Polgár úr lelepleződése után egy bombagyáros olvasónál betelt a pohár, és hozzánk fordult panaszával: többszöri kérése ellenére Tomcaték nem adták vissza a pénzét. (Bővebben az esetről ITT.) Mi lehoztuk levelét, és reméltük, hogy a nyilvánosság ereje elég lesz ahhoz, hogy TC heteken át tartó ígérgetésének - miszerint majd visszafizeti - véget vessünk. Csendben vártunk, ám a károsulthoz még az ünnep után, mai napig sem érkezett meg 40 ezer forintos kölcsöne. Nem ő az egyetlen.

Ezt a mondatát is magyarázza,
mint Fletó az őszödi beszédét...
A hitelezővel történő levélváltásokban Őméltósága készséges volt, ígéretett tett arra, hogy visszafizeti a pénzt. Amikor nyilvánosságra hoztuk az ügyet, a korábban a Kuruc.info stílusától elhatárolódó Mérsékelt Képviselőjelölt Úr így reagált: "Odaviszem a szaros pénzedet szenteste a kibaszott putridhoz és feltolom a valagadba!" Nem sokkal később Tomcat módosította korábbi álláspontját: tulajdonképpen neki semmi köze ehhez, szerinte 40 ezer forint különben is "szaros pénz", nem kell emiatt rinyálni. Bocsánatkérés és törlesztés helyett még neki áll feljebb: feljelentette és veréssel fenyegeti a jóindulatú, naiv kölcsönadót.
Kígyóméreg-gyűjtés Ausztráliában - a mese, amit több százezerrel támogattak az olvasók
Tomcat vetette fel, hogy szerkesztőtársán, a szélhámos, 8 általánost végzett Dragon64-en segítsenek: az olvasók összedobnak minél több zsetont, ezután Sárkány64 Ausztráliába utazik, kígyót fej, eladja a mérget, gazdag lesz, hazajön, és a kölcsönöket plusz 20%-kal megtoldva visszafizeti. Mindezt vízum, nyelvtudás, munkavállalási és egyéb engedélyek nélkül hogyan gondolták, rejtély. Mindenesetre gyűlt a zsozsó, D64 későbbi írásából kiderül, hogy több mint 320 ezer forint jött össze e célra. Ez nem elég a repülőjegyre sem, viszont sok másra igen... Jómadarunk cikkeivel kapcsolatban megvonták a kommentálási jogot a gyárlakóktól, és nagy hallgatás tört ki. Persze aki figyelt, az tudhatta, hogy a nagy tervből semmi sem lesz, ám ezt nem verték nagydobra. Sok más emberrel együtt olvasónk is csak később tudta meg, hogy Szélhámos64 nincs a kenguruk földjén, így visszakérte jogosan járó pénzét.
Mellesleg még megemlítenénk, hogy Dragon64 másik jellemvonásáról: injekciósságáról (értsd: a sajnos a radikális oldalon is megtalálható azon személyeket értjük alatta, akik hajlamosak mindenféle őrült összesküvés-elméletek kontroll nélküli átvételére, bekajálására) ezen a linken
olvashat bővebben akit érdekel.  
Tomcat kifogyott az érvekből - veréssel, baseball-ütővel fenyegetőzik
Addig kedves bajtárs a gyárlakó, amíg szépen tejel. Amikor azonban visszakéri a meg nem valósult tervre kölcsönadott bankjegyeit, akkor csak mélymagyar faszparaszt, egy szánalmas szar - TC szóhasználatával élve. A zsidók kapva kaptak az alkalmon, és átvert olvasónk nevében kamu-blogot indítottak, melyben állításuk szerint tüntetést szerveznek a megkárosítottak Tomcat boltja elé. A héberek azt írják: eddig 8-10 millió forint kerülhetett a Bombagyár kasszájába. Itt már józan paraszti ésszel rá lehetett volna jönni, hogy csak átverés, hisz túl nagy az összeg. Ennél jóval kevesebbről van szó. Polgár úr bedőlt az álhírnek, és így reagált: "Marha rossz lesz neki egyedül ácsorognia a hidegben, főleg, ha még hókon is nyomom a cigányelhárító baseball-ütőmmel. Mert kinyitok én neki vasárnap, ha ezt kívánja, de abban nem lesz köszönet."
Tomcat, ígérete ellenére hosszú hetek alatt nem adta vissza a kölcsönadó jussát, ám most már magyarázkodik. Eddig megértő volt, és vallotta, hogy eleget tesz a jogos kérésnek, majd hirtelen meggondolta magát... Szerinte szó sem volt önzetlen segítségről, hanem uzsorakölcsönről, ami egyébként is szerkesztőtársának, Dragon64-nek a dolga, ő mossa kezeit. A hoppon maradt gyárlakóknak meg kuss. Ezek után volt bőr a képén újabb mesével és lenyúlós projekttel előállni: "Ma jött ötletünk egyébként, hogy csináljunk vele valami komolyat: menjünk el tavasszal a Gázai-övezetbe, és vigyünk valami humániákus segélyt a palesztinoknak. Konzervet, vizet, ilyesmiket. Mármint hogy amúgy bombagyárilag: ti összedobáljátok, amit vinni kell, meg a benzinpénzt (nem sok, mert csak kb. Athénig kell vinni, onnan meg hajó, végül motorcsónak), mi meg lefilmezzük, ahogy a palesztinok örülnek, a zsidók meg lövöldöznek ránk és rájuk. Blogin és Kesigomu benne vannak, kamera van, és elég hülyék is vagyunk, hogy megcsináljuk."  Hírportálunk pedig a mohák szaporodását szeretné megvizsgálni a Kínai Nagy Falon, ezért kéri olvasói segítségét. Ha visszafelé esetleg találunk egy aranytömböt, természetesen törleszteni fogjuk a kölcsönt, de addig is, kéretik türelmesen állni féllábon, mert különben elővesszük a Fa testápolót.
Polgár úr korábban elmenekült a párbaj elől

Nem Tomcat, Polgár úr
Cédulagyáros Tomi nemrég vitába került Toroczkaival, aki úgy gondolta, rendezzék le négyszemközt a dolgot, mint férfi a férfival. A HVIM tiszteletbeli elnöke párbajra hívta Spiclimacskát, ám az kihátrált, mondván: micsoda dolog ez, így nem lehet egy vitát megoldani, ez csak egy kocsmai verekedés lenne... A választási csaló vamzer azonban, úgy látszik, nem szeret vele egy súlycsoportban lévő emberekkel kikezdeni. A napokban Sodi bloggert fenyegette meg a Cédulagyáron, hogy ha meglátja, meg fogja verni alkalmazottjával, Bloginnal (ld. itt a cikk alján). Kettő az egy ellen. A novákelőd-fóbiás Tommacseknél valószínűleg Sodi eme cikke verte ki a biztosítékot. Ebben gyakorlatilag tényekkel alátámasztva mutatott rá Polgár pofátlan hazugságaira.
Mi is hibásak vagyunk
Most már belátjuk, hogy hibát követtünk el, mikor a krisnás, korábban az '56-os hősöket csőcselékező, 2002-ben MSZP-szavazó Tomcatet népszerűsítettük. Habár radikális korszakában tettei zömével sohasem volt bajunk, mára látszik, hogy hazafias meggyőződése nem volt mély gyökerű. Kétségtelenül sokunknak szereztek vidám perceket performanszai, ám őt csak a siker, a szereplés, a polgárpukkasztás érdekelte. Magát sérthetetlennek, tévedhetetlennek tartotta, bocsánatot nem tudott kérni. Önimádó jelleme okozta bukását.
Ez a bombagyáros banda tényleg atom. Bluebunny, a kakiszexes, leszbikus, aberrált zsidó; Dragon64, a szélhámos; Tomcat, a választási gigacsaló. A többi szerkesztő meg asszisztál a gerinctelenségek tömkelegéhez, ha másképp nem, hát kussol. TC barátja és beosztottja, Blogin - aki saját bevallása szerint is megélhetésileg elkötelezett Polgár Tamás irányába - szorgalmasan mosdatja Tomimacska újabb hazugságait (is). Legutóbb Polgár úr kifejtette: ő nem ítéli el a zsidó vallást, pusztán a cionizmust. Polkorrekt lett. Korábban még tényszerűen cikkeztek arról, hogy a Talmud gyűlöletre úszít, a zsidók felsőbbrendűnek vallják magukat, míg a magyarok gojok, azaz lélek nélküli állatok, akikkel szemben minden eszköz megengedett zsiráf részről..., mára ezeket valahogy elfelejtették. Nos, a Bombagyár alaposan átvert mindenkit. Nem így indult, de oda jutott, hogy P. T. kimondta a napokban: "Magyarország mindenkié!" Mi ezt gyomorforgatónak tartjuk, és Tomcattel szemben nem kívánjuk, hogy zsidók, négerek, cigányok és egyéb idegenszívűek országa legyen hazánk. Megalakulásunk óta következetesen valljuk: a Kárpát-medence a magyaroké! Akkor ki is változott és forgatott köpönyeget?
Jéney Szabolcs - Kuruc.info