Vasárnap van, így ismét érkezik a Heti progresszió az aktuális újdonságaival. Ezúttal a képeké lesz a főszerep, de teszünk egy kitérőt Törökországba is. Minden küldeményt köszönök, a hetiprogresszio@kuruc.info továbbra is töretlenül üzemel.
Induljunk hát!
3. Isztambulban ismét hoppon maradnak az aberráltak, a város kormányzója ugyanis megtiltotta, hogy felvonulást tartsanak a városban. Indoklása szerint „illegális csoportok” akartak engedély nélküli tiltakozó felvonulást tartani.
A városközpontot lezárták a forgalom elől, a gyalogosokat pedig ellenőrzik.
Tavaly az aberráltak pofátlanabbak voltak, engedély nélkül is megtartották a felvonulást, amelyen több letartóztatás is történt, de idén a jelek szerint megriadtak az „LMBTQ-emberek”.
Zoom
Vannak még, akik gátat szabnak a homoszexuális őrületnek (fotó: Kemal Aslan / AFP)
Lám, így is lehet. Ismét egy újabb fricska a „keresztény, konzervatív” orbáni hazugságnak, miközben a török példa is remekül szemlélteti, hogy a problémát államilag, fentről lehet és kell orvosolni.
2. Hát igen, maradva a „büszkeség hónapjánál”, elég mostoha a sorsa az aberráltaknak a Közel-Keleten, ahogy ez az olvasónk által küldött vicces Lego-kép is illusztrálja.
Az installáció egy közel-keleti szokást elevenít fel, hogyan végzik a homoszexuálisok az adott országokban.
Zoom
Hát igen... nem ünnepelni vitték a háztetőre
1. A héten már ekéztük Kanadát (a cikk rendkívül jó olvasottsági mutatókkal rendelkezik,amit ezúton is köszönök minden érintettnek), de térjünk vissza még ide is egy kép erejéig.
Dúl a foci-Eb, de mellette a Copa America futballeseményre is figyelhet a világ, amelyen Kanada is a résztvevő országok között van. Talán ezért is aktuális az a kép, amely a kanadai válogatott „besötétedését” hívatott bemutatni.
Zoom
Teljes elsötétedés
A szégyenteljes változás röpke 40 év alatt ment végbe, jól mutatva, hogy nem a holokauszt „megfelelő oktatása” Kanada legégetőbb feladata, de úgy látszik a teljes népességcsere nem zavarja a politikai elitet, sem a lakosság túlnyomó részét.
Így fest most a világ egyik „legélhetőbb” országa. Ezzel zárjuk a mai részt, egy hét múlva ismét érkezik a Heti progresszió.
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info