2020. január 22., szerda, Vince, Surány napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:20 Rég volt már a hétfői krakkói holokonferencia, épp ideje, hogy Áder Izraelbe utazzon az öreg zsidókkal túlélőset játszani16:52 Személyszállításra is alkalmassá tehető drónprototípust mutattak be Jakabszálláson16:20 Orosz lapok szerint az új kormányfő szabad kezet kapott a változtatásra16:15 Egy vérből... címmel indult gyermek- és ifjúsági drámapályázat16:00 Kölcsey buzilobbi általi bemocskolása ellen emelték fel szavukat a Mi Hazánk Ifjai az Auróránál, kiakasztva egy propagandistát15:40 Dél-Koreában nem szánalmaskodnak buziügyben: ha levágatta, akkor nem egészséges, és repül a seregből15:26 Floridai figyelmeztetés: fagyott leguánok hullhatnak a fákról15:02 Börtönre ítéltek egy korrupt rendőrt14:24 Amikor már a nézőnek fáj a tehetségtelenség: Karácsony nevetségessé tétele helyett saját magát égette a "köztévé"14:00 "Az ilyen bunkó, anyaellenes kirohanások éppen az ellenkező hatást érik el"13:51 Szuperhőst utánozva ugrott le az erkélyről egy kisgyerek13:31 Halálesetek után több millió autót hív vissza a Honda és a Toyota13:05 Szomáliai "alkalmi ismerős" kellett egy budapesti lánynak - füvezés helyett megverte és megerőszakolta13:01 Évértékelő rendezvényt tart a Mi Hazánk12:53 Vasárnap lesz a győri polgármester-választás
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Holokamu ::

A Magyar Katolikus Rádió hírének kiegészítése: Letartóztatták a zsidó Roman Polanskit

Reklám


Ha a bűnöző zsidó vagy cigány, akkor nem szólnak a faji vagy vallási hovatartozásáról. Rosszabb esetben magyarnak vagy - amint ezt a Magyar Katolikus Rádió tette - lengyelnek (pontosabban olyan "származásúnak" -a szerk.) mondják. A vallásos rádió vasárnap 13,30 órás híreiben azt mondta: „Svájcban letartóztatták Roman Polanski lengyel származású filmrendezőt.”
Friss:
A Magyar Katolikus Rádió csak azt nem közölte a hallgatóival, hogy Roman Polanski nem lengyel származású, hanem zsidó (annak is vallja magát), és hogy valójában miért tartóztatták le. Egyébként Polanski Raymond Liebling Ryszard néven Párizsban látta meg a napvilágot.

Polanski az amerikai bíróságon

Nos, mi szívesen kiegészítjük a Magyar Katolikus Rádió befejezetlen hírét, mégpedig a héber nyelvű Jediot Áháronot című napilap portáljára hivatkozva: „Polanski lengyelországi zsidó, aki a bíróságon 1977-ben beismerte, hogy megerőszakolt egy kiskorú lányt, de egy évvel később, amikor letöltendő börtönbüntetésre ítélték, az Egyesült Államokból Franciaországba szökött. Amerikába azóta sem tért vissza, még A zongorista című filmjéért odaítélt Oscar-díj átvételére sem”, írja az izraeli lap.
A most 76 éves Polanski szombaton érkezett Svájcba, hogy átvegye a Zürichi Filmfesztivál által odaítélt életműdíjat, de a helyi rendőrség az amerikaiak kérelme értelmében azonnal letartóztatta.
Júszef el-Kudszi – Kuruc.info
Korábban írtuk: Őrizetbe vették Svájcban a Polanski névre hallgató pedofil zsidót
Amerikai elfogatóparancs alapján Svájcban őrizetbe vették Roman Polanski filmrendezőt szombaton este - jelentették be a zürichi filmfesztivál szervezői.
A Franciaországban élő zsidó a zürichi filmfesztiválra utazott Svájcba, hogy átvegye az "életművéért" járó díjat vasárnap este. Az Egyesült Államok által még 1978-ban kiadott elfogatóparancs alapján vették őrizetbe a 76 éves pedofilt.
Polanskit 1977-ben tartóztatták le Los Angelesben, miután egy 13 éves kislány szülei feljelentést tettek ellene. Polanski elismerte, hogy jogellenesen szexuális viszonyt létesített a kislánnyal, de az ítélethirdetés előtt megszökött az Egyesült Államokból Európába. Azóta Franciaországban él, és egyszer sem tette be a lábát az Egyesült Államokba.
(MTI korrigálva)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready