Meglehetősen humoros felvétel terjed a TikTok videómegosztó alkalmazáson, írja az Index. A képkockák tanúsága szerint illegális bevándorlók miatt intézkedtek a rendőrök Székesfehérvárnál, amikor egy sofőr arra lett figyelmes, hogy egy rendőr száll ki a GLS futárszolgálat furgonjából:
@thebrasil777
 
♬ The Benny Hill Show - All Stars Orchestra
Frissítés: válaszolt a rendőrség
A Blikk megkereste a Fejér vármegyei rendőrséget, ahonnan a következő tájékoztatást adták:
2023. január 31-én 12 óra 30 perc körül Székesfehérváron, a Köles utcában a rendőrök elfogtak egy 49 éves szír és egy 26 éves spanyol-ecuadori állampolgárt, akik gépjárműveikben öt fő - Magyarország területén jogszerűtlenül tartózkodó - magát marokkói állampolgárnak való személynek akartak segítséget nyújtani abban, hogy Nyugat-Európába juthassanak. Az illegális migránsok közül volt, aki megpróbálta kivonni magát a rendőri intézkedés alól és elfutott a helyszínről, azonban kollégánk rögtön a nyomába eredt és hamarosan utolérte.
A videófelvételen az látható, amint kollégánkat, aki az intézkedés következtében eltávolodott a szolgálati gépjárműtől, az egyik közismert futárszolgálat alkalmazottja visszaviszi a szolgálati gépjárművéhez, ezzel is segítve a rendőrség munkáját, melyet ezúton is tisztelettel köszönünk neki!