Bezár!
2020. június 7., vasárnap, Róbert, Arianna, Kocsárd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:26 Csaknem 6,9 millióra nőtt a regisztrált fertőzöttek száma08:19 Washingtoni tüntetés: megvonnák a rendőrség forrásait, hogy négerek között osszák szét07:52 Négyszáz betolakodót ölel ideiglenesen a keblére Málta, de utána továbbadnák őket simogatásra07:29 Olajkitermelés-csökkentésben állapodtak meg az OPEC+ videóértekezletén06:53 Büntetőeljárás indítását szorgalmazzák Aján Tamás ellen23:51 Fulani faluban mészároltak egyenruhások Maliban23:25 A Mi Hazánk miatt akarta lemondani a megemlékezést Mirkóczki, de igencsak alászaladt23:14 Durva Izrael-gúnyrajzzal jelentkezett a Népszava karikaturistája22:45 Vonatbaleset Németországban: sínekre dőlt, égő fának hajtott a szerelvény, 150 utast kellett evakuálni22:20 CIszjordánia annektálása ellen tüntettek Tel-Avivban21:52 Szegény, zárkózott Lakatos Csaba szerelmi fájdalmában agyonverte élettársát21:37 Pedofilhálózatra csapott le a német rendőrség - a főbűnöst már kétszer elítélték korábban gyermekpornográfia birtoklásáért21:18 Fél évvel később lépnek hatályba a drónrendeletek20:57 Kormányellenes tüntetők csaptak össze a Hezbollah híveivel Bejrútban20:42 Gaudi: Mikor kerülhet vissza a törökbecsei turulos szabadságszobor Délvidéken a méltó helyére?
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

"Börtön-valóságshow"-ban szerepeltetné Vona az elmúlt 20 év antimagyar politikusait

Reklám

Felvonulnak már a seregek a harctérre, ahol a Jobbikkal az összes többi nemzetellenes erő áll szemben, hogy megküzdjenek az áprilisi választásokon, ami népítélet is lesz az elmúlt húsz év politikai elitjéről - hangzott el hétvégén a Jobbik kampányrendezvényén Balatonfüreden. Veszprém megye 2. számú választókerületének fórumán bemutatkozott a párt országgyűlési képviselőjelöltje.
Kepli Lajos környezetmérnök a Jobbik „Ébredj, Balaton!" programjának bemutatását hajós hasonlattal kezdte. Az elmúlt húsz év politikai váltógazdaságát szemléltetve a hajó kormányrúdjánál jobb- és baloldali politikusokat jelenített meg, akik kikapkodják ugyan egymás kezéből a rudat, ám egy irányba cikáznak a vízen. Szerinte radikális változás az irány megfordításától várható.
A képviselőjelölt kijelentette: meg kell szüntetni a Balaton kiárusítását, felül kell vizsgálni az eddig megkötött szerződéseket, és visszaadni a magyar embereknek a Balatont. Kepli nem tartja helyes iránynak az elmúlt években zajló kirakatberuházásokat, a luxusszállodák építését, ezzel szemben a falusi és magánturizmus feltételeinek megteremtését támogatja.
A balatoni idény hosszabbítása érdekében fellendítené a horgászturizmust, és a jelenlegi tizenkét halőr számát megtízszerezné. Kitért a sok vitát kavaró szentkirályszabadjai repülőtér problémájára, ami 50 kilométeres sávban jelentős zajterhelést jelent, és kártékony hatással lehet a turizmusra, valamint az ott lakók nyugalmára. Szót emelt azon uniós ösztönzés ellen, amely érdekelté teszi a szőlősgazdákat a szőlőtőkék kivágásában, ami országos szinten 100 ezer hektárról 40 ezer hektárra csökkenti a szőlőterületet.
Vona Gábor szerint a radikalizmus az egyetlen tisztességes mód a kitörésre az elmúlt húsz év tehetetlenségéből. A Jobbik elnöke említett öt tabukérdést, amit a mai politikai elit nem mer felvállalni; szerinte azonban tisztázni kellene a programjuk gerincét is alkotó kérdéseket: 1. Az államadósságot, aminek keretein belül az IMF-hitelt újra kellene tárgyalni. 2. A multinacionális cégek európai és környező országokhoz képest nagy kedvezményrendszerét meg kellene szüntetni. 3. A kedvezőtlen kamatpolitikát folytató Magyar Nemzeti Bank munkáját, létjogosultságát meg kell kérdőjelezni. 4. A szociális rendszerben elfolyó milliárdoknak ne Sztojka Iván legyen a végterméke. Vagyis a kormány ne a megélhetési gyermekgyártást támogassa. 5. A korrupció elleni hatékony fellépés.
Vona szerint az elmúlt húsz évben nem volt gazdasági stratégia. Pedig élelmiszeriparunk stratégiai ágazat lehetne - ehelyett Magyarországot elárasztják a külföldről érkező élelmiszerek, „miközben agrárszakemberek szerint harmincmillió embert tudnánk etetni, akár betörhetnénk Kínába, Indiába is.
A pártelnök a bóvli ellenkultúrát sugárzó RTL Klubot és a TV2-t azonnal elhallgattatná, helyükön - az elítélteket felvonultató korábbi Vacsoracsata mintájára - pedig szívesen látna egy börtön valóságshowt, melyben az előző évek politikai elitjének nemzetellenes szereplői lennének a börtönlakók, és arról lehetne szavazni, hogy ki kivel menjen zuhanyozni.
Végül a kérdésre, miszerint a Jobbik, ha bekerül a parlamentbe, összefog-e a Fidesszel, Vona Gábor azt felelte: nincs bizalom köztük, ezért nem szándékoznak koalícióra lépni a Fidesszel, ám a nemzet érdekeit szolgáló törvényjavaslatokat támogatni fogják.
(Heti Válasz nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready