Az eset ráadásul a woke fellegvárában, Kalifornia államban történt, ahol Harrison Tinsley hosszú évekig vívott jogi csatát azért, hogy gyermekét kiszabadítsa az elmebeteg anya karmai közül. A Sawyer névre hallgató négyesztendős kisfiú július vége óta lehet édesapjával.
Tinsley egy műsorban elmondta, hogy Sawyer „fiú akar lenni, és ezt határozottan ki is fejezi, s ha az ellenkezőjét mondják neki, szomorú lesz”.
Zoom
Harrison Tinsley és négyéves kisfia, Sawyer (fotó: GiveSendGo)
Az apa 2019-ben még nagyon boldog volt, mikor megtudta, hogy barátnője várandós, ám ez hamar véget ért, amikor a súlyos mentális betegséggel (!) küzdő „édesanya” egyik percről a másikra véget vetett a kapcsolatuknak, majd megtiltotta Tinsley-nek, hogy láthassa gyermekét. A nő egyébként leszbikusnak és nembinárisnak határozza meg magát, ami már önmagában probléma, de az még nagyobb, hogy a hülyeségét a gyerekre is rányomta egészen csecsemőkorától kezdve.
Ez utóbbi eléggé megkeserítette a gyerek életét. Többek között anyja arra kényszerítette, hogy lányruhákat és sminket viseljen, kislányos születésnapi bulit szervezett Sawyernak, egy ízben pedig elvitte Disneylandbe, ahol csak akkor használhatta a hintákat, ha a hercegnős cipellőjét viselte, amit a beteg nembináris véglény sózott rá.
Harrison Tinsley a „toleráns” kaliforniai igazságügyi rendszerben akkor találkozhatott először a tulajdon fiával, amikor az 15 hónapos volt, tehát elmúlt már egy éves. Ez azonban semmit nem jelentett abban az értelemben, hogy továbbra is nembináris anyja hatása alatt állt a gyerek.
Az „édesanyát” tavaly őrizetbe vették gyermekveszélyeztetés vádjával, az apa ekkor a San Franciscó-i Legfelsőbb Bíróságon kérte a Sawyer feletti teljes felügyeletet. Mindehhez rengeteg bizonyítékot szolgáltatott (köztük 800 oldal dokumentumot), de a bíróság a letartóztatott anya pártját fogta. Ez ellen 2023 decemberében fellebbezett Tinsley.
Zoom
Apa-fia program, miután Sawyer kiszabadult az LMBTQ-terrorista anyja karmai közül (fotó: GiveSendGo)
Ami érdekes, hogy a woke központi államában végül a San Franciscó-i Gyermekvédelmi Felügyelet (Child Protective Services San Francisco) javasolta, hogy az apa kapjon teljes felügyeletet fia felett, az anyát pedig vessék alá rendszeres kábítószer- és alkoholtesztnek (tehát elvileg nem az zavarta őket, hogy queer). Tették mindezt úgy, hogy a világon szinte bárhol (Magyarországon is) az anya mellett dönt a bíróság a legtöbb esetben, még akkor is, ha ez nem feltétlenül indokolt, ráadásul Kaliforniában előnynek minősül, ha valaki LMBTQ-személy.
Ezt az „anomáliát” maga Tinsley is érzékelhette, ugyanis azt mondta, hogy „a nyomozók valószínűleg más politikát folytatnak, mint ő, de hálás nekik, amiért mindezt félretették. és azt tették, amit a legjobbnak éreztek gyermeke számára”.
Az LMBTQ-anyuka egyébként politikai értelemben is megpróbált az apa ellen hergelni, hiszen Tinsley elmondta azt is, hogy „mississippi, jobboldali bugris parasztnak” próbálta lefesteni őt a „derék édesanya” (Harrison Tinsley egyébként kaliforniai).
Az apa nagyon örül, hogy gyermeke visszatért hozzá, és mostantól arra fog koncentrálni, hogy rendes gyereket neveljen belőle, és ne egy ideológia legyen rákényszerítve.
„A gyerekeket nem érdekli a szex, a nemi identitás, vagy ezek a hamis, furcsa fogalmak, csak, hogy jól érezzék magukat, és kellő időt töltsenek a szüleikkel” – mondta Harrison.
Harrison Tinsley, „a farmernadrágos, hosszú hajú, kaliforniai srác” története ritkaságszámba megy, főleg a woke egyik fellegvárában, Kaliforniában. A sikerhez persze az anya elmeállapota és züllött élete kellett, nem az volt az első számú probléma, hogy LMBTQ-személy. Lassú víz azonban partot mos: talán egyre többen döbbennek rá, hogy a kettő nem zárja ki egymást, sőt, gyakran elválaszthatatlanok egymástól. Ahogyan ebben a korábbi cikkemben is.
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info