Müller barátjával (Iwiw)
Az üggyel kapcsolatban időközben beérkezett Gárda-közlemény és egyes olvasói levelek sajnos arra engednek következtetni, hogy az úgynevezett nemzeti oldalon belül is érzékelhető az az erkölcsi válság, mely az egész társadalmunkat fertőzi.
Az egyik régi olvasónk hitvány gazembereknek nevez, amiért kampányban ezzel az üggyel foglalkozunk, a Gárda közleményének kísérő szövegében pedig a mozgalmat ért "személyeskedő" támadásnak minősítik cikkünket (Friss: elmondásuk szerint a kritizáló rész nem nekünk, hanem az ügyet a választás előtt előszedő Velvetnek, Blikknek és társaiknak szólt), reagálásukban pedig ők is felteszik a kérdést: vajon miért most jelent meg?
Nos, válaszaink (mert az, hogy Moszad-ügynök, aki kritizálni mer, Csurkával lejárt, reméljük):
1. Amint azt már megírtuk, szeptembertől tudomásunk van az ügyről. Jeleztük a Gárda vezetésének. Azóta, ígéretükkel ellentétben, nem tájékoztattak bennünket és a jelek szerint nem is léptek semmit. Vajon miért nem? - kérdezzük mi is.
Ahelyett pedig, hogy azt kérdezzük, miért most írták meg, nem azt a kérdést kellene-e feltenni, hogy miért van, amit megírni? Miért nem tettünk rendet a saját házunk táján egyetlen egy ügyben fél év alatt? Vagy hol van az egészséges értékrend?
2. Amint látható, a botrányt nem mi robbantottuk ki, a Velveten, az Indexen lassan egy napja címlapos a történet, és N helyen foglalkoztak már vele. Ha mi ezt követően is hallgattunk volna, az lehetett volna az olvasóink érzése, hogy nekünk ezzel semmi gondunk, az "értékrendünkbe" belefér - vagy pedig az, hogy kvázi pártsajtóként lapítunk, és nem írjuk meg a Jobbiknak és Gárdának kellemetlen ügyeket. Ami ugye egy független újság hitelességének végét jelenti.
3. Hisszük és valljuk, hogy szükség van a sajátjaink bírálatára (ha okot adnak rá), az esetleges elhajlások bemutatására, éppen azért, hogy megmaradhassunk a nemzeti és keresztény úton. Vagy a leszbikus-négeres (és egyáltalán:) pornózás egyesek szerint ide tartozik? Vagy netán az az "erkölcsi mérce", hogy mieinknek mindent szabad és az is csak munkahely, hogy néger spermát köpnek a szádba?
4. Mivel a fenti kérdéseinkre sajnos igennel kell felelnünk, felhívjuk mindenki figyelmét, hogy örvendetes ugyan a nemzeti radikális tábor folyamatos gyarapodása, de a mennyiségi növekedés nem szabad, hogy minőségi romlással járjon, ez ellen pedig fel fogunk lépni. Vagy az a normális, konzervatív családkép, hogy anyuci hazajön a családjához, miután kielégített egy stadionnyi férfiút, három rapzenekart és egy lovardát?
Íme a Gárda közleménye, majd pedig egy olvasói levél, mely a fenti szavainkat példázza.
Adjon az Isten!
Tudtunk arról, hogy bajtársnőnk pornószínésznőként dolgozott, hiszen azt jelentkezéskor önként, fontos tényként közölte. Azt feltétlenül ki kell emelni, hogy eskütétele óta bajtársnőnk az Új Magyar Gárda közösségén belül példás munkát végez, elöljárói mind fizikai erőnlétével, mind az egészségügyi egységben végzett munkájával, mind pedig magatartásával tökéletesen elégedettek. Meghurcolt, bántalmazott bajtársaiért minden esetben példamutatóan kiállt!

Az ügyet a továbbiakban az Új Magyar Gárda belügyeként kezeljük, arról a nagy nyilvánosság felé nyilatkozni nem kívánunk.

Ugyanakkor fontosnak tartjuk megkérdezni: az az eset, mely tavaly szeptember elején egyszer már nyilvánosságot kapott, miért csak most, két héttel a választások előtt lett a fősodratú média címlapsztorija?
Szebb jövőt!
Új Magyar Gárda
Országos Sajtóiroda

Sziasztok, szebb jövőt!

Azért ragadtam billentyűzetet, mert olvastam a Velveten meg a Kurucon is egy cikket egy elég szemrevaló lányról, nevezetesen Müller Nikolettről. Nekem az a véleményem, hogy végre van a nemzeti oldalon egy ilyen dögös csaj!
Nemcsak hogy szemrevaló, hanem még okos is, mert a Gárda mellett kiáll, azt, hogy pornóiparban dolgozik, nem tartom elítélendő dolognak, nem lopni ment, mint a parlamenti politikusok, nem gyilkolt, hanem egyszerűen a szerelem oltárán áldozott, jól tette, én szívesen látnék hasonló parlamenti képviselőket a Jobbiktól. Azt akarom, hogy a jó nők országában több jó nő legyen a Parlamentben, ne csak ilyen Pelczné meg Lendvai-féle kivénhedt csoffadtkák legyenek ott.

Még egyszer szebb jövőt, sok jó nőt és szexet, sok gyereket kívánok mindenkinek!
(Olvasó)

Egy régi olvasónk véleménye:
Mindenekelőtt ki szeretném jelenteni, hogy osztom a Kuruc.info szerkesztőségének véleményét, s a fenti levelet író olvasóval ellentétben igenis elítélendőnek és összeférhetetlennek tartom a Gárda-tagságot a pornóiparban való „munkával”.

Ez most egy eset. Később lesz még egy és még egy. Sorra kellene a Gárdának lemondania az értékrendje egy darabkájáról. Ezt nyilván el kell kerülni, ugyanakkor az sem lenne jó, ha sokakat múltjuk miatt tiltanának ki. Ez esetben, ha Nikolett felhagyott régi „szakmájával”, mielőtt belépett a Gárdába, nem tartom égbekiáltó bűnnek, hogy bevették. Véleményem szerint az emberek változhatnak és változnak is. Ha viszont még mindig foglalkozik pornóval, úgy gondolom, „nem fér bele” a Gárda által képviselt értékrendbe...

Végül az „Azt akarom, hogy a jó nők országában több jó nő legyen a Parlamentben, ne csak ilyen Pelczné meg Lendvai-féle kivénhedt csoffadtkák legyenek ott” óhajra válaszolnék… A Parlament nem azért van, hogy ott jó nőket nézegessünk (arra ott vannak a cikkben példának felhozott oldalak), hanem, hogy döntsön nemzetünk sorsáról.

Szebb jövőt!

TT

Néhány újabb olvasói levél (a továbbiakban csak azokat közöljük, melyek ezekhez képest újat tudnak mondani):
Sziasztok!
Magam is rendszeres olvasótok vagyok, és csatlakoznék az utóbb idézett levélíróhoz és egyben a szerkesztőkhöz.
Szánalmas, hogy ebben az országban úton-útfélen folyamatosan belebotlunk az agyatlan nyugatmajmoló „kultúrába”, és a dögös csajok, a jó „verdák" (hogy még csak véletlenül se magyar szóval fejezzük ki amit akarunk), no és a pénz...
Félreértés ne essék, nagyon is kedvelem a nőket, és mi tagadás, rendkívül kívánatos teste van a lánynak. Bizonyítékul, hogy nőpárti vagyok és egyben kritikaként: ha a Femjoy-hoz vagy a Met-Art-hoz hasonló oldalon láttam volna, még azt mondom, legyen. Ilyen Kovi-színvonalú oldalakon viszont (bocs Kovi, rettenetes, amit csinálsz), hát szóval a minimum, hogy kilép, és visszaül a kis Ferrarijába.
Az első levélírónak mondom, hogy az még rendben van, hogy Krisztina énekel, Gaudi pedig gitározik, ebben tényleg semmi rossz nincs (bár én nem sztároltatnám magam politikusként). Annak viszont nem örülnék, ha Volner János chip'n'dale fiúként rázná a Parlamentben (pedig a nőknek is kell szórakozás, ugye?), nem örülnék ha Balczó Zoltánt úgy ismernék külföldön, mint a nagy zsugást, nem szavaznék a Jobbikra, ha Szegedi Csanád megnövesztené a haját, és black metal zenekart alapítana.

Szerintem egyik „hobbi" sem azt a szellemiséget képviseli, amiért elvileg kiállnak, és most lehet mondani, hogy ne keverjem a Magyar Gárdát és a Jobbikot, valójában ugyanúgy röhögne rajtuk mindenki, mint most a Gárdán.
És még valami. Várjuk a választ az MSZMP-s tagokra vonatkozólag, ha nem kapunk, elképzelhető, hogy eggyel kevesebb szavazatuk lesz az országgyűlési választásokon.
Köszönöm,

Z
Adjon az Isten!
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy Müller Nikolett erotikus fotókon és filmeken szerepel. (Azért ne keverjük az erotikus fotókat a lealacsonyodott, durva, már-már állatias pornóval. Az hol erotikus, amikor egymás után dugják meg Müller Nikit a niggerek? Az egyik képen az látható, hogy Müller szájába köp egy másik lány egy jó nagy adag spermát. Ez lenne az erotika? - a szerk.) Ő ugyanis egy gyönyörű magyar nő, akire büszkék vagyunk, hisz szépsége mellett egy nemzeti ügyben is van állásfoglalása!!!
Nagyon szép fotói vannak, és az, hogy gárdista vagy jobbikos, miért lenne baj??? Mindkét dologra büszke vagyok Niki nevében is!
Akinek meg nem tetszik Niki, az nézegesse Lendvai Ildikó, Dávid Ibolyka vagy Dobrev Klára ocsmány fejét!
Szebb jövőt!

Üdv, kurucok!

Pár perce olvastam a cikket, és azon gondolkodtam, hogy egy hasonló múltú/jelenű, külső adottságaival tisztában levő lány miért akarhat belépni egy (értékrendjével szemben álló nézeteket valló) egyenruhás, ill., a Gárda esetében formaruhás szervezethez? Eszembe jutott egy blogon írt történet, azon belül is:

"A helyszín Szolnok, a 88-as gyorsreagálású zászlóalj.
Volt szerencsém egy fizikai felvételit végigcsinálni velük a sportpályán."

"Az egyik szöszi, arra a kérdésre, hogy miért akar ide kerülni, azt a kerek, egyszerű választ adta, hogy azért, mert itt jó sok pasi van, lehet jó sokat ismerkedni…
Az ismerkedni szó helyett egy sokkal egyszerűbbet használt..."

Azt persze nem értem, miért remélhet hasonlót egy jobbára családos/házas/barátnős konzervatív férfiakból álló mozgalomban – lehet, hogy közben megtörtént nála a szándékváltás. (Végül is ne feledkezzünk meg a Jézus lábát mosó, nem nevesített "bűnös asszonyról". A korábban felvett fotószériáit/filmjeit pedig lehet, hogy késleltetve "adagolja" a szolgáltató, blogoknál is szokás a törzsközönség napokig-hetekig váratása, amikor "raktáron" már bőven van több hónapra elegendő anyag.)

Természetesen biztos talált volna módot a nemzeti oldal segítésére a Gárdán kívül is, külső támogatóként, a kellemetlen helyzeteket elkerülve.

A "több jó nő legyen a Parlamentben" hozzáállású kedves olvasó is valószínűleg az LMP színeiben könnyebben el tudna képzelni hasonló esetet. Személy szerint nem hiszek abban, hogy aki csak a testét adja el, annak a lelke eladatlan marad, így őt annyiban egészíteném ki hogy "jó nő" helyett szívesebben látnék olyat, aki a szépségét nem pénzszerzésre, nem mások lenézésére vagy kihasználására fordítja, és később ismertté válva, vezetőként kiemelkedve vagy stabil párkapcsolatban, esetleg anyaként nem kényszerül a nevetséges "fiatal és meggondolatlan voltam, élveztem is és a pénz is jól jött" jellegű védekezésre.

Maradok tisztelettel:
S.M.

Sziasztok!
Nekem az a véleményem az ügyről, hogy elfér a Gárdában egy ilyen lány, mert a szakmája és a gárdista munkája közt nincs összefüggés, és ha a teendőit elvégzi és kiáll a többiek mellett, akkor nem rosszindulatú, ún. kártékony tag.

Ráadásul nem tölt be semmi fontosabb funkciót a Gárdán belül és nem élt vissza a szépségével például. Szerintem megmaradhat gárdatagnak, elvégre semmi bűncselekményt nem követett el.
Persze, hogy a nemzeti oldalon sokkal többet várunk el az értékek, makulátlan imidzs szempontjából, de ne felejtsük, hogy emberek vagyunk, és nem lehet mindenki tökéletes!

Ha kidobnák Nikolettet a Gárdából akkor sokkal rosszabb következményei lennének a nemzeti oldal számára, mint ha maradna, így most még a cionista ballib sajtó olvasói is csak mosolyognak egyet és kész.

Viktor

Urak!

Ej, de nagy az Isten állatkertje.
A csaj jól néz ki, tagadhatatlan, de a barmok nem látják, hogy nem egyeztethető össze a Jobbik / Gárda morális papolásával, ha közben másképp élnek.
A volt komcsi pártembereket is ki kellene rúgni soraikból, mint a macskát szarni.
Ha nem takarítanak, akkor nem fogja senki komolyan venni a pártot.
Ha gond van, akkor az nem az, hogy a Kuruc a szarra rámutat, hanem az, hogy a Jobbik nem takarít azonnal.
Csak egy vélemény egy laikustól

T. Szerk.!

Az rendben van, hogy adjunk második esélyt a pornós lánynak, meg becsületes volt, mert előre elmondta, és még helyt is állt, amikor kellett, de én mindezt hogyan magyarázom el a két kislányomnak???
Hát én most hogyan papoljak otthon a tisztességről, a családról, a tiszta szerelemről???
Hát lesz foganatja a nevelésnek?
Én nagyon szeretem a Gárdát, de ezt is kéne mérlegelni...

Enikő
(A két gyönyörű, Gárda-egyenruhás kislány képét inkább nem tettük be ebbe a képkörnyezetbe, de gratulálunk hozzájuk, és köszönjük, hogy életben tartják a reményt! – a szerk.)

Tisztelt Szerkesztőség!
Mélyen egyetértek a szerkesztőség véleményével a pornózós gárdista hölgy ügyével kapcsolatban.
A kuruc.info szerkesztősége megígérte nekünk, olvasóknak, hogy olyan nemkívánatos ügyeket is fel fog tárni, melyek esetlegesen a mi sorainkban bukkannak fel. Úgy látom, ezen ígéretükhöz tartják is magukat, ami gerincességet és becsületes tartást feltételez!
Kérem Önöket, hogy a továbbiakban is maradjon meg mély elkötelezettségük a hagyományos magyar (nemzeti-keresztény-konzervatív) értékrend iránt, melybe semmilyen szempontból sem fér bele az erkölcstelen viselkedés, a deviancia! Még akkor sem, ha az újonnan csatlakozott "nemzeti radikálisok" megpróbálkoznak a nemzeti oldal rossz irányba terelésével.
Szebb magyar jövőt kívánok!
Üdvözlettel:
Sz. M.

Kedves Kurucok!


A Müller lány esete teljesen érthetetlen számomra. Sokkal kisebb múltbeli vétségekért, vagy csak gyanúba keveredésért is már 5-6 jobbikos képviselőjelölt becsülettel visszalépett, vagy kilépett! Méghozzá gyorsan és önként.

Nem arról van szó, hogy ha valakinek a múltja erkölcsileg nem tiszta, ne lehetne megbánnia, vagy megváltoznia. Hanem arról, hogy egy Gárda-jellegű, keresztény-nemzeti eszmei alapokon álló szervezet tagsága ilyen múlttal elképzelhetetlen! (Köztudott, hogy a "hosszú kések éjszakáján az SS hogyan számolt le a nemzetiszocializmus eszméjét homoszexuális fajtalankodással megbecstelenítő SA-tagokkal!)

Ha a lány valóban szereti nemzetét, és jót akar neki, akkor ezt épp azzal bizonyíthatja be a leginkább, ha azonnal kilép, hogy ne adjon támadási felületet a Gárda ellenségeinek! Szerintem a jobbikos vezetőségnek is kellene már lépnie ebben az ügyben, mert másként az egész nemzeti radikális oldal erkölcsi kárát látja.

A választópolgárok nem szeretik a kétszínű, kegyes szavakat és a kettős mércét. Most, hogy esetleg pár százalékon múlhat győzelmünk, szabad kockáztatni egy ilyen esettel? Kik lesznek társfelelősök akkor, ha talán éppen emiatt fog hiányozni néhány döntő százalék? (A katolikus egyházban legalább ELVILEG belső jogszabály az, hogy bizonyos bűnök megbocsáthatók papoknak, mégis önmagát függeszti fel vele a pap, és többé nem gyakorolhatja hivatását!)

Nemsokára külföldön élő magyarok előtt kell megvédenem a nemzeti radikális erőket a nemzetközi média rágalmaitól. Mit mondjak nekik, ha rákérdeznek a Müller-esetre?!
Szabolcs
Kedves Olvasóink!
Napok óta tucatjával érkeznek a levelek a témában. Olvasóink hozzáállását jól tükrözi az ezzel kapcsolatos szavazásunk eredménye (melyhez még azt is hozzá kell tenni, hogy az arányok jelentősen változtak a niggeres-spermanyelős cikkünk után - többen tehát azért voltak "engedékenyebbek", mert azt hitték, szelíd erotikáról van szó), és, mivel mindenkinek megvan a saját véleménye, mi pedig úgy érezzük, éppen elég levelet tettünk közzé valamennyi álláspont képviselőitől, több olvasói levelet nem közlünk a témában.
Tudjuk, hogy nagyon sokan úgy érzik, csak az ő levelük tartalmazza az igazságot és a követendő utat, mégis megértésüket kérjük, de nem bírunk ekkora mennyiségű levelet feldolgozni. Véleménye tehát nem azért nem jelenik meg, mert zsidó ügynökök vagyunk (és nem is azért foglalkozunk ezzel a témával, mert Horn Gyula pénzel, hanem mert szeretnénk, ha legalább úgymond a mi oldalunk tiszta és romlatlan maradna, amennyire lehet).
Köszönjük észrevételeiket,
a szerkesztők
Korábban írtuk: Müller Nikolett a Magyar Gárda tagja, 2009-ben az Erzsébet téri "fűben ülős" rendezvényen őt is elhurcolták a sünök. Az akkori helytállás dicséretes, az viszont kevésbé, hogy közben Nikki Müllerként több mint 150 pornófilmben, köztük leszbikus jelenetekben is szerepelt. Az ügyről már lassan fél éve tudtak, mégsem lépett a Gárda.
Nem úgy tűnik, hogy jó útra tért volna
2009 szeptemberében egy Radics Béla nevű cigány írt blogjában arról, hogy Müller Nikolett pornós ribancként dolgozik. Akkor nem volt egyértelmű az ügy, ezért írtunk Volner Jánosnak, a Magyar Gárda szóvivőjének, aki többek között ezt írta a Kuruc.infónak: "A pornós lány tényleg nagyon hasonlít, utánajárunk, amint választ tudok adni, azonnal küldöm." A válasz azóta sem érkezett meg, mi pedig időközben - ezer dolgunk között - meg is feledkeztünk az ügyről.
Így viszont nem lehet ebben az esetben aljas lejáratással vádolni az ügyet most alaposabban feltáró indexes Velvetet, hiszen nem meglepetés, mint például Király András kiszivárogtatott fényképeinek ügye. Müller Niki pornós honlapjára még 2009 decemberében is kerültek fel képek, tehát nem úgy tűnik, hogy jó útra tért, abbahagyta tevékenységét és megbánta tetteit...
A gárdista én
Müller 2009. július 4-én részt vett a Magyar Gárda spontán demonstrációján.

A győzelem jelét mutatja
Gázálarcban ült a füvön, miközben a rendőrök tonfával ütötték és gázspray-vel fújták le őket. Müller ott korrekt módon viselkedve ellenszegült, később harmincezer forint pénzbírságra ítélték. A későbbi tárgyalásról videó is készült.

Iwiwes adatlapjáról kiderül, hogy van barátja, vele látható az alábbi képen:

Pornócicus Ferrariban:

Vonzalom a fegyverekhez:

 
És a másik oldala: aki több péniszt fogott, mint kilincset
A szemrevaló gárdista a szexiparban Nikki Millerként (de van több neve: Angela, Nikolett, Angelique, Ciki M, Candy Nubiles stb.) dolgozott a kamerák össztüzében, jó pénzért. Nem tudjuk, hogy abbahagyta-e a kurválkodást.
Az alábbi képeken is minden kétséget kizáróan ő látható:


További hardcore képeket most nem szúrnánk be a cikkbe...
Müller egyébként saját pornós oldallal is rendelkezik (ahol a megadott születési dátum egyezik az Iwiwen láthatóval, tehát semmit kétség, hogy ő az): http://www.nikkimiller.org/
További felnőtt tartalmak róla pedig itt és itt.
Iwiwes adatlapja:

Egy biztos: ez az ügy erkölcsileg roppant kellemetlen. Hírportálunk lehetőséget ad az érintetteknek a megszólalásra, várja Müller Nikolett és a Magyar Gárda valamely vezetőjének reakcióját és lépéseit. Netán az ügy magyarázatát, már amennyiben több tucat hímtag pénzért történő alapos leápolását lehet magyarázni...
S. Tibor - Kuruc.info
(Képek: Velvet, Iwiw)