Másik képen az látszik, hogy le is
vizelték Müllert, aki mosolyogva élvezte
Korábban, március 30-án írtuk: Feltételezésünket, miszerint Müller Nikolett egy magas rangú gárdistával, egy fontos emberrel van nagyon jóban, egy helyről már megerősítették - további információkat várunk e-mailben.
Még korábban írtuk: Sajnos kénytelenek vagyunk ismét erről a mind a gárdistáknak, mind a jobbikosoknak, mind pedig saját magunknak - lévén a Gárdának sajtónyilvánosságot biztosító, a mozgalom sorsát a szívünkön viselő hírportál - roppant kellemetlen ügyről írni.
A téma kapcsán ugyanis kiderült - mint korábbi cikkünkben fogalmaztunk -, hogy a nemzeti oldalon is komoly nyomot hagyott a liberális pusztítás: egyes olvasók értetlenkedve kérdezik, mi itt a gond, más helyeken pedig még meg is dicsérik a kis Nikit, hogy milyen szép, ügyes és fáradhatatlan. Az értékrendmentes bulvárfirkászok és erkölcsi válságban szenvedő olvasók véleménye még nem keserítene el különösebben, de, ami a legrosszabb, a Gárda sem lépett, ellentétben a hasonló helyzetbe korábban már került ÁVH-val vagy a Zsidesszel, sőt, még azt sem tudják (vagy jobbnak látják nem elárulni), abbahagyta-e e család- és társadalomellenes zsidó műfaj mívelését hírhedtté vált tagjuk. Müller Nikolett pedig hallgat - pontosabban kijelenti, hogy a magyar nők 80%-a pont olyan kurva, mint ő.
Részletek az "egy kis erotika belefér"-szerű levelek íróinak
Pornós nevén Nikki Miller, azaz Candy örömmel vesz részt orgiákban, az egyik képen az látható, hogy "barátnője" szájába spriccelnek egy jó nagy adag spermát, amit ő aztán Niki szájába köp, majd smárolnak egy jót. De ez még semmi: egy másik képsorozaton niggerrel kefél, itt pedig mosolyogva élvezi, ahogy levizeli (!) egy férfi többször is, mindezt jó pénzért, nagy nyilvánosság előtt.
Tetszenek érteni: Isten, haza, család, keresztény-konzervatív értékrend és erkölcsi tisztaság, miközben a bajtársak az ugyanezt művelő aberráltak felvonulása ellen tüntetnek.
Olvasóink elsöprő többsége szerint sem megy a kettő egyszerre
Szavazásunk szerint olvasóink 38%-a gondolja úgy, hogy a pornós gárdistát, Müller Nikolettát azonnal ki kell tenni a Gárdából, 51% szerint pedig ha már abbahagyta a kurválkodást, meg kell adni az esélyt a változásra, hogy új, tiszta életet kezdhessen.
Erről szól a keresztény tanítás is, csak egy a baj: egyáltalán nem biztos, hogy abbahagyta, saját pornóoldalára például még 2009 végén is kerültek fel képek - bár ez nem 100%-os bizonyíték, hisz a felvételeket készíthették évekkel ezelőtt is.
Abbahagyta vagy nem?
Fél év alatt nem tisztázta a Magyar Gárda a pornós ügyet (amely, mint ismeretes, már szeptemberben nyilvánosságra került, s például mi is jeleztük az illetékeseknek), a média pedig örömmel harapott rá (újra) a választások előtt a témára, ezt követően pedig mi sem hallgathattunk róla. Egyelőre viszont nem sok eredményt könyvelhetünk el.
Vasárnap érkezett e-mail címünkre egy közlemény az üggyel kapcsolatban a Magyar Gárda Országos Sajtóirodájától. Ebben leírták, hogy belépésekor közölte velük Müller a pornós dolgot, ám a szövegből nem derül ki, hogy abbahagyta-e a néger farkak pénzért történő alapos leápolását a gárdista, ezért írtunk a Gárda sajtóosztályának. Kiderült, hogy ők maguk sem tudják, ezzel keresi-e a kenyerét még mindig a szőke tagjuk, de különben is házon belül kívánják ezt megoldani. (Hasonlót válaszolt Kiss Róbert Gárda-kapitány is: már kiadtak egy közleményt, többet nem nyilatkoznak, szebb jövőt, azaz oszt jó napot.) Ennyit haladtak tehát fél év alatt.
Most meg lehet házon belüli intézkedésről beszélni, nyilatkozatot megtagadni, de egy valamit nem lehet: levegőnek nézni a támogatókat, szimpatizánsokat és tisztességes gárdistákat, akik most szégyenkezhetnek, hogy egy ilyen ember is ugyanazt a ruhát viseli.
Müller "magyarázata": a magyar nők 80%-a kurva
Müller Nikolett nem jelentkezett hírportálunknál, hiába ajánlottuk fel a reagálás lehetőségét. Ha már nem pornózik, megbánta és új életet akar kezdeni, 3 mondatban leírhatta volna, és mindenki megkönnyebbül.
Hozzászólást írt viszont a botrányt kirobbantó Velvetre. Ebből sem az nem olvasható ki, hogy már nem pornózik, sem az, hogy szégyelli, amiért ilyen helyzetbe keverte a Gárdát, még csak azt sem, hogy egyáltalán kényelmetlen lenne ez az ügy neki. Sőt, lekurvázta a magyar nők és anyák (beleértve a gárdistákat is, ugyebár) 80%-át. Alább olvasható a megnyilatkozás:
Sosem voltam lesbi csak színészkedész volt.
Nem kényszrített senki. El tudnám mesélni az egész story t de ahogy el nézem itt ez senkit sem érdekel. Ami érdekel titeket, hogy le járassátok a Gárdát, a jobbikot és jelen esetben engem is. Szerintem hülyeség azt gondolni, hogy ha valki barnára festi a haját és később meg gondolja már nem lehet szőke vagy vörös...... Én is érzem, ez durva példa volt de gondoljátok csak át: Mentek a metrón, melletetek ül két helyes lány, sulisok csicseregnek.... ugye milyen szép csakhogy a lányokna nincs pénze ételre, sulira a szüleik szegények. Édesapjuk akkora adóságot halmozott fel, hogy nem látnakki belőle.De a lányok megoldják, el adják a lelküket, az egyettlen dolgot ami az övék. Megmentik a helyzetet de elvesztek. Ezt ti nem mondjátok meg róluk csak ha valaki kutat. Ma Magyarországon 100 ból 80 nő ebből él. Akkor most gondoljuk csak át Ha lenne rendes munka lehetőség, lehetőség a tanulásra, lehetőség a normális életre.... mégis ki a fene csinálná ezt. Én soha!!!! De sajnos itt szar a helyzet és ezen kell változtani!
Mikor elkezdtem 3 munkahelyen dolgoztam.
Takarítottam egy irodát, ajándékboltban voltam eladó és egy állatkereskedésben vállaltam részmunkát.
A körülmények többet követeltek de nem vagytok érdemessek ennél többre ezért nem is ragozom tovább. A fogalmazásom lehet nem felene meg mindenhol de szerintem itt most nem ez a lényeg. Sött tuti van egy rakás helyesírási hibám is. De ettől még ember vagyok és én sem bántalak titeket. Jah még valami ha Gyurcsikácska mondhatja, hogy el basztuk nem kicsit, nagyon!!! Akkor én ismonthatom!!! De én csak magammal basztam ki ő meg még veletek is.. További szép estét mindenkinek. Én most vissza megyek a párom mellé aludni Szebb Jövőt!!
Még a legzüllöttebb helyekről is azonnal kirúgják az ilyeneket
Számtalan példát lehetne hozni arra, hogy az efféle botrányon ért embereket rögvest eltávolítják hasonló szervezeteknél. Még a totálisan lezüllött, korrupt, szemkilövető, hazafiakat vegzáló rendőrségtől is kirúgják és/vagy súlyos pénzbírsággal sújtják az érintetteket. Egy pornózó rendőrnőt 2008-ban azonnali hatállyal felfüggesztettek, részletek itt.
Salgótarjában pedig 2009 nyarán derült ki a közgyűlés fideszes delegáltjáról, hogy a neten - Müllerhez hasonlóan - a legdurvább pornófilmekben szerepelt. Mindezt még megspékelte egy kis köztéri meztelenkedéssel. A Zsidesz azonnal lemondatta H. Mónikát, sőt, még másik állásából is kirúgták, ugyanis egy könyvtárban dolgozott. Részletek itt.
A tisztaságát, erkölcsiségét hangoztató Magyar Gárda pedig fél év múltán megkérdezi, miért kell ezt bolygatni. Így nem lesz szebb a jövő.
S. Tibor - Kuruc.info