Két „nem emberi”, idegen holttestet mutattak be a mexikóvárosi kongresszusban, amely nagy izgalmat okozott az ufórajongók körében.
A mexikóvárosi esemény élén Jaime Maussan újságíró és ufókutató állt, aki eskü alatt vallotta, hogy DNS-ük közel egyharmada „ismeretlen”, és a példányok nem a „földi evolúciónk” részei. A Sky News beszámolója szerint a politikusoknak azt mondták, hogy a perui Cusco városában találták meg a holttesteket, amelyek becslések szerint 1000 évesek lehetnek.
Zoom
Maussan már 2015-ben is talált Peruban egy földönkívülit - akiről aztán kiderült, hogy egy tízéves gyerek holtteste - olvasható a Sky News hivatkozott cikkében
Leszögezte azonban, hogy a két holttestet nem egy azonosítatlan repülő tárgy lezuhanása után találták meg, hanem diatóma- (alga-) bányákban, ahol az idő előrehaladtával megkövültek.
Zoom
A legutóbbi felfedezésről szólva Maussan elmondta a mexikóvárosi küldöttségnek, hogy a példányokat a Mexikói Autonóm Nemzeti Egyetemen vizsgálták meg. Kitért rá, hogy a tudósok radiokarbon kormeghatározással gyűjtöttek DNS-mintát, és a röntgenfelvételek kimutatták, hogy az egyikben „tojások” vannak.
Zoom
A kongresszus képviselőiben gondolatokat és aggodalmakat ébresztettek az elhangzottak, valamint leszögezték, hogy a témával tovább kell foglalkozni, írja az Index.