Gondolkodó hazafiak számára nem lehet kétséges, hogy a Kuruc.info meg anovákelőd sötét ármánya akadályozta meg Qrcsányék bukását, a megigazulást és megtisztulást, a megváltás bekövetkeztét, hazánk és nemzetünk felemelkedését. Magyarán: a Tomcat-kormány megalakulását.
Bizonyítékok: a felületes megfigyelő azt hihette, hogy Polgár Tamás, a Bombagyár és a Magyar Szociális Zöld Párt követte el az alábbiakat, ám valójában a Kuruc meg anovákelőd:
'56-osok rágalmazása, mocskolása, 5 éves komcsi gyerekek felakasztásának propagálása, majd mérsékelt hangnemről való kioktatás, besúgás, spicliskedés a szerveknek, aberrált, fekáliaevő, leszbikus zsidó prosti szerkesztővé előléptetése, választási csalás, cédulagyár, gyurcsány, kádár és a Traubi-tolvaj cionista mosdatása, a magyar- és keresztényellenes hanukázás nyílt támogatása, az utcai harc propagálása, majd annak lepiszkolása, buzik, zsidórasszisták, cigánybűnözők, szadeszosok, tarkamagyarok meghívása párbeszédre és játékra, "Magyarország mindenkié" jelszó a Magyarország a magyaroké helyett, radikális szervezetek és vezetők rágalmazása, lejáratása, valótlanságok tömkelegének közlése, saját, megkéselt aktivistánkról való hazudozás.
A lepel lehullott, lebuktunk.
Komolyabbra fordítva:
Drága Polgár Úrék nem nyugszanak. Hiába sikálják a koszfészket, nem akar tisztulni. Ha magukat nem tudják tisztázni, akkor gyurcsányi módszerrel próbálják szétkenni sarukat (vagy rosszabbat), hogy ne tűnjenek ki a tömegből. A Cédulagyár karácsonykor sem volt képes szüneteltetni ámokfutását, Tamás macska pedig egyenesen rá nézve terhelő elszólásokra ragadtatta magát, ami kezelőorvosával való konzultáció után kiált, ha már felelős ügyvéd aligha adja szakmai áldását a tételes és íratlan törvényeket is szembeköpő legújabb nyilatkozataira. A cikk alján megdöbbentő "információk" a "Fidesz-Jobbik paktumról".
Bloggeristenünk vagy még mindig nem olvasta a törvényt (ld. itt), vagy egyszerűen csak zsigerből hazudja annak ellenkezőjét, ami a jogszabályban egyértelműen le van írva: ajánlószelvényt (másnéven: kopogtató) másolni tilos, és csak az eredeti cédula érvényes (ld. még az indoklást a hivatalos dokumentum alján). (TC azzal "indokolja" a másolgatást, hogy a választók elhagyják a kopogtatócédulájukat, csakhogy ő 99%-ban másolt hamisítványokat adott le, ergó nála az emberek 99%-a kidobta, elveszítette, ami abszurdum. Más pártoknál miért nem így volt, kedves Tamás?)

A számítógép buktatta le Polgárékat is


Mindent megmagyarázok...
Miután leadják az ajánlócédulákat, számítógéppel ellenőrzik azokat, így szűrik ki a hibás, téves, érvénytelen adatokat. Minden pártnál előfordul egy kis  százaléknyi hibásan kitöltött cédula (pl. a személyi szám elírása miatt) - általában ezerből olyan 20-30 darab. Ebben nincs semmi újdonság, ez mindig is így volt. Az MDF akkor vált gyanússá, amikor náluk nem 20, hanem 150 hibás akadt. A hivatalos iratokból kiderül, hogy Drága Polgár Úr Zöld Pártja ezen is messze túltett: több mint 400 darab (!!!) hibás ajánlószelvényük volt. (1165 leadott cédula, 739 érvényes - tehát 426 darabbal gond volt!) A számítógépes ellenőrzésen tehát rögvest fennakadtak azok, akik gyanúsan sok rossz cédulát adtak le.

Sir Thomas újabb hazugságokba menekül, hisz december 25-én ezt írta egy kommentjében:
"Még egyszer, utoljára elmondom, csakis Buci kedvéért, aki nem tud olvasni, de nagyon szeretne mások vélt kudarcán kárörvendezni: nem 13, hanem 1200 körüli érvényes ajánlásom volt (ami nem szavazat), csak ebből 13-at adtak le az Állami Nyomda által készített cédulán, a többit saját cédulára gyűjtöttük. A "mindössze 13 érvényes" a Jobbik médiarizsája, hogy a Buci-féléknek legyen min szórakozniuk, és semmi köze a valósághoz." 
Gigahazugság, hisz pusztán a fent vázolt számítógépes ellenőrzés után kiderült: céduláinak 35%-a (!) hibás/hamis volt, tehát összesen 739 érvényes ajánlása volt, ami már nem elég az induláshoz. Hogy van ilyen vastag bőr a képeden, kedves Tamás, hogy ilyeneket hazudj sorozatosan?!
Ám a feketeleves csak ezután jött, hisz a gyanúba keveredett pártok céduláit megvizsgálta az Állami Nyomda, és kiderült, hogy Tomcatnak valójában még csak nem is 739, hanem 13, azaz tizenhárom darab érvényes kopogtatója volt, magyarán az első blikkre 739 érvényesnek látszó darab óriási többsége is kamu. Bebukott a Gyurcsány-segédcsapatként működő MDF és a szétzüllesztett, korrupt MIÉP is.

"Aki meg erkölcsi kérdésről rinyál, menjen, és közösüljön a jó kurva anyjával" - Tomcat
Tamás macska dührohamot kapott, és bosszút esküdött. De már nem ura szavainak, nagyon nem, lassan leglassabb felfogóképességű (ex)rajongóinak is leesik a húszfillér.
Brutális csalása lelepleződése után Mérsékelt és Mértékadó Polgár Úr, aki pár hónapja nagyon kényes a finom stílusra, így fogalmaz polgárian és visszafogottan: "Aki meg erkölcsi kérdésről rinyál, menjen, és közösüljön a jó kurva anyjával, bezzeg amikor rendőrautókat kellett gyújtogatni, nem jártatta a bagólesőjét."  Ejnye Tamás... Nemrég még bólogatójánosaiddal egyetemben a Kuruc stílusát, nyelvezetét kritizáltad élesen. Nos, mi, parlagias bunkók nem tudjuk, mi a helyes, köszönjük, hogy irányt mutattál.
Bevett szokás a Cédulagyáron, hogy az "egészséges" vita keretében az ellentmondókat, kétkedőket, lényeges kérdéseket feltevő felhasználókat rövid úton letiltják. Így már szinte csak maroknyi bólogatójános "szól hozzá" (értsd: helyesli a feketét hol fehérnek, hol zöldnek láttató bombagyárosok tevékenységét). Őméltósága azonban őket is megfenyegette a napokban: akit ő hülyének, "faszparaszt"-nak, droidnak nyilvánít, annak az adatait egy szégyenfalon fogja nyilvánosságra hozni (blogjára ugyanis érvényes lakcímmel, telefonszámmal lehet regisztrálni).
Orbitális elszólás
Legutóbbi ürülékmosdató írásában dehogy besúgó bloggerünk súlyosan elszólja magát: "...gyanánt az MDF-ét, akikről egyébként tényleg kiderült, hogy csaltak." A vicc csak az, hogy az MDF gyakorlatilag ugyanazt csinálta, mint Tomimacsek pártocskája. Az MDF-nél akadt egy 2007-ben elhalálozott "aláíró", míg Polgár úrékat a 2003-ban elhunyt G. Mihály és a 15 éves B. Anna is "ajánlotta". És, mindkét formáció tömegesen adott le további kamucédulákat, a "zöldpárt" egész pontosan 1152-t.
Elutasították Tomcaték kontár fellebbezését
Formai okokra hivatkozva, teljesen törvényesen dobták vissza a Cédulagyár fellebbezését a tegnapi nap (dec.26), nem sokkal a módosítási határidő előtt. Tomcat így sajnáltatja magát: "Ma, azaz december 26-án, Karácsony napján, tíz perccel négy óra előtt a HírTV riporterétől, Rákóczi Pétertől kellett megtudnom, hogy az OVB aznap határozatot hozott, fellebbezésünket elutasította, és aznap négy óráig (!) tehetek további fellebbezést a Fővárosi Bíróságon."  Szomorú történet, ám a lényeget - micsoda véletlen - elhallgatja: valójában 12:20-kor jelent meg a hír az MNO-n (melleseg OVB-ről szó sincs, ez a Fővárosi Választási Bizottság hatásköre, majd a bíróságé). Ennyit arról, hogy el akarták hallgatni Hótiszta Polgár úr elől a döntést.
A jogos kifogás az volt, hogy a dokumentumon nem volt rajta a Zöld Párt hivatalos székhelye. Két dolgot tudunk elképzelni: Tomcaték vagy annyira nem értenek a választási rendszerhez, hogy még egy fellebbezést sem képesek normálisan megírni. A törvényben ugyanis meg van szabva a pontos forma, külön ki van emelve az is, hogy a címnek szerepelnie kell. A másik lehetőség szerint Polgár úrék direkt nem tüntették fel a székhelyüket, hogy így visszadobják, érdemi elutasítás nélkül (hogy formai hibáról szóljon a fáma, ne a hamisításról) mire elkezdhetik hinteni, hogy az egész világ összefogott ellenük. Sokan meg gondolkozás nélkül elhiszik, hogy itt bizony a Zöld Párt akkora tényező, hogy az egész világ összefogott ellenük...
 
Több mint 5000 felhasználó személyes adatai kerültek napvilágra
 
A napokban ismeretlenek feltörték a Bombagyárat, admin jogot kapott mindenki, így bárki betekintést nyerhetett a rendszergazdai felületbe, ahol a regisztrált felhasználók adatai alatt az alábbi szöveg volt látható:
"4984 szerencsétlen, szánalmas szar nem talált jobb értelmet az életének, mint hogy itt verje a faszát" - ezt mindent elárul arról, hogy hogyan viszonyulnak a regisztrált tagokhoz Polgár úrék. Persze vannak olyanok, akik szeretik, ha megalázzák, lehülyézik őket. Egészségükre.
A Cédulagyár blogra csak valós adatokkal (lakcím, telefonszám) lehet regisztrálni. Bár ezügyben erőteljes a ködösítés, minden valószínűség szerint hozzáfértek a bizalmas adatokhoz a hackerek. Így több ezer felhasználó személyes adatai kerültek ki. (Egyébként elgondolkozott már valaki azon, hogy vajon miért kell valós adatokat megadni? Egy adatbázis sok mindenre jó... Aki például a Ferencvárosban lakik, és regisztrálta magát a Bombagyárra, az szinte biztos lehet abban, hogy már rá is került az aláírása egy Tomcatet ajánló kopogtatóra...) Úgy néz ki, több zsindexeshez már el is jutott az adatbázis.
Tomcat legújabb hazugságait részben maga a libsi-bibsi humanista párt egyik aktivistája cáfolta meg hozzászólásokban (vicces történet a humanista zsidrákokkal kapcsolatban ide kattintva, melyből kiderül, hogy a humanisták igenis gyűjtöttek kopogtatót), részben pedig Novák Előd cáfolta meg korábbi közleményében (az SZDSZ-es cédulákat érdemben nem vizsgálhatta, mert delgálásakor már jogerős döntés volt róla). Ám aggodalomra semmi ok, dehogycsaló és semmiképpensemspicli Polgárunk friss hazugságokkal jelentkezik rövidesen. Célkeresztben a hazugságait leleplezők lesznek. Például mi.
Külön érdekes, hogy mindezidáig a hozzászólásokban egy aktivista sem jelentkezett a Bombagyáron, aki azt állította volna: ő személyesen gyűjtött Tomcatnek, és több mint 13 érvényes cédulát szedett össze... Tehát Polgár úr egyelőre egy tanút sem tudott keríteni, aki az ő verzióját támasztaná alá. (Kedves Tamás, nosza, beszéljetek össze egy haveroddal, nem nagy dolog ilyet állítani, és mégis hihetőbb...) Szóval aki ilyeneket nem vesz észre, és ezek ellenére Polgár úrnak hisz, az megérdemli, hogy szánalmas szarnak titulálják. Ahogy Tomcat sok más hazugságán, ezen is hamar túl fog lépni pár tucat megszállott. Ahogy a baloldalon, sajnos Polgár Tamás oldalán is vannak olyanok, akik nem hajlandóak kinyitni a szemüket.
Tomcat legújabb lufija - némi iróniával fűszerezve
Elvhű Polgár úr kifejti, hogy ő eddig nem hitt az összeesküvés elméletekben, nademost már nincs mese, a nemzetmentő és világmegváltásra érett zöldpártot és őt csúnyán elgáncsolták a gonoszrosszfiúk. "Sokan suttognak (imádja ezt a "bizonyító" erejű fordulatot - a szerk.) egy Fidesz-Jobbik paktumról, amelynek lényege, hogy a Fidesz besegíti a Jobbikot a Parlamentbe 2010-ben, amennyiben szétveri a nemzeti jobboldalt. Mindezidáig nem adtam hitelt ezeknek a pletykáknak" - így Őméltósága. Nos, mi sem hittük, de most, hogy a híresen igazmondó és szavatartó blogger meg a kompániája állítja, nincs többé kétség, miként az is nyilvánvaló, hogy a Magyar Szociális Zöld Párt maga a nemzeti jobboldal.

Az MSzZP neves politikusokkal, komoly szakemberekkel fémjelzett párt. 1990 óta jelen vannak Magyarországon, nevüket mindenki ismeri szerte az országban, komoly eredmények állnak a hátuk mögött. Vezetőjük a nagy múlttal rendelkező Stekler Ottó. Igen, az az Ottó. A Stekler. A Zöld Pártnak sok alapszervezete van szerte az országban, rendszeresen tartanak lakossági fórumokat. Számos tüntetést bonyolítottak már le, a nemzeti ünnepeken is gyűlést tartanak. Médiabirodalommal is bírnak: neves napilapok, televíziók vannak a kezükben. A tévében rendszeresen láthatók a Zöld Párt politikusai. Holnapjukat naponta több százezren keresik fel a gyakran frissülő, exkluzív tartalmak miatt.
De mindennél van egy fontosabb kincsük: az Igazság.
Ha nincs zöldpárt és Tomcat, akkor minek szavazzak? - teszi fel a kérdést az állampolgár, miután kedvencét a Sötét Oldal törvénytelenül kigolyózta a FerencvárosbanA korábbi választásokon minden bizonnyal azért volt csak 40-50%-körül a részvétel, mert a Zöld Párt nem indult, a szimpatizánsok pedig tüntetőleg otthon maradtak. Csupán október 23-ai kötélhúzásukra tízezrek látogattak el. Végül pont ez hiúsította meg az akciót, hisz nem volt elég hosszú a kötél. Ilyen kirobbanó sikerre még ők sem számítottak. Mi sem.
Van ugye ez a Novák Előd, aki zsidó, szabadkőműves, és ügynök is. Maga a sátán, a babiloni szajha embere, hatalmas befolyása van, komoly üzletemberekkel tartja a kapcsolatot, Demján Sándor és Bill Gates is jóbarátja. Földönkívüli képességekkel rendelkezik, a Vona-Orbán paktum értelmében megbabonázta a számítógépet, hogy Polgár úr több mint 400 ajánlására azt írja ki, hogy érvénytelen. Ha csak egy ujjal is mutat rá valakire, arról gyorsított eljárásban "kideríti" a bíróság, hogy pedofil, milliárdokat sikkasztott, sőt, még a szeptember 11-i terrortámadásokat is ő tervelte ki. Volt eset, amikor Novák csúnyán nézett egy emberre a metrón, másnap az illetőt baltával a fejében, vérbe fagyva találták meg. A Novák befolyása alatt álló rendőrség persze a pitiáner ukrán maffiára mutogatott, pedig... Szóval Novák gáncsolta el a talpig becsületes Zöld Pártot is. Vona, Orbán, Obama és Livni azóta nyugodtan alszik, hisz legfőbb riválisukat legyőzték. 
A virtigli zöldek korábbi, költségtérítésről szóló népszavazási kísérletüket sem adatgyűjtésre használták fel, hanem sikerre vitték. Megígérték, megcsinálták. Tömegek bíztak bennük, végül elsöprő sikert arattak kezdeményezésükkel, ezért kellett őket most elsöpörni, mert nem akartuk a világmegváltást, ahogy a Novák sem.
Ami a Zöld Párt állítólagos csalását illeti, az természetesen nem igaz. Novák hazudta azt, hogy 13 érvényes cédula volt, a média meg átvette. Valójában semmi nem tiltja a cédulák nyomtatását. A fénymásolását, azt igen, de a nyomtatásról külön szó nem esik. Az sincs leírva a törvényben, hogy egy 2003-ban halott ember nem mászhat ki a sírjából, ha ezt kívánja a nemzet érdeke. Nincs leírva, hogy a temetői nyugalom fontosabb a cédulagyűjtésnél. Így mászott ki G. Mihály a kriptából, hívta a haza. Aztán visszafeküdt. Az sincs benne a törvényben, hogy gyerekek nem szavazhatnak. Miért nem? Ha szeretnének, szíve joguk. A törvények ilyenek. llyesmi volt mind a 426, adattartalmilag is érvénytelen cédula esete. De mégis kinek az érdeke ez, vajon ki állhat a háttérben? Ki-nek-az-ér-de-ke? Csak nem az NBH-s, kurucinfós, zsidókomcsi-fideszjobbikos ügynök Nováknak? Ezt a kérdést tegye fel mindenki magában! És támogassa a ződpártot!
Blogger a süllyesztőben
Így ér véget egy egyébként tehetséges, a nemzeti oldalnak humorával, ötleteivel egy ideig híveket hozó, de ugyanakkor végtelenül önző, konok, a hibáit beismerni képtelen, diplomáciai érzékkel nem rendelkező embernek a radikális pályafutása. Így tűnik majd el végleg köreinkből az az alak, aki elhitte, hogy a radikálisok szó nélkül, tátott szájjal nézik végig, hogy az egykori bajtárs a hátukon felkapaszkodva, majd őket galádul hátbatámadva, elárulva, az egyezséget felrúgva igyekszik a Parlamentbe. Sok sikert az SZDSZ-ben!
Jéney Szabolcs - Kuruc.info
Kapcsolódó cikkek: