Vasárnaphoz híven tovább robog progresszív gyorsvonatunk, hogy elhozza nekünk a haladó aktualitásokat. Ezúttal is köszönöm az olvasói leveleket, melyek a rovat (és progresszív világunk) hasznára voltak. Lássuk hát!

Kiköpött Tündérkeresztanyu! Nem is értem, miért nem fedezték fel hamarabb a tagadhatatlan hasonlóságot! (forrás: Wikipedia)
3. Hamupipőke Tündérkeresztanyja homoszexuális fekete férfivá változott, egy Amazon által pénzelt musical erejéig legalábbis biztosan. A szerepet egy Billy Porter nevű, Emmy-díjas néger színész kapta, akire szabályosan "ráigazították a szerepet", majd biztos, ami biztos, ő maga is szabadon alakíthatott rajta. Porter "újra kívánta gondolni a szerepet", amely láthatóan sikerült, hiszen semmi köze az eredeti változathoz. 2021 nyarára azonban eljutottunk oda is, hogy az LMBTQ-propaganda kifejtését már nemhogy tagadni nem kell, de színtisztán be is lehet vallani azt. Ezt tette Porter is, aki szerint a gyerekek készen állnak arra, hogy változtassák a nemüket, s ezt egyedül a felnőttek akadályozzák. A fekete színész bizonyára "iszonyatos nagy tehetség", s még csak "véletlenül sincs köze" semmilyen lobbinak ahhoz, hogy a szó szoros értelmében a feneke alá tolnak egy szerepet. Aki pedig kíváncsi a végeredményre, az szeptemberben megtekintheti az Amazon Prime csatornán.
2. Az elmúlt években egyre agresszívabban nyomuló, feltörekvő streamingszolgáltatók közül a legnagyobb közönséget a Netflix tudja felvonultatni, amely hazánkban is nagy népszerűségre és ismeretségre tett szert. Néhány érdekes és jó tartalmat leszámítva a Netflix a liberális propaganda melegágya, miközben versenytársaihoz hasonlóan igazi senkiket is "sztárszínészként" propagál. Nyilván Tommy Dorfman neve sem sok embernek ismerős, a válogatásba is azért került bele, mert egyrészt passzol az előző ponthoz, másrészt pedig azért, hogy lássuk, sokszor maguk a színészek is "áldozatul esnek" a mindent felőrlő LMBTQ-propagandának. Dorfman ugyanis mostantól egy Tommy névre hallgató "transznemű nő", átalakulására pedig rendkívül büszke. Nevét nem akarta megváltoztatni, mert családi kötődése van, azt pedig, hogy mi lesz ezután a színészkarrierjével, maga sem tudja, ám férfiszerepeket innentől egészen biztosan nem vállal. Mily meglepő.
Zoom
Roppant csábító... (forrás: Tommy Dorfman Instagram-oldala)
1. A ZS-kategóriás filmeket és "sztárjaikat" magunk mögött hagyva lépjünk a tudomány mezejére, hogy itt is tanúi legyünk az LMBTQ-propaganda térhódításának, ha már úgyis most volt a Pride-vonaglás.
Hamarosan munkába áll a világ legjobb űrteleszkópja, amely a Hubble-t is felül fogja múlni. Nevét James Webbről kapta, aki a NASA második igazgatója volt, s aki, noha nem volt tudós, végig kitartott a kutatás és fejlesztés fontossága mellett, számos fontos projekt az ő bábáskodása alatt látott napvilágot. A "gondok" azonban ott kezdődnek, hogy az 1992-ben elhunyt Webb állítólag "homofób" volt, ami abban merült ki, hogy aktív szerepet vállalt homoszexuális dolgozók kirúgásában. A névváltoztatásról szóló petíciót négy csillagász indította, s elvileg már 1250-en írták alá, részben olyan tudósok, akik a jövőben az űrteleszkóp felhasználói lesznek. Ebben pedig az a szánalmas, hogy Webb nélkül vélhetően semmilyen űrteleszkóp nem létezne, amelyen keresztül vizsgálódhatnának, hiszen ő volt az, aki a NASA portfóliójában végig fontosnak tartotta a tudományos fejlesztések fontosságát, elképesztő pénzeket áldozva rájuk.
Zoom
Nagy a munka a James Webb űrtávcső körül (forrás: NASA)
Hogy a posztumusz koncepciós pernek mi lesz az eredménye, később derül ki, ám látva a hétről hétre aggasztóbb és egyben tragikomikus folyamatokat, ne legyenek illúzióink. Majd csak leszámolnak a "bigott tudománnyal" is!
Nos, ezekkel a hajmeresztő hírekkel zárjuk a mai hetet, de, ahogy mostanában repül az idő, hamarosan ismét találkozunk. Addig is várom a leveleket a hetiprogresszio@protonmail.com címre!
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info