhagyási és -látogatási tilalom a gyermekvédelmi intézményekben és javítóintézetekben16:32 Tetten ért sonkatolvaj gyilkolta meg brutálisan az idős házaspárt Kislángon: egyik áldozatát szinte feldarabolta16:23 Kissé melegszik az idő a jövő héten15:37 Két hétre vesztegzár alá helyezik Temesvárt15:19 Közös hadgyakorlatokba kezdenek az orosz és a fehérorosz különleges egységek14:58 A klímarettegők "szemmel tartják" a politikusokat Svájcban14:35 Manfred Weber is menstruációs problémákkal küzd14:17 Csökken, de még mindig magas az ál-kereszténydemokrata pártszövetség támogatottsága Németországban
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Kapitulált a francia kártya - Heti progresszió (LXIV. rész)

Reklám

Ismét eltelt egy hét, így folytatódik szokásos rovatunk, a Heti progresszió. Ezúton is köszönöm minden kedves olvasónknak a beküldött híreket, ezen a héten kizárólag olyanok szerepelnek a válogatásban, amelyeket önök küldtek be. Lássuk hát!
3. Folytatódik a kvótaőrület, természetesen ismét Németországban. Ezúttal a közigazgatásban kívánják mesterségesen növelni a „migráns hátterű dolgozók” arányát Berlinben. Mivel a liberális integráció minden formája csődöt mondott, törvényszerű, hogy a baloldaliak a vereség elismerése helyett mindenféle mesterséges agyrémmel próbálják az „igazukat” a társadalomra erőltetni.
„Berlin sokszínűségének tükröződnie kell a közigazgatásban”, így 35%-os kvótarendszert terveznek bevezetni az állami vállalatoknál, alapítványoknál, bíróságoknál, ügyészségeknél. Ez persze azt is jelenti, hogy a 35% reményében két állásra jelentkező, ugyanazon képzettségű személy közül a migránst kell előnyben részesíteni, amennyiben az adott szektor még nem teljesítette a 35%-os arányszámot. Ezen „pozitív intézkedések” lényegében az őslakosságot nemhogy lehetőségektől fosztják meg, de még hátrányosan meg is különböztetik őket a jövevények javára.
2. A francia kártya is haladóvá vált, köszönhetően a 23 éves, igazságügyi pszichológia szakon végzett holland lánynak, Indy Mellinknek. A pótolhatatlan innováció végre elsöpri a szomorú tényt, hogy a kártyajátékok legtöbb formájában a király sajnos többet ér a dámánál, illetőleg a kártyákon szereplő alakok kivétel nélkül fehérek. A király helyére egy aranytömb, a dáma helyére ezüst pénzérmék, a bubi helyére pedig egy bronzpajzs került, az új pakli fogadtatása pedig vegyes érzelmeket váltott ki az emberekből. Mellink szerint az ehhez hasonló „apró egyenlőtlenségek is kihatnak az emberek mindennapi életére”, mert az ilyen üzenetek azt közvetítik, hogy „kevésbé vagy fontos”. Arról nem nyilatkozott, hogy hány álmatlan éjszakán át forgolódott, mire megszületett a forradalmi ötlet, de egészen biztosak vagyunk benne, hogy a világ ismét egy szebb hely lett. Ezúton is köszönjük, garantáltan tartalmasabb lett az életünk!
Zoom
Erős női kéz, kiváló innováció! Indy Mellink, akire felnézünk! (Forrás: RT Fb-oldal)
1. Omnia vincit amor, vagyis a szerelem minden legyőz, szokták mondani. A latin bölcsességnek valóban sok alapja van, de a 81 éves brit nagymama, Iris Jones és a 36 éves egyiptomi férje, Mohamed Ahmed Ibriham bimbózó szerelmét elég nehéz komolyan venni. Noha a Facebookon rendszeresen „szerelmet vallanak egymásnak”, a való életben mégsem lehetnek együtt, ugyanis Ibriham vízumproblémákkal küzd. Vajon ténylegesen egy mindent elsöprő szerelem áll a háttérben, vagy inkább brit útlevélre hajt a 36 éves férfi? Jones családját megosztotta a házasság ténye, ugyanis többek szerint az egyiptomi a neje vagyonát akarja megszerezni, ám Iris kijelentette, hogyha a „vagyonáért vette el, akkor csalódni fog, mert a nyugdíjából él”.
Zoom
Álompár! (Forrás: Iris Jones Fb-oldala)
Akik esetlegesen kételkednének a szerelemük őszinteségében, azok valószínűleg nem a hideg érzéketlenségük miatt teszik ezt, hanem azért, mert nemes egyszerűséggel két lábbal a földön járnak. Iris és Mohamed története pedig nem az egyetlen hasonló eset a nyugati világban, így még a „kivétel erősíti a szabályt” ténymegállapítás sem helytálló az esetünkben.
Nos, ez a három hír fért bele az aktuális Heti progresszióba. Jövő héten ismét jelentkezem, addig is várom leveleiket a hetiprogresszio@protonmail.com címre!
Ábrahám Barnabás – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready