Elon Musk "transz lánya", "Vivian Jenna" Wilson felhozta apja állítólagos züllött múltját, megtorlásul a "nemi identitása" miatt őt ért "támadásokért" – írja a Page Six nyomán az Index.
Zoom
Ez lett Musk Xavier nevű fiából
Az 53 éves Musknak 12 gyermeke van három különböző nőtől, köztük Wilson ikertestvére, Griffin, aki az X alapítója első feleségével, Justine Wilsonnal közös gyerekük. Azzal is vádolták már, hogy viszonya volt Amber Hearddel és a Google társalapítójának, Szergej Brinnek a volt feleségével, Nicole Shanahannel, amit ő tagadott.Te nem családapa vagy, hanem egy sorozatos házasságtörő, aki nem hagyja abba a kib****tt hazudozást a saját gyerekeiről – írta a 20 éves lány lény hétfőn a Threadsen keresztül, utalva apja számos félrelépési botrányára és gyerekeire.
"Vivian" ezután így folytatta a heves üzenetet apjának: "Te nem vagy keresztény, tudomásom szerint soha nem tetted be a lábad egy templomba sem. Nem vagy az egyenlőség/előrehaladás valamiféle "bástyája".
6 éves koromban az arab nyelvet az ellenség nyelvének nevezted, többször bepereltek diszkriminációért, és Dél-Afrikából származol. Egymagad kiábrándítottál abból, hogy mennyire hiszékenyek vagyunk mint faj, mert az emberek valahogy továbbra is hisznek neked, olyan okokból, amelyek továbbra sem világosak számomra – ostorozta a SpaceX alapítóját, saját apját.
Musk a woke-vírus elpusztítására esküdött fel
Korábban már beszámoltunk arról, hogy Elon Musk szerint rábeszélték arra, hogy beleegyezzen, Xavier nevű gyermeke – aki azóta már Vivian Jenna Wilsonra változtatta nevét – pubertáskori "kezelésben" részesülhessen.
Zajlott a koronavírus-járvány, nagy volt a zűrzavar, és azt mondták nekem, hogy Xavier öngyilkos lehet – mondta Elon Musk azzal kapcsolatban, hogy miért írt alá olyan dokumentumokat, amelyekkel feltehetőleg nem volt tisztában. Egy kis hatásszünet után elmondta, hogy a gyerekével történtek után felesküdött arra, hogy elpusztítja a "woke-vírust".