2019. március 22., péntek, Beáta, Csilla, Vazul napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:49 Már az Emmi is szégyelli, hogy Európa-szerte hazánkban végzik a legtöbb amputációt09:36 A Harcos ajánlata (x)09:19 Elhalasztják a Brexitet - ha a pokolbéli külön hellyel megkínált brit képviselők megszavazzák a leszavazott szerződést08:33 Kezdő még a pénzmosásban az érdi takarítónő08:10 Gázolásos támadás Kínában - hat halott, a sofőrt lelőtték07:59 Tűz ütött ki egy csurgói családi házban07:48 Bizalomvesztés miatt mondta le Boeing-rendeléseit az indonéz állami légitársaság07:31 Árvízvédelmi munkálatok kezdődtek Dél-Borsodban06:53 Pótlóbusz jár a 6-os HÉV vonalán a hétvégén22:57 Csak a szokásos alázás volt ma is a pályán a tótoktól22:41 Őrizetbe vette a hírszerzés Guaidó jobbkezét22:18 A dolgozók győzelmével ért véget a Hankook-sztrájk21:48 Száz liter fáradt olajat öntöttek egy árokba Egerben21:13 Egyiptomi késelt zsidókat - de nem valahol a két ország határán, hanem Amszterdamban20:58 Életpárti vélemény a lelkiismeret védelmében - olvasónk írása
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Mocsai: "fontos értéket képvisel a Cozma-könyv"

Semmit Isten nélkül címmel jelent meg könyv Marian Cozma, az MKB Veszprém sportklub és a román kézilabda válogatott februárban meggyilkolt tagja emlékére.
A 2000 példányban megjelent, 145 oldalas könyvet múlt héten mutatták be Veszprémben, a kiadványt Baróti Judit, a bukaresti magyar nyelvű középiskola magyar irodalom tanára, valamint Darcsai István és Donát Tamás veszprémi újságírók jegyzik. A könyv - amely jövőre Romániában is megjelenik - címéül Marian Cozma hitvallását, jelmondatát választották, ami a bal karjára volt tetoválva: Nihil sine Deo, azaz Semmit Isten nélkül.
A könyv kapcsán Mocsai Lajos, a veszprémi csapat vezetőedzője így nyilatkozott:
- Nagyon intenzíven átéltük azokat a heteket, de az új szezonban megpróbáltuk lezárni, ami történt. Ez azonban nem sikerült. Az emlékmű, ami bent áll az öltözőben, mindenki számára a mai napig nagyon megrendítő. Nem tudjuk feldolgozni az eseményeket és a Marian halálával keletkezett sebeknek még évek kellenek, amíg begyógyulnak. Ezzel a könyvvel egy fontos kulturális érték jött létre, egy morális tartást adó és morális értékeket felvonultató kiadvány, amelyben mindenki megtalálja a maga tanulságát - mondta Mocsai Lajos.
(Samsung Sport)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready