Bezár!
2021. április 22., csütörtök, Csilla, Noémi napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:37 Balázs Klári elismerte a 40 éven át gyümölcsöző lopást, az izraeli zeneszerző 200 ezer dollárt követel21:11 Csehszlovák szolidaritás: a felvidéki kormány is kiutasít három orosz diplomatát20:57 A Gyurcsány-terv20:35 Brit tudósok: a kevés alvás növeli a demencia kockázatát20:14 A WHO és az EMA május 10-től vizsgálja a Szputnyik V gyártási eljárását19:46 Már nem a Covid-19 számlájára írják a vezető halálozási okot Angliában19:24 Szénfelhasználása csökkentésébe kezd 2026 és 2030 között - ígéri Kína19:03 Autókölcsönzés cigány módra - még a katalizátor is megmarad18:51 Kivizsgálták Navalnijt, és felszólították, hogy fejezze be az éhségsztrájkot18:23 Palesztin kormányfő: az izraeli kormány minden létező eszközt felhasznál, hogy beavatkozzon a választásokba 18:00 Putyin kész Moszkvában fogadni Zelenszkijt17:48 Magánzárkában őrzik a zsidó-néger bosszúhadjárat legújabb áldozatát, de "legalább" félóránként megzavarják17:22 Lapértesülés: Biden az örmény népirtás elismerésére készül16:56 Kiszivárogtak az államtitkár szavai: "a magyar egészségügy nem élné túl a negyedik hullámot"16:42 Szijjártó a hegyeshalmi határnál egyeztetett
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

A rettegés nem kezdődhet túl korán: már három hónapos korban rá lehet lépni a rasszista útra

Arizona állam kiadott egy új oktatási segédanyagot, amely segíti a szülőket „antirasszizmusra” nevelni a gyermekeiket. Az anyag szerint egy kisbaba már három hónapos korától mutathatja a rasszizmus jeleit – vette észre a Neokohn.
A segédanyag szerint a szülőknek már akkor érdemes elkezdeni oktatnia a gyermekeiket a faji kérdésekről mielőtt azok megtanulnának beszélni – írja a Daily Wire, mely a zsidó Ben Shapiro amerikai neokohn lapja, ennek megfelelően is kezelendők, de a dokumentumok és a trend létezik (sok tanulmányt közöltek már a témában, ez valóban újdonság), hiába próbálják a progresszívebbek elviccelni. Végül is miért is háborodunk fel egy kis ártalmatlan edukáción, ugye? Az egész BLM-mozgalom csodaszép és szabadságvágyó...
Zoom
Forrás: Twitter
Az anyag elsősorban a fehér gyerekeket célozza, mivel szerintük a fehér kisgyerekek elfogultsága saját bőrszínükkel kapcsolatban 3 hónapos kortól 5 éves korig alakul ki.
A segédanyag szerint a „hallgatás segíti a rasszizmust”, ezért minél hamarabb el kell kezdeni a gyermekekkel beszélgetni a faji kérdésekről.
A kiszivárogtatott grafika tartalmazza, hogy milyen korban, hogyan kell beszélgetni a gyermekekkel a faji kérdésekről és a rasszizmusról. A szöveg szerint már három hónaposoknak is mesélni kell a témáról, mivel „a babák többet néznek az olyan bőrszínű emberek arcába, akiknek bőrszíne azonos a gondozójukkal.”
Zoom
Az anyag szerint egy két éves már faji alapon indokolja mások viselkedését, és 30 hónapos korára már faji alapon választ barátokat, és ötéves korukra már „elfogultak más bőrszínekkel szemben.”
A grafika szerint egy óvodás már lehet rasszista.
Arizona állam oktatási hivatala azt ajánlja a szülőknek, hogy olvassák el a szélsőbaloldali HuffPost „Hogyan beszéljenek a fehér szülők a gyerekeikkel a faji kérdésekről?” című cikkét.
A cikk többek között azt állítja, hogy „kutatások szerint már egy három hónapos baba is elkezdi látni a bőrszínt.”
Többen felszólították Arizona állam republikánus kormányzóját, hogy vizsgáltassa ki a dokumentumot.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready