Bár nem hiszek az emberek egyenlőségében, de a teremtett világban két alkalommal minden ember létezése ugyanahhoz a ponthoz érkezik : a születéshez és a halálhoz. Testünk halála és romlása elkerülhetetlen. Az emberi civilizáció kezdete óta, minden kultúrának része volt az életből a halálba való átmenet misztériumának kérdése és az elhunyt számára a végtisztesség megadása. Kultúrák és vallások különböző módon viszonyulnak a halálhoz és a temetéshez, de mindegyik - vagy így, vagy úgy - tiszteli a halottat és nem háborgatja örök álmában. Kivéve azok, amelyek a materializmuson nyugszanak, mint a kommunizmus és liberalizmus.
Utóbbi egyenlőséget hirdet az élet minden területén, a létezés valamennyi káros formájával szemben is, de kétszínű módon csupán a saját nézetrendszerét elfogadókkal szemben mutat toleranciát, minden mást kirekeszt. És nem csak az életből, de a halálból és a végtisztességből is. A kulturális marxisták sose lesznek képesek megérteni, hogy a halott katona már nem ellenség, mert ők nem kegyelmeznek sem élőnek, sem holtnak. Talmudi elvek ezek.
Gondoljunk csak Rudolf Hessre, kinek sírját feldúlták, porhüvelyét meggyalázták és hamvait a tengerbe szórták, majd sírját a földdel tették egyenlővé. Nem járt sokkal jobban José Antonio Primo de Rivera sem. Őt a "demokratikus emlékezet" (bizony, már ilyen is van) nevében már negyedszer hantolták kis és ötödször temették el. Hazánkban nem csak a jeltelen sírban fekvő Szálasi Ferenc, de még a politikától távol maradó neje, Szálasi Ferencné Lutz Gizella sem aludhatja örök álmát anélkül, hogy háborgatnák. Adolf Hitler esetében pedig már azért súlyos börtönévek járnak, ha valaki gyertyát merészel gyújtani az egykori Führer szülőházánál.
Zoom
Yvan Benedetti
A "demokratikus emlékezet" most újabb európai hazafitól vette el a végtisztességhez és a reá való emlékezéshez való jogot. Szeptember 2-án a "francia" hatóságok letartóztatták Yvan Benedettit, aki a francia nacionalista szervezet, a Les Nationalistes vezetője - adja hírül a francia források alapján a Nacionalista Zóna Telegram-csatornája.
Zoom
A megemlékezés plakátja
A tegnapi nap francia hazafiak akartak megemlékezni egy párizsi temetőben Pierre Sidos-ról. Pierre Sidos francia nacionalista vezető volt. A második világháború alatt csatlakozott a Mouvement franciste mozgalomhoz, amiért a háború után elítélték. Apját kivégezték, bátyját pedig 10 évre elítélték, amiért szerepet játszottak a Vichy-kormányzat vezette Franciaországban. Sidos később több jelentős nacionalista szervezetet is alapított Franciaországban, melyeket a hatalom sorban betiltott. 2020-ban adta vissza lelkét a Teremtőnek.
Zoom
Pierre Sidos
A cionisták által megszállt francia kormányzat hatóságai betiltották a Sidos-ra való megemlékezést, mondván, hogy "a megemlékező beszédek nacionalista töltettel bírnak". A tiltás ellenére Benedetti elindult koszorújával a sír felé, de a rendőrök hada feltartóztatta, és előállították. Francia források szerint a temető bejáratánál 20 rohamrendőr állt készenlétben, míg Sidos sírja köré egy másik karhatalmi egység vont kordont. A temetőnél baloldali csoportok is megjelentek, hogy provokálják a francia hazafiakat. Ügyvédje arról adott tájékoztatást, hogy Benedettit őrizetbe vették.
Zoom
A várakozó rendőrök, Benedetti letartóztatása, valamint a megkoszorúzott sír
A tiltás, a kordon, a provokátorok és a karhatalmista egység zaklatása  közepette is eljutottak az emlékezés virágai Pierre Sidos sírjához.
KG
(Kuruc.info)