Ezt a monoklitnem ÁVO-soktól kapta
A Kossuth téri tüntetők és a Nádor utcai taxisok viszonya pünkösdhétfő estéjén odáig fajult, hogy egy Kassai Csaba nevû proli, a Taxi4 munkatársa ököllel arcba vágta a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 ügyvivőjét, tudtuk meg magától a sértettől.
Honalapító Árpád-házi zászlóinkkal minden nap tüntetünk a Kossuth téri 1918-19-es proli diktatúra VÉRTANÚinaK terén 19-21 óra között – áll az MNB 2006 állandó felhívásában. És bizony – El-Qró jóslatával ellentétben – nem unták meg, nem mentek haza: néhányan kitartanak becsületből, még ha egyéb haszna nincs is a mindennapos megmozdulásoknak.
A Kossuth tér melletti kávézókban megpihenő taxisok eddig is többször szóvá tették, hogy mennyi gondot okoznak számukra a tüntetők, akik miatt egyre rosszabb az ország helyzete, kevesebb a fuvarjuk mostanság, mint régebben. (Gyurcsány Ferenc országlása talán elkerülte a figyelmüket.)
Pünkösdhétfő estéjén a Taxi4 flotta EBX-907 rendszámú autójának sofőrje, Karsai Csaba megütötte Gonda Lászlót, aki éppen kikérte magának a taxisok viselkedését maga és a tüntetők nevében.
Az esetet többen is látták, de az összegyûlt taxisok megfenyegették a tanúkat, hogy ne merjenek részt venni egy esetleges eljárásban, mert az számukra súlyos következményekkel járhat. Gonda László elsőként a Taxi4-hez fordult, melynek etikai bizottsága kedden korrekten meghallgatta őt, bár félő, hogy elkenik az ügyet, azért addig is bojkottáljuk a céget!
A taxisok 1990-ben egy országot bénítottak meg a blokádjukkal a megemelt benzinár miatt, míg a mai helyzetben evvel nem is törődve, a Kossuth téri tüntetőket zaklatják folyamatosan.
A korábban sokáig a Köztársaság téren székelő Stop azt írja ma reggeli cikkében, miután tudósítójuk egy zuglói kávéházban látta Gondát: „Természetesen próbáltuk szóra bírni a kormányváltó eszméket dédelgető férfit, de nem igazán jártunk sikerrel. Ez persze érthető, hisz ki dicsekedne azzal, hogy jól elnáspángolták? Senki.” Az eszébe se jut a komcsi firkásznak, hogy eddigi hazudozásaik miatt nem nyilatkozik nekik Gonda.
Így találgatásokba bocsátkozik stoppolásból élősködő hírhamisító, de nem ám pl. a kézenfekvő rendőrterrort sejteti a háttérben, melynek Gonda is többször áldozatul esett, hanem az eddig még a parlagfûnek sem igen ártó gárdistákat gyanúsítja. „Az tény, hogy a Magyar Nemzeti Bizottság tagja és a Magyar Gárdisták között nem túl rózsás a viszony. Sőt, Gonda a feketeruhás hazafiakat tömörítő szervezet megszüntetéséről folyó tárgyaláson komoly szócsatába keveredett több gárdistával is. Talán ez a vita fajult el valahogy verekedésig.” Gonda ezzel szemben szerkesztőségünknek elmondta: semmi baja a gárdistákkal, és ott szeretne lenni a koncepciós per következő tárgyalásán is.
Gonda Lászlónak jobbulást és szebb jövőt kívánunk!
(Harcter.hu, Kuruc.info)

T. Kurucok!
A Gondát megverő taxisok kapcsán csak egy röpke hozzászólás.

Tisztelet a kivételnek (magam is ismerek nemzeti érzelmû, becsületes fuvarosokat), nagy részük igen nagy gazember. A csalás, átverés mindennapi munkájuk része. A bevételük nagy részét illegálisan, éjszakai"mûszakban", kurvák, stricik, drogkereskedők fuvarozásával szerzik.

Belső körökből tudom, hogy az ún. "szerződéses fuvarok" nagy része ezekből áll. Személyes tapasztalat, mikor egy taxis (ő hibájából) megnyomta a kocsimat, kb. 5 perc alatt odatrombitált vagy negyven másikat, a rendőrök is 2 perc alatt ott voltak, és mikor az igazamnak akartam érvényt szerezni, engem bilincseltek meg.

Ennyit ezekről a (tisztelet a nem kevés számú kivételnek) hazafiatlan, turbóanyagias hiénákról.
U.I.: A zsidó környezetkárosító, Palik Lacika is taxisként kezdte!
(Olvasó)