2021. szeptember 18., szombat, Diána napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:20 "Pál-fordulás": mocskos kajmánok és tetűhintás lámpaernyők a Jobbik-LMP-DK jelöltje mögött12:44 Bevonták a legnagyobb biztosító működési engedélyét Romániában12:09 Egy fokkal hasznosabbra cserélték a nőügyi minisztériumot Afganisztánban11:39 A választások után néhány napig korlátozná az államfő kegyelmi jogköreit a nagy elszámoltató Gyurcsány-párt10:49 Már a pénteki teszt során összeomlott a moslék informatikai rendszere10:03 Öten megsérültek egy balesetben Dunaharasztinál09:37 Nem tetszett az elvtársaknak Tajvan katonai költségvetésének növelése09:16 Biden zsidaja is a trumpi "sikeregyezmény" mellett agitál08:40 Példa nélküli diplomáciai válság: Franciaország visszahívta washingtoni és canberrai nagykövetét08:12 Már megint az izlandi lékhorgászok váltottak szót Tiszaújvárosban - egy "ellenérdekű" egyed elesett07:57 Kisebb földrengés volt Répcelak közelében07:44 Tévéostrom: 15 éve próbáltunk rendszert váltani07:30 Akár 120 ezer éves is lehet a ruhakészítés története06:54 Árverésre kerül az amerikai alkotmány első hivatalos változatának utolsó magánkézben lévő példánya23:53 Szerelmi bánat Borsodban: magát vagdosó cigányhoz siettek ki a rendőrök
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Kilép a pornós gárdista - itt a főkapitánynak írt levele


Kilép a Magyar Gárdából a pornófilmjei kapcsán elhíresült gárdista – derül ki a mozgalom honlapján megjelentetett írásából.
Vona Gábor egy interjúban épp nemrég beszélt arról, hogy szerinte Müllernek ki kellene lépnie a Magyar Gárdából.
Müller Nikolett Kiss Róbert főkapitánynak írt levele alább olvasható, ám, mielőtt az olvasó túlságosan meghatódna a szomorú szavaktól – ha már megszólíttattunk –, szükségesnek tartjuk felhívni a figyelmet néhány szempontra. A legfontosabb kérdésekre ugyanis a mai napig nem kaptunk választ.

1.
Újra lehet olvasni cikkeinket, melyekből kiderül: a célunk nem feltétlenül Müller Nikolett Gárdából való eltávolíttatása volt, hanem annak kiderítése, hogy abbahagyta-e a pornózást vagy sem. Olvasóink elsöprő többségével együtt ugyanis úgy véltük, ha nem, akkor nincs keresnivalója egy keresztény-nemzeti értékrendet valló szervezetben egy négerekkel, más nőkkel és férfiak tucatjaival pénzért közösülő, kamerák előtt különféle perverziókat bemutató szajhának.

2. Azért választottuk a nemzeti oldal nyilvánosságát (miután olyan nagy látogatottságú oldalakon, mint például az Index, egy napja címlapon volt az ügy), mert szeptember óta nem kaptunk választ a Gárdától az ezt firtató kérdésünkre, ami arra engedett következtetni, hogy amit elhallgatnak, az nem éppen kellemes.
3. Válasz azóta sem érkezett kérdésünkre, hiába leveleink és cikkeink, pedig mi sem lett volna könnyebb, mint azt írni: igen, Niki új életet kezdett, mindez már a múlté - ha ez lett volna a válasz. Neki is felajánlottuk a válasz lehetőségét, percek alatt megírhatta volna, amit most állít. Valamiért mégis ilyen sokáig várt azzal, hogy bármit is lépjen, tudva, hogy minden perc kárt okoz a Gárdának és a Jobbiknak.
4. A fentiek fényében fenntartjuk magunknak a kételkedés jogát, főleg, hogy a levélben túlságosan leegyszerűsített „rossz fiatalkori döntés” nem éppen úgy néz ki a valóságban, mint egy apró botlás, több mint 150 pornófilmet készíteni ugyanis egy kicsit hosszadalmasabb folyamat.
5. Tudjuk, hogy nem mindenki örült annak, hogy írtunk erről, főleg kampányidőszakban, de többször jeleztük: a sajátjaink elhajlásaival, esetleges piszkos ügyeivel is foglalkozni fogunk, éppen azért, hogy ne juthassanak a többi politikai erő sorsára. Ha pedig hónapokon át nem sikerült arra választ kapni, pornózik-e még egy gárdista, akkor ott valami nem volt tiszta – és igen mély volt a hallgatás az elmúlt napokban is Gárda-részről (vessük össze a más ügyekben tapasztalható azonnali reakciókkal).
Nikolett most menteni próbálta a helyzetet, magára vállalva mindenki felelősségét azzal, hogy kilépett és tett egy kijelentést, amit rég megtehetett volna – de az olvasói levelekből az derült ki, a gárdisták és jobbikosok kicsit határozottabb fellépést és korrektebb tájékoztatást várnának el azoktól, akikben bíznak.
A hozzászólások sorát lezártuk, kizárólag az érintettek előtt áll továbbra is nyitva a lehetőség a reagálásra – amennyiben élni kívánnak vele.
A levél:
Adjon az Isten!
Tisztelt Főkapitány Úr!
Pár évvel ezelőtt hoztam egy rossz döntést. Nem keresek rá mentségeket, rossz döntés volt. Egy fiatal lány döntése volt, aki korban felnőtt volt, észben nem. Aztán rájöttem, hogy rossz utat választottam. Szerettem volna tiszta lappal újraindulni. A Magyar Gárda soraiba jelentkeztem, és elmondtam a múltamat. Úgy éreztem, ha elmondom szépítés nélkül a múltamat, vállalom érte a felelősséget, akkor elmondhatom, hogy felnőtt lettem. Úgy éreztem, hogy esélyt adok vele magamnak. És megkaptam ezt az esélyt a Gárdától is.
Köszönöm, hogy a Gárda összezárt, és megvédett. Épp ezért hoztam meg életem második legfájóbb döntését: szeretnék kilépni a Gárda soraiból. Sajnálom, hogy a sajtó az egész Gárdát bántotta az én hibás döntésem miatt. Még a saját oldalunk sajtója is. Ezúton tenném hozzá, hogy semmilyen portálon kommentárt nem fűztem a megjelent cikkhez, és a jövőben sem fogok, a nekem tulajdonított írással pedig én magam sem értek egyet.
Ettől függetlenül lélekben örökké Gárdista maradok, és örülök, hogy- ha rövid ideig is- de igaz bajtársak között állhattam.
Remélem, hogy azok a firkászok, akik napokig az én képeimmel bíbelődtek, egyszer majd megérzik, milyen súllyal bír egy rossz döntés. Mert szerintem ez, amit velem tettek, az volt.
Bízom abban, és civil emberként is küzdeni fogok azért hogy eljöjjön a szebb jövő!
Müller Nikolett
Kapcsolódó:
 

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready