Kénytelenek vagyunk ismét előrehozni ezt a cikket, mert naponta körülbelül tucatszor kapjuk meg a keringő körlevelet a fenti témával, ami miatt az ügyeletes kollégánk már az agyvérzés szélén leledzik.

... azért küldöm tovább
a körlevelet?
Korábban írtuk: Már korábban megírtuk: a körlevelek 99%-a hülyeség. Bár akad köztük néhány első blikkre hihető is, például az, hogy a cigányok beadják gyerekeküket az intézetbe, a szomszéd meg kiveszi, és a nevelőszülőknek járó több százezer forinton pedig megosztoznak.
Hírportálunk utánajárt a dolognak, több szakemberrel is egyeztettünk, ám kiderült: ez a történet is hülyeség (ettől még persze a cigány sokféleképpen pumpolja az adófizető, őket eltartó magyarokat). Az alábbi "leleplező", súlyos őrültséget naponta tucatnyiszor kapjuk meg, ami igen elkeserítő.
Egy átlagembernek előbb lehet beadni azt, hogy az őszödi beszéd egy szenvedélyes igazságbeszéd (bár mi ezen sem tudjuk, hogy röhögjünk vagy sírjunk), mint hogy sertésinfluenza oltással csempésznek belénk egy mini winchestert - gondolnánk, de sajnos elég sok az átlag alatti emberféle, aki az utóbbit is beveszi. Sőt, az oltás még mérget is tartalmaz a "cikk" szerint. Elmondhatatlanul szomorúak vagyunk, hogy sokaknál ez a színvonal... (A Hold meg egy NASA-trükk, a sötétség meg zsidó, hogy így lámpát kelljen használni esténként, az energiaszolgáltatásból pedig komoly hasznot húznak az izraeliek - ezt nem írja a firkálmány, utóbbi félmondat persze már igaz, de az egész mondat ostobaság, csakhogy hasonló elmeroggyantságot bemutassunk. De el lehet hinni, sőt, ismerősöknek is el lehet mesélni, hisz van benne logika. Csak aztán ne csodálkozzunk, ha furán néznek majd ránk, a jövőben pedig messze elkerülnek, mint egy leprást.)
Az alábbi "cikk" azt is taglalja, hogy mindenkinek be fogják adni az oltást, aki ezt megtagadja, azt  koncentrációs táborba fogják zárni az USA-ban, amikből máris, hipp-hopp több százat felállítottak. Ilyen hihetetlen baromságot rég hallottunk, ám nem kevesen beveszik és lelkesen továbbítják. Tudjuk, hogy a zsidók sok mindenre képesek, igen aljasak, de ezek már olyan súlyos őrültségek, hogy e levelek kitalálóit hírportálunk legszívesebben szanatóriumi kezeléssel díjazná. Kár, hogy a Lipótmezőt már bezárták.
Az őrültség folytatódik: a chippel valójában emberek milliárdjainak elpusztítását tervezik. Meg is említi a cikk a hasonló hülyeségnek számító "Új Medicinát", mely szerint feltalálták már a rák ellenszerét, csak hát a zsidók eltitkolják - illetve magukat gyógyítják a technikával. Hogy miért halnak meg zsidók is rákban, noha elvileg ők használják az "Új Medicinát" - nos, idáig általában nem jut el a körlevéltovábbítók agya. Erről a marhaságról is írtunk korábban cikkünk alján.
"Majd ha már minden emberbe beültetik a chippet, eljön az abszolút rabszolgatartó uralom ideje, mert úgy mindenkit tetszés szerint manipulálhatnak és meggyilkolhatnak." És Tel-Avivból egyszerűen kikapcsolnak minket, több milliárd emberrel együtt - a "cikk" egyébként nemcsak ezt és ehhez hasonló idiótaságokat, hanem hazugságokat is tartalmaz, amiket próbál tényként beállítani és e köré építi a meséjét.
Egy biztos, a Kuruc.info házibolondja, Molnár F. Árpád ehhez képest sokkal visszafogottabb, amikor babiloni szajháról beszél, vagy épp arról, hogy a mikrohullámú sütő képes az emberi agy manipulálására. Így hát szegény Árpi sok-sok éve kénytelen a tűzhelyen megmelegíteni a levest. Ám mikor rájött, hogy így sincs teljesen biztonságban, végül úgy döntött: mellőzi ezt is, és inkább hidegen eszi a húslevest, nehogy elektrosokkterápiás agymanipuláció áldozatává váljon.
Ismételten kérünk tehát mindenkit: használja a józan eszét, és NE küldjön, továbbítson körlevelet. Egyet sem. 100-ból 99 hülyeség. Így jobban tesszük, ha nem hülyítjük az embereket, és nem utolsó sorban nem járatjuk le magunkat.
J. Réka - Kuruc.info
Alább a körlevél nevetni vágyóknak.
"A sertésinfluenza oltással csempészik beléd a chippet
Eljött az Antikrisztus kora. Vajon beteljesedik?
Helmut Pilhar: tegnap, 2009. augusztus 27-én tartottam Badenben Bécs mellett egy előadást az Új Medicináról. Feleségemmel együtt 40-en voltunk. Az azt követő beszélgetés során szóba került a sertésinfluenza, amikor felállt egy hölgy és a következőket mondta el: egyik barátnője egy bécsi gyógyszergyártó cégnél dolgozik, aki azt mesélte neki, hogy a Tamiflu injekciókban valóban el van helyezve egy nano-részecske, mely szabad szemmel nem látható, de 12-szeres nagyítással már igencsak. Már egy játékmikroszkóppal megnézhetjük. A gyógyszergyár alkalmazottainak már elmagyarázták, hogy a nano-részecske a szervezetben a beültetés után úgy működik, mint egy számítógép merevlemeze és ezen minden lehetséges adatot tárolni lehet. Ezáltal a későbbiekben nem lesz szükség személyi igazolványra és hitel- és egyéb kártyákra. Állítólag ezzel az intézkedéssel akarják a pontos népszámlálást megkönnyíteni, ill. az újszülötteket akarják megvédeni. Azt gyanítják ugyanis, hogy sok anya a titokban szült újszülött gyermekét egyszerűen "eldobja".
A hölgy továbbá elmesélte, hogy ő is az egészségügyben dolgozik. Van egy ügyvédje, aki az ő betege volt és megkérdezte tőle, hogyan lehet majd megszabadulni ettől a chiptől. Azt válaszolta, tud a tervezett chipről, mert ugyebár a társadalom felső rétege természetesen tud erről. Ebben az évben tervezik beoltani az embereket kényszer nélkül, saját akaratukból. Ha csak kevesen jelentkeznek ebben az évben, jövőre kötelező oltásként vezetik majd be. Kivételt képeznek majd bizonyos embercsoportok, mint pl. a rendőrség, kórházi személyzet, politikusok, stb. Ő mint ügyvéd el tudja majd intézni, hogy ne oltsák be, de a lakosság nagyobbik részének nem lesz menekvése az oltás elől.
Ing. Helmut Pilhar
Rizs-szem
Egy, a Baxter gyógyszergyártó cég munkatársának kijelentése alapján a legrosszabb félelmeink válnak valóra. Igazság szerint nem egy nevetséges sertésinfluenzáról van szó, hanem egy általános  chipbeültetésről, mely segítségével az egész emberiséget akarják kontroll alá helyezni. Kétféle injekciót gyártanak majd. Az egész szörnyen hangzik, de az egyik hegyében a chip, benne a Tamiflu méreg a széles tömeg számára, a másik üres lesz a kiválasztottak számára. Álmainkban nem tudtunk volna elképzelni egy ilyen aljas tervet. Dr. Hamer (GNM - Germanische Neue Medizin - www.ujmedicina.hu (már 2007-ben figyelmeztetett bennünket bizonyos emberek terveiről. Ezért nagyon legyetek résen és védjétek meg magatokat!
Dr. Geerd Hamer és Helmut Pilhar 2009. augusztus 26-i levele:
Amerikában kötelezővé teszik a sertésinfluenza elleni oltást. Aki ezt megtagadja, 1000 dolláros pénzbírságra és 30 napos elzárásra, vagy akár koncentrációs táborba deportálásra is számíthat.
http://thebirdflupandemic.com/archives/1000-per-day-fine-and-30-days-in-jail-for-refusing-theswine-flu-vaccine-in-massachusetts
Jól hallották, a haláloltást megtagadók állami bűnt követnek el és ezek az emberek nem egy egyszerű börtönbe kerülnek, hanem a már részükre előkészített speciális koncentrációs táborokba, melyekből több százat állítottak fel Amerikában országszerte.
(http://info.kopp-verlag.de/news/amerikanische-konzentrationslager-fertig-und-einsatzbereit.html
)
Ezekből a táborokból csak úgy engedik ki őket, ha alávetik magukat az oltásnak, és hagyják beültetni magukba a chipet. Alighogy kikerülnek, a halálchip által szabad prédává válnak. A koncentrációs táborokból kikerült emberek "véletlenül" hullanak majd, mint a legyek.
A világdiktatúrával ellenkező egyéneket a halálchip segítségével egy órán belül ki lehet majd kapcsolni. Az utóbbi 28 éve ezt teszik a kemóval és morfiummal, ezért bojkottálják az Új Medicinát.
Így a Földön 2,5 milliárd embert sikerült már eltenni láb alól. A halálchippel ez természetesen sokkal egyszerűbb és gyorsabb lesz. Nem csak azért, mert feltűnés nélkül - klf. betegséget imitálva  (szívinfarktus, szélütés, hőguta) - lehet majd embereket meggyilkolni, hanem mesterséges járványokat tudnak színlelni, ahogy ezt már most tapasztalhattuk: Mexikóban (állítólag!) 3 disznó elpusztult és állítólag egy gyerek meghalt a sertésinfluenzában.
Ebből hazudtak egy világméretű járványt.
Ezt a chip-támadást nyilvánvalóan már évek óta tervezik. Ez a nevetséges sertésinfluenza, mely valójában nem is létezik, tulajdonképpen csak eszköz volt: ebből látszik, milyen szorosan megszervezett propagandamédiájuk működik a világon, bolhából elefántot tudnak csinálni.
Kezdték a hazugságokat az AIDS-szel. Majd következett a BSE. Szeptember 11-e után jött az Antrax-, majd a madárinfluenza-mese. Most a sertésinfluenza hazugság van porondon. Jövőre jön majd az egérinfluenza-mese. Mindez csak egy végkifejletre vár. Majd ha már minden emberbe beültetik a chippet, eljön az abszolút rabszolgatartó uralom ideje, mert úgy mindenkit tetszés szerint manipulálhatnak és meggyilkolhatnak.
Nagy népi tömeggyilkosság veszi kezdetét. Különben mire ez a hatalmas katonai és rendőrségi drákói szigor bevezetésére annak érdekében, hogy egy nevetséges nyári influenza ellen beoltsák az  embereket? Ennek nincs értelme. Arról nem is beszélve, hogy ilyen oltás nincs is. Nem lehet októberben egy nyári influenza ellen oltani! A Tamiflu-val (= kemó) éppen hogy 2-3 hétig lehet csak elnyomni a gyógyulási szakasz tüneteit (lsd. www.ujmedicina.hu). Érdemes említést tenni arról is, hogy Amerikában már 100.000 műanyag koporsót gyártottak le és helyeztek készenlétbe. http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=39130476
Vajon miért? Módszeresen lefegyverzik az embereket, begyűjtik a fegyvereiket és a harci kutyáikat. Az igazság ott derül ki, hogy elhallgatják a valódi célt. A Tamiflu-ról szoktak vitatkozni, de soha senki nem nevezi nevén a chip-implantációt. Fölöttébb érdekes, pedig ennek a hatalmas állami intézkedésnek éppen a chip-oltás látszik a legkézenfekvőbbnek. A Hitachi mikrochipje gond nélkül átfér az injekciós tűn és feltűnés nélkül bejuttatható az emberi szövetbe úgy, hogy előre behelyezik a tű hegyébe. Létezik már a halálchip, melyet a kínaiak évek óta birtokolnak. Miért akkor a nagy hallgatás? Ezt épeszű ember nem
értheti meg. Mert óriási ellenállásba ütköznének. Kurdisztánban 2007-ben embereken oltási
kísérleteket végeztek. Ezután nyilvánosságra hozták ezzel kapcsolatban a Tamiflu oltóanyagot, stb,
de a chipről nem esett szó.
http://www.hitachi.com/New/cnews/030902.html
A Hitachi-chip működik és kombinálni lehet a halálchippel. A Tamiflu káros, mert színtiszta méreg.
Nagyon veszélyes lehet a vagoton fázisban (lsd. www.ujmedicina.hu - megoldás utáni szakasz), a terhesség utolsó 2/3-adában. Biztosak lehetünk abban, hogy gondolkodás nélkül bevetik a halálchippet, mivelhogy a kemóval és morfiummal eddig is 98%-os elhalálozást értek el. Ezzel szemben az Új Medicinával a betegek 98%-a meggyógyulhatott volna. Gátlástalan módon az onkológusok zöme nagyon is jól tudja, hogy az Új Medicina természettudományos szempontból igaz. Első körben a gyermekeket és a terhes anyákat veszik célba. Őket akarják elsőként bechippelni és a Tamiflu-val beoltani. Többen közülük el fogják veszíteni gyermeküket a terhesség utolsó 2/3-ad  részében, mert a Tamiflu egy színtiszta méreg. Köztudott, hogy a mély vagoton szakaszban egyetlen morfium- vagy Tamiflu injekció halált okoz.
Ha egy ilyen halálchipet hordozunk magunkban, emlékezetünkbe kell vésnünk azt a tényt, hogy bármelyik nap egy akármilyen központból pld. Tel Aviv-ból egyszerűen kikapcsolnak minket. Védtelenek leszünk és kiszolgáltatottak. Az utólagos jajgatás sem segít majd: Jaj, ha tudtam volna...
Ezért fontos az uralkodó osztály számára, hogy előre senki ne tudjon róla.
És ha majd a rabszolgákba behelyezték a halálchipet, utólag már nyugodtan megtudhatják. Akkor már csak idomított bábuk lesznek. Senki nem mer majd ellentmondani. Ez úgy működik majd, mint a szabadkőműves-páholytestvéreknél. Mindenki tudja, hogy az első ellenkezés után a rangban felette álló páholymester belekeveri a mérget a kávéjába és nem éli meg a következő napot. Az egész világ egy egyetlen koncentrációs tábor lesz, kivéve egy bizonyos hitközösség tagjait.
Milyen naiv is egy olyan követelés, hogy először követeljünk tiszta lapokat a Moszad-tól és forduljunk a CIA-hez. Nem fogják előre felfedni terveiket. Az egér nem hiszi el, hogy jön a macska.
Egy több, mint száz fős cégnél, mely a Tamiflu-chipet gyártja, ill. tölti, elegendő egy vagy két "megbízható" alkalmazott, akik a végén a chipet behelyezik. Így a cég összes alkalmazottja legjobb tudomása szerint állíthatja majd, hogy nem tudtak semmiről. Ezt hívják "végső kontrollnak". Igencsak furcsa az is, hogy minden egyes Tamiflu-chip-injekciót egy különleges kódszámmal látnak el, melyet aztán majd személyes kódszámként tartanak nyilván. (személyi igazolványszám) Miért lenne szükséges egy nevetséges nyári influenza injekciós tűt bekódolni egyenként és miért lenne szükséges minden oltás mellé egy oltási könyvet adni? És miért nem akarják a chippel ellátott embereket Amerikából többé kiengedni?
A "Római klub" a 70-es évekbeli egyik nyilatkozatában az olvasható, hogy az emberiség fennmaradása érdekében vagy csökkenteni kell a születések számát, vagy pedig emelni az elhalálozási rátát. A Max-Planck-Institut véleménye szerint el kellene érni, hogy a világ lakossága 2 milliárdra csökkenjen. Amerikában létezik az ún. "Amerikai Stonehenge" (http://www.igeawagu.com/news/corruption/1199237261.html), egy 100 tonnás gránit tömb, melybe azt az üzenetet vésték bele, hogy a
világ összlakosságát 500 millióra kellene redukálni ahhoz, hogy elérjenek egy "Ésszerű kor"-ba.
Ha az ún. "túlnépesedést" egyszer pontosabban megvizsgáljuk, megállapíthatjuk, hogy egyedül Texas állam állítólag az összes 6 milliárd embert el tudná látni elegendő élelmiszerrel. Nem hiszek az ún. "túlnépesedésben"! Már most is több embert intéznek el rákkezeléssel, mint amennyi születik! Attól tartok inkább, hogy ezeknek a globalizációs fanatikusoknak nincs szükségük 6 milliárd dolgozó rabszolgára és ezért akarják az emberiséget 1/10-re lecsökkenteni.
"Kevesebb birkát könnyebb kontrollálni..."
Dr. Ryke Geerd Hamer .........................................................................
Ing. Helmut Pilhar ........................................................................"